Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tamy
aja,pa se nekaj...zaniam me,koliko casa potrebujete,da pretecete 3km.
Pozdrav!

tamy napisal/-a:a pridete?lahko greste tect na 3 ali 9 km.no,v glavnem, ce kaj vem,je 6.6. ta tek. :lol:

Kaksen link ali pa podatki o prireditvi so dostopni?

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 tamy
ej,ne bi vedla,ce je kej...bom pobrskala. :oops: drgac pa je to tek po ulicah logatca,pa tko,nc tazga,razn tega,da gres lohk tect na 3 al pa 9 km(en al pa tri kroge)in bo moj preljubi ati mogu it tri,k je z mano zgubu stavo(na sreco,ker jst 9 km ne bi zdrzala).vsak,ki pride do cilja dobi majcko in pa njegov kartoncek je v bobnu za prakticne nagrade(so dobre,verjemte mi).mogoce bi staska kej vec vedla...
Uporabniški avatar
 Staša
Ah, vidim, da mora teta v akcijo stopiti...

No, tek šteje za Olimpijskega in je dolg natančneje 3,3 ali 9,9 km. Trasa poteka po asfaltu, nekaj malega vzpona je.

Link je (sicer skromen)

http://www.tsklub-valkarton.si/

Je pa tako: če pridete in če bo lepo vreme, ponujam analizo na našem vrtu ob kaminu. Poskrbljeno bo za kozarčke, kaj tekočega. domači kruhek ala Staša..., kakšno klobasico pa s sabo prinesete. Mini piknik, nadaljevanje Grosuplja... priprava na velik piknik.

Velja?
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

stasa napisal/-a:Ah, vidim, da mora teta v akcijo stopiti...
http://www.tsklub-valkarton.si/

Evo, teta hvala. Sem zvedel točno tisto kar me je tisčalo. :-) Morda, se pa res prikažem na AnaLizi. ;-) Nič ne obljubim, ker še nisem prepričan, da pridem tečt. :-)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 vancy_10
js imam pa ze velik mack, ker sm velikrattekla! hahaha :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D pridte pa hitr, da se na teku srecamo!!!

:laola Dejmo! Dejmo! :laola

bomo dvignili to zastavo- :TF)
Uporabniški avatar
 Barb
Mogoče,ne obljubim še za sigurno

Staša ampak tile fantje tam na prvi strani,......mmmmmmmmmmmmm :P
Uporabniški avatar
 Staša
Barb napisal/-a:Staša ampak tile fantje tam na prvi strani,......mmmmmmmmmmmmm :P

??? Kateri fantje na kateri prvi strani???

PS: Katero fotko si pa najinim sodelavcem poslala??? Sem prejemala neke komentarje v MB, pa nič nisem vedela :)
Uporabniški avatar
 Barb
Jaz nisem nič pošiljala-sodelavcem na ARR?

Fantje na net strani,ki si jo dala za tek
Uporabniški avatar
 Staša
No, kdo pride v Logatec v nedeljo tekat in potem na analizo...

... sem mislila, da je bila Nataša, pa se sedaj mal pobrskala, in je bila H2O - v Bajsijevem kulinaričnem kotičku je obljubljala, da bo prinesla torto!
 dpop
stasa napisal/-a:No, kdo pride v Logatec v nedeljo tekat in potem na analizo...

Možda, možda.... (Laki Pingvini PRESS)

Bom v petek videl vremensko karto za dva dni naprej...
potem se bom pa odločil... če bojo moje kosti dovolj
na toplem :wink:

LP Darko

P.S. no, ja... sej lahko bi prisel tudi samo na AnaLizo...
Luhatc je precej blizu...
Uporabniški avatar
 Fotr

Ker mi zaradi udeležbe maratona v Grosupljem (kot navijač na rolerjih)odgovarja termin olimpijskega teka v Logatcu bolj kot termin olimpijskega teka na Hrušici pri Jesenicah, bom skoraj zagotovo prišel v Logatec tudi zaradi štemplja za olimpijski tek.
Staša, morala boš opisati najkrajšo pot iz Grosupelj do Logatca in obratno, ker jo bo najbrž treba vsaj dvakrat prevoziti.
Uporabniški avatar
 Barb

Jaz,definitivno,če ne bo scal
Uporabniški avatar
 tamy
uuuu,kok komentarjev,pa se cist zgori je...kaj,a kr 3,3 km?joj,so me okol prnesl,k so rekl,da je sam 3...sam itak unih 300 m je men isto k nc.u glavnem,osmarji mamo se sportni dan in jih bo ful tekl,tko da...mulci napadamoooooo!!! :roll:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA