področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 raziskovalec
dannae napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:
Posledice so vidne :wink:

veš razi, jest si tist velk bl razlagam kot velk in dolgočasen v srcu :-) ne pa v cm...

raziskovalec napisal/-a:”Kepe zlata in nojeva peresa in mrtve podgane in pasje bombice in majhne vijačne matice in še vse sorte reči.”

sem presenečena, da tako dobro citiraš odstavek. ti je že na kožo pisan, kajne? pri piki vsak nekaj zase najde. verjetno je že kar nekaj časa minilo, odkar si jo bral otrokom naglas... :-))
.

Dannae, se strinjam s tvojim razumevanjem velk-a. :wink: :hehe:
Odstavek sem pa nekoč preplonkal. Všeč mi je ker so kepe zlata enako zanimive kot nojeva peresa in drugo. Kdaj pa sem to čital otrokom pas raje :ignore: :cenz: (EMŠO press)
Uporabniški avatar
 pegaz
raziskovalec v Goladi napisal/-a:Pegaz, sem dojel tvojo poanto o kralju in malem princu.
"Na prvem asteroidu je živel kralj, ki je želel vladati, vendar je na majhnem planetu živel sam, drugih prebivalcev ni bilo in ni imel komu vladati."

Razy, je tapravi kralj, samo zgodba je šla naprej (prosto po spominu):
- soncu je ukazal, naj vzide zjutraj, in zaide zvečer.
čar tovrstnega ukazovanja je, da ukažeš tako, kot se stvari zgodijo, in ne, da se stvari zgodijo, kot ukažeš.

Šele takrat si pravi kralj, ki ga vsi vedno ubogajo ;)

Mislim, da boš počasi dozorel za plemiški naziv. Prosim, razmisli o njem.

LL, Nadvojvoda :)
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Hvala Pegaz, očitno si se ti zapomnil pozitivno, jaz pa negativno o tem kralju.
Pkemiški naziv :oops:
Sem počaščen, več kot počaščen.
A obstaja naziv Svobodnjak, to je tisti, ki mu ni treba delati kot tlačanu,
in ni treba hoditi na vojno, kot plemičem.
Če ne obstaja, se priporočam za naziv Carski sel, zveni tako tekaško in občasno aktivno.
A se že preveč zmišljujem?
Uporabniški avatar
 pegaz
Obstaja vse, omejen si samo s svojo domišljijo!
Samo naj bo vsaj približno plemiško zveneč (recimo ne Srednjemodra Grča).
Oba tvoja predloga sta povsem izvrstna.

LL, Nadvojvoda :)
Uporabniški avatar
 raziskovalec
OKej pa naj bo plemiško in lokal patrotsko - Fužinski vitez.
Opozarjam pa, da istoimenski grad ni v moji posesti, le tekaške proge v bližini so v moji souporabi.
 Vitica
Živjo!
Sem nova na tem forumu in pred enim tednom sem začela redno teči v naravi. Ugotovila sem, da moje superge niso ravno primerne za tek in me zanima kakšne naj si kupim! In v kateri trgovini.
Lep pozdrav!
Uporabniški avatar
 pegaz
Pozdravljena Vitica,

več informacij boš dobila, če napišeš tole tvoje vprašanje v kako drugo temo... Poglej pod področje Oprema - izbira opreme ali pa nakup superg. Tam je tudi kar nekaj govora prav o tem.

LL Pegaz :)
 Vitica
Pozdravljen Pegaz!
Sem prebrala, da se dobite vsak petek ali četrtek za tek! A začetnik tudi lahko pride?
Uporabniški avatar
 pegaz
Vitica napisal/-a:Pozdravljen Pegaz!
Sem prebrala, da se dobite vsak petek ali četrtek za tek! A začetnik tudi lahko pride?

Seveda, Vitica!
Četrtkova Golada (konec ul. Goce Delčeva, 18.00) je odprta za vse. Je tradicionalni skupni TF trening, kjer ohranjamo naš duh tudi zatiste, ki se ne udeležujejo tekem.
Vabljena!

Lep let, Pegaz :)
 Vitica
O, Pegaz, najlepša hvala! Upam, da imate potrpljenje za bolj počasne :oops:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Vitica napisal/-a:... Upam, da imate potrpljenje za bolj počasne ...

... si je leta 1966 v Budimpešti najbrž mislila Vera Nikolić, nato pa postala evropska prvakinja na 800m. :)
 Vitica
... :D , samo jaz nisem ta!
 Vitica
Hojla, Pegaz!
A ti veš, kaj pomeni ZS!?
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Vitica, Pegaz je očitno na dopustu, pa ti bom jaz odgovoril. ZS je zasebno sporočilo. Lahko pišeš posameznemu članu, članici foruma, čeprav ne veš elektonskega naslova.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA