- 15 Jul 2007, 10:09
Vem, da tale forum ni namenjen reševanju, odkrivanju srčnih težav... ampak me je strah, da so šle moje težave že malo dlje. Sem v hudi stiski. Pred dobrim tednom me je zapustil partner, skupaj sva bila skoraj 9 let. Pred kratkim sva kupila in uredila stanovanje. V teh dneh sem iz skrajnega obupa, da zakaj se je to zgodilo kar tako, iz zanikanja, da je bilo kaj narobe, prišla do nekaterih resnic. Razumevanje, spoštovanje, sprejemanje... ja, vse to in še več imava, ampak nekje na poti sva se pozabila ukvarjat z nama, vzpodbujat zanimanje en za drugega. Sem se soočila s tem, oba sva prispevala, da je odnos postal brez nečesa dodatnega. Strah me je, da se on sooča samo s posledicami, ne z vzroki. Groza me je... resnično. Zakaj sem šla to sem pisat... joj, ne vem, ker sem obupana. ker bi neskončno rada tekla spet, pa ne morem. V dobrem tednu nisem čisto nič jedla, ne morem ničesar, kar je treba zvečit, ne morem se silit. Šlo je 5 kil, verjetno mišic...Rada bi šla tečt, da bi bila s sabo še na drug način, kot ždela doma in se grizla do obupa. Ampak vem, da me bo pobralo. Še na sprehodu z Bučko, ko samo hodiva, dobim mravljince v nogah, prijemajo me krči, zavrti se mi v glavi... obupana sem. Strah me je, da bom jutri vstala ob petih in šla laufat, da se bom namerno zmozgala do konca. Tudi tehtam se vsak dan, kot bi bila obsedena s težo. Zakaj??? Kako naj jem? Mislim si, da če bi šla tečt, bi tudi jedla in bi se bolje počutila... samo kako naj jem... kako naj laufam...Saj ne vem kaj sploh pričakujem od vas... nimam popjma, mogoče mi je samo lažje napisat še komu. Saj se veliko pogovarjam, ampak... na koncu sem še vedno sama in takrat se bojim in me prime panika. res ne vem kaj naj s sabo... Bojim se, da bom šla tako daleč, da se bom utrujala do konca. Res se bojim. Rada bi se, ampak razumsko vem, da se ne smem. Bojim se, da me bo prijelo to narest.. Ob vsej tej čustveni stiski in trudu, da bi naredila kaj iz tega šmorna, se gledam v ogledalo, pa kako so mi hlače prevelike, pa tehtam se... kot da to kaj pomeni. Zakaj to sploh kaj pomeni???