Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Lin@
Tudi jaz se pridružujem pohvalam, saj smo se imeli prav luštno. Za vsakega je bilo nekaj: meni se je prilegla kremšnita, prijateljica je občudovala pevca tistega benda, ki je po teku igral, fant in njegov brat pa sta bila zadovoljna z rezultatom teka. 8)

Pridemo tudi prihodnje leto in upamo, da bo v 2. krogu tisti klanček pobral malo manj moči, kot letos. :wink:
Uporabniški avatar
 bigk
Še pred štartom sem bil sicer malce skeptiček kako se bomo vsi prebili skozi prvih 500m, vendar so bile skrbi odveč. Vse je bilo odlično, samo z rezultatom nisem bil zadovoljen. Pa drugo leto ...
Uporabniški avatar
 ayla
Mene je pritegnil prvi komentar... sem se hihitala zraven, ko sem brala BoFa :-)
Ampak je na "moji trasi" okoli Bleda disalo po doma pridelani rastlini izza zavitkov mladine, ze tik pred hropcem navkreber nad kopaliscem. Hecno, kaj si ljudje zapomnimo. Nikakor pa nocem reci, da je to vse, kar mi bo ostalo v spominu...

Ta sobotni vecer ostaja eden lepsih letos ;-) Pridruzujem se BoFu in vsem, ki ste pohvalili organizacijo! Jaz se ze veselim drugega (tradicionalnega) nocnega teka okoli Bleda, do takrat pa bom se malo natrenirala, da bom naslednjic hitreje vijugala med komarji (in labodi po potrebi)!

Dober tek! :D
BoF napisal/-a: ... in odteči še en cel krog. Da, prav ste prebrali! Deset kilometrov je skorajda dvakrat okoli jezera. Nič manj!

Tole me je pa kar presenetilo. Sem mislil, da en krog okrog jezera kar zadostuje za 10 km, ne pa, da je treba teči okrog skoraj dvakrat.
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
he he zabavno lin@ ;)

smo se mel fajn, ja pevec res ni bil slab :D ... prav zabavno je po dobrem teku še malo uživati v muziki..
ja res je bilo FAJN na Blejskem teku. Organizacija je bila kul. Edino kar sem pogrešala so bile bakle, ne vem zakaj sem imela občutek da bodo okoli proge bakle.. hmm bi bilo to nevarno da bi bile ti pa tam (na kakšnem temnem ovinku, bakla??)

kar se pa tiče "domače zeli", mi je pa res šla v nos, prav zadušilo me je.. OGABNO :!: eh, vsak tele, ma svoj veselje...
(morm rečt da imamo mi tekači vsaj malo bolj zdravega)...

lp, evelina

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA