Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 sosed
tae napisal/-a:Sosed, če se prijaviš in plačaš prej:

Startnina je 10 evrov, kavcije za čip ni. Člani Kluba Polet imate poseben 30-odsotni popust na prijavnino, ki tako za vas znaša samo 7 evrov

Na dan prireditve pa velja tvoja varianta.

ma ja, samo jaz pridem šele na predvečer z morja. poleg tega se bom tik pred zdajci odločil ali grem na bled ali v bohinj - zaradi dolžine, ker se ravno (spet) vračam po poškodbi...

se mi pa zdi v vsakem primeru malo divja tarifa, čeprav gre za ceno na dan prireditve. 20€? 6km? C'mon...
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
brez vroče krvi prosim!! :hello:
samo en podatek

tek okoli bohinjskega jezera je(kakor razumem 12.8 )

tek okoli blejskega jezera PA JE 16.9!!!
poglejte si koledar...
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Eve;)ina napisal/-a:brez vroče krvi prosim!! :hello:
samo en podatek

tek okoli bohinjskega jezera je(kakor razumem 12.8 )

tek okoli blejskega jezera PA JE 16.9!!!
poglejte si koledar...

Tek okoli bohinjskega jezera = 12.08.2007
Tek okoli blejskega jezera (organizira klub Polet)= 12.08.2007
Mislim, da se oba celo začneta ob isti uri, tako, da se po zakonih fizike ne moreš udeležiti obeh tekov :shock: :oops: :lauf:, lahko pa mečem kocko... :arrow: hm, le kaj bi izbral :argue:
Uporabniški avatar
 tae
Samo za Obivankenobija. Jaz sem zbral Bled.
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Ja, Tae, jaz sem pa mislil, da ti je Bohinjsko jezero lepše :shock: :D, ja nč pol bom šel pa tudi jaz na bled (bova pa udarla eno šprintersko varianto :cenz: ), potem pa na kremšnite - častim! :wink:

Lp!
Uporabniški avatar
 tae
The best Obivankenobi, zdaj si me pa pozitivno presenetil. Dobiš obljubljeno zadevo, mogoče skleneva še kak posel (samo spomni me, da ne bom pozabil, da ti moram povedati nekaj v zvezi s tvojim klubom). Glede kremšnit, ti dovolim, da častiš :lol: , lahko pa skleneva še kakšno stavo. Ma dost nakladanja, se vidmo.
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
tae napisal/-a:The best Obivankenobi, zdaj si me pa pozitivno presenetil. Dobiš obljubljeno zadevo, mogoče skleneva še kak posel (samo spomni me, da ne bom pozabil, da ti moram povedati nekaj v zvezi s tvojim klubom). Glede kremšnit, ti dovolim, da častiš :lol: , lahko pa skleneva še kakšno stavo. Ma dost nakladanja, se vidmo.

Ja, sem ugotovil, da je tekma na 6 km za sredino avgusta dovolj :cenz: :ignore:, saj bom verjetno en teden prej tekel v Zagorju - 11 km, 1 septembra pa v Logarski dolini - 17km! :lol:, tako, da bo za avgust kar dovolj tekmovalne kilometraže! :D

Se vidiva! :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Vidm, da si se že začel pripravljati na Ljubljanca z "daljšimi razdaljami."
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
tae napisal/-a:Vidm, da si se že začel pripravljati na Ljubljanca z "daljšimi razdaljami."

Ja, je treba počasi misliti na 21 - ko na Lj maratonu ter izboljšanju PB - ja. :lol: Seveda pa počasi tudi treninge oblikujem tako, da bi bil kar najbolje pripravljen!Bomo vidl kako bo :roll: Predvsem si pa želim, da bi lahko zvozil to sezono brez poškodb! :P

Lp!
 orlytm
no, tole bo pa moj prvi "tekmovalni" :)
definitivno bom tam.

lp
OrlyTM
Uporabniški avatar
 vencelj
Tole pa že mal na volitve spominja: kdo bo koga, kdo bo bolj prepričljivo narod za nos potegnu, sebi vodo na mlin napelov... :lol:
To je že nasprotje teku za veselje, užitek, umik stresnemu življenju, pobeg pred vsakodnevno prenatrpanostjo... :(
Če bo šlo tako naprej, ne grem ne na Bled, ne v Bohinj, izbral si bom svojo traso v naravnem okolju, po svoji izbiri, brez plačila štartnine, ne bom dovolil, da mi vaše zdrahe grenijo življenje...olepšal si ga bom sam na teku nekje daleč od ponorelega sveta... :)

Lep pozdrav, Vencelj
Uporabniški avatar
 tae
Ej Vencelj ne se tako razburjat, to škodi zdravju :lol: Predvidevam, da sta ti oba kraja všeč, zato bi bil rad povsod. Slučajno sta ti dve tekmi dosti blizu ena drugi, pa vendar se še večkrat dogaja, da je več zanimivih prireditev na isti dan. Kaj čmo, takšno je življenje. Vedno pa se lahko odločimo le za eno ali pa nobeno. Predvidevam, da ti bolj poznaš ozadje zgodbe in so verjetno v igri tudi kakšni prepiri in zamere, ampak pustimo organizatorjem proste roke, naj speljejo tako eni kot drugi zadevo po svoje in bo. Pravzaprav je lahko na obeh prireditvah veliko udeležencev, pa bodo na koncu vsi zadovoljni.
Uporabniški avatar
 vencelj
Razburjanje je stvar trenutka, ko nekaj prebereš ali izveš...Takojšna reakcija je prenagljena, običajno stvari poslabšuje...
Zato vedno dam "času čas" in odgovarjam (če se mi zdi vredno) kasneje, ko stvar razmislim, pretehtam.
Neumnosti, ki jih počnejo v tale šmorn vpleteni organizatorji, bodo škodovale predvsem njim, njihovim živcem in njihovem zdravju, jaz pa vem, da bom po odločitvi, da me tam ne bo, povsem mirno spal.
Lahko noč, Vencelj!
:D :D
Uporabniški avatar
 Herman_Pujs
to kar se gredo poletovci in bohinjci, je predvsem smešno :roll:

bohinsjki tek ima tradicijo, pa poletovci so bli zravn..zdej pa na isti dan delajo 30km preč še eno prireditev...a ne izpade kot, da je nekdo užaljen in dela stvari iz inata :?:
 tope
Malo off topic pa vseeno. Sedaj tečem (brez posebnega napora t.j. se ne zadiham in z enakomerno hitrostjo) recimo 45 minut s cca 10km/h. Moj edini trening je tek 2x na teden, pa še kakšni hribi in rolerji.
Nisem bil še na nobenem organiziranem teku in tale bohinjski se fino sliši. Zanima me ali je smiselno, da se udeležim takšnega teka - torej 12km z mojimi "performancami". Meni se sicer zdi, da ne bi smel biti problem.

Hvala za odgovore.

lp, Tomaž

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA