Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kraj in datum: Bled – Mala Zaka (veslaški center), 12. avgust 2007, ob 10. uri

Prireditelji: ŠD Novice Extreme, Športna zveza Radovljica in LTO Bled, Klub Polet

START IN CILJ
Start bo ob 10. uri v Mali Zaki - veslaški center. Proga, v dolžini 6.000 metrov, poteka po poti okoli Blejskega jezera: Mala Zaka - Velika Zaka - pot pod Vilo Bled –Mlino - Hotel Toplice - Grajsko kopališče in nazaj proti Mali Zaki.
Merjenje časov bo elektronsko, s čipi.

PRIJAVA
Prijave se sprejemajo na spletni strani www.klubpolet.si ali prek tiskane prijavnice, objavljene v Delovih edicijah in na letakih. Startnina je 10 evrov, kavcije za čip ni. Prijavnina se vplača se na transakcijski račun ŠD Novice Extreme št. 0203 6009 0916 210 na sklic (referenca) 00 202 s pripisom za Bled.
Člani Kluba Polet imajo pri prijavnini 30-odstotni popust (zanje je prijavnina 7 evrov). Popust se prizna na podlagi vpisane članske številke.

Izpolnjene tiskane prijavnice skupaj s kopijo potrdila o vplačani startnini pošljejo udeleženci na naslov ŠD NOVICE EXTREME, Dunajska 5, 1000 Ljubljana (s pripisom za Bled). Prijave (tako na spletni strani kot po pošti – velja datum poštnega žiga) in potrdila o plačilu bomo sprejemali do vključno ponedeljka, 6. avgusta 2007. Prijav po tem datumu ne bomo upoštevali. Prav tako ne bomo upoštevali prijavnic brez potrdila o plačilu startnine in kavcije za čip.

Če boste vplačali za več oseb, prosimo, da to sporočite na e-naslov roman.srl@volja.net ali pošljete seznam na naslov ŠD NOVICE EXTREME, Dunajska 5, 1000 Ljubljana (s pripisom za Bled).

Kdor ima lastniški čip, mora kodo čipa vpisati ob elektronski prijavi ali na tiskano prijavnico oz. jo sporočiti na e-naslov roman.srl@volja.net.

Vsak udeleženec prejme darilno vrečko Kluba Polet in njegovih partnerjev ter topli obrok.

Okrepčevalnica s pijačo bo na progi in na cilju.

PRIJAVA NA DAN TEKMOVANJA
Na dan tekmovanja bo prijava možna od 7.30 do 9.30 ob plačilu startnine 20 evrov.

KATEGORIJE
Moški Ženske
A roj. 1978 in mlajši A roj. 1978 in mlajše
B 1968 do 1977 B 1968 do 1977
C 1958 do 1967 C 1958 do 1967
D 1948 do 1957 D 1948 do 1957
E 1938 do 1947 E 1947 in starejše
F 1937 in starejši

PREVZEM STARTNIH ŠTEVILK
Startne številke tekmovalci prevzamejo na posebej označenem prevzemnem mestu v Mali Zaki v nedeljo, 12. avgusta, od 7.30 do 9.30. Članom Kluba Polet priporočamo, da imajo s sabo člansko izkaznico (partnerska kartica Diners Club – Klub Polet).

KONTROLA – DISKVALIFIKACIJA
Vsak tekmovalec mora imeti na prsih pritrjeno startno številko, na copatih pa elektronski čip. Če bo tekmovalec startal pred uradnim startom in bodo naprave to zaznale, bo avtomatično diskvalificiran. Prav tako ne bo uvrščen na listo rezultatov tisti, ki ne bo imel nameščenega čipa in startne številke v skladu s tem razpisom.

ZDRAVSTVENO VARSTVO
Vsak tekmovalec tekmuje na lastno odgovornost. Tekmovalce bo spremljalo reševalno vozilo z zdravnikom, ki bo vozilo za zadnjim tekmovalcem in se bo pomaknilo naprej samo v primeru nujnega posredovanja. Zdravstveno varstvo se bo končalo po prihodu zadnjega tekmovalca v cilj.

Vsi udeleženci bodo v času tekmovanja nezgodno zavarovani.

RAZGLASITEV REZULTATOV
Razglasitev rezultatov bo 30 minut po prihodu zadnjega tekmovalca v cilj oz. predvidoma ob 12. uri na startno-ciljnem prostoru.

Prvi trije tekmovalci in tekmovalke prejmejo pokale.

Uradni rezultati bodo objavljeni na spletni strani www.klubpolet.si.

POSEBNO DOLOČILO
Organizatorji naprošajo udeležence teka, da svoja vozila pustijo na zunanjih parkiriščih (Železniška postaja, Lip Bled, Pristava, atletski stadion …).

SPLOŠNA DOLOČILA
S prijavo udeleženec potrjuje, da so podatki, ki jih zapisal na prijavnico resnični. Izjavlja, da je zdrav, vsestransko pripravljen za aktivno udeležbo in zdravniško pregledan. Upošteval bo vsa navodila organizatorja in sodeloval na lastno odgovornost. Potrjuje, da pristaja na tveganja v zvezi z udeležbo na tej prireditvi in zato od organizatorja ne bo uveljavljal kakršnih koli odškodninskih zahtevkov. Soglaša, da lahko organizatorji prireditve objavijo njegove podatke, fotografije, posnetke in izjave v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi od njih zahteval kakršno koli povračilo.

Organizator bo osebne podatke udeleženca uporabljal in shranjeval skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 do 113/2005). Z udeležbo udeleženec dovoljuje, da organizator njegove navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za sledeče namene: statistične obdelave, segmentacijo kupcev, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, obveščanje kupcev o morebitnih napakah na izdelkih, pošiljanje ponudb, reklamnega gradiva, revij in vabil na dogodke podjetja Delo, d. d., in partnerskih podjetij Dela, d. d., ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter zbiranje naročil. Navedene osebne podatke lahko organizator hrani in obdeluje neomejeno oziroma do preklica pisne privolitve udeleženca. Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z zakonom o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 20/1998 do 114/2006).

OTROŠKI NETEKMOVALNI TEK V DOLŽINI 500-1.000 metrov
Organiziran bo tudi netekmovalni otroški tek. Otroci bodo lahko tekli v dveh različnih skupinah, glede na dolžino, ki jo bodo želeli preteči (500 ali 1.000 metrov). Start teka bo ob 10.10.
Nazadnje spremenil ziga, dne 12 Avg 2007, 20:09, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 vencelj
Saj niste resni! Kaj pa če bi se Slovenci enkrat za spremembo spravili iz svojih okvirov, malo pogledali čez plotove, stopili skupaj...Bohinj, Bled, Polet...,
Organizirati tekmo zato, da "zdriblaš" soseda, bivšega "sodelavca", ne me j :cenz: .
Zato me tam ne bo. Če se nekako vendarle premislim, bom 12. avgusta v Bohinju.

Ali res ni mogoče niti pri rekreaciji oditi daleč od ponorelega sveta?
LP, Vencelj
 luzr
:) Eh, jaz ne bi sitnaril, če je ena prireditev več. Ne glede s kakšnim, če že sploh, skritim namenom. Konec koncev se verjetno veliko kuturnih in športnih dogodkov križa :lol: .
Kolikor mi je znano, je bilo treba za "neki bohinjski tek" prav hiteti s prijavo zaradi omejitve števila tekmovalcev. Zatorej se mi zdi pozitivna dodatna možnost za teka željne na kakršni koli dodatni manifestaciji.
Kaj je v ozadju bo znano čez kako leto, dve...
 Matej79
Ma eni smo pa na morju pa se nam ni treba obremenjevati kaj bo 12. avgusta in kakšna kuhinja je na delu. :lol: Dobr laufejte, pa kjerkol že..v Bohinju ali pa na Bledu. Važno je, da se teče!
Uporabniški avatar
 tae
Izpolnjene tiskane prijavnice skupaj s kopijo potrdila o vplačani startnini pošljejo udeleženci na naslov ŠD NOVICE EXTREME, Dunajska 5, 1000 Ljubljana (s pripisom za Bled). Prijave (tako na spletni strani kot po pošti – velja datum poštnega žiga) in potrdila o plačilu bomo sprejemali do vključno ponedeljka, 6. avgusta 2007. Prijav po tem datumu ne bomo upoštevali. Prav tako ne bomo upoštevali prijavnic brez potrdila o plačilu startnine in kavcije za čip.

Ta tekst zgoraj je prepisan iz razpisa. Jaz sem se že prijavil preko interneta, prav tako pa tudi plačal štartnino. Taisto vprašanje sem spraševal že organizatorja, vendar so verjetno še na dopustih, zato nisem dobil odgovora. Enako vprašanje bom postavil tudi tukaj.

Ali moramo tudi tisti, ki smo se prijavili preko interneta in plačali preko interneta, po pošti poslati prijavnico in potrdilo o plačilu štartnine ?
 nana
Jaz sem poslala. Škodit ne more. :wink:

lp
Uporabniški avatar
 ziga
tae napisal/-a:Ali moramo tudi tisti, ki smo se prijavili preko interneta in plačali preko interneta, po pošti poslati prijavnico in potrdilo o plačilu štartnine ?

Roman iz Extrema, ki sprejema prijave in odgovarja na vprašanja je res še na dopustu, zato odgovarjam jaz: tudi plačati je treba v razpisanem predprijavnem roku. Po pošti ni potrebno pošiljati potrdila, dobro pa ga je imeti s seboj, pri prevzemu startne številke.
Uporabniški avatar
 tae
žiga hvala, ampak ravno danes dopoldne je vseeno moja pošta romala v nabiralnik (predno si se ti javil).
Uporabniški avatar
 Herman_Pujs
a se kaj ve, koliko je že prijavljenih?
 bolha
Mene pa zanima kako je s tem ce nimamo svojega cipa? Ga je mozno dobiti tam,ali ga moram kupiti? Ker do sedaj sem ga vedno dobila na teku, tako da svojega nimam!

lp
 ton
Tudi mene je pogled na Polet na morju povsem šokiral - isti dan kot Bohinjci in celo prireditelji isti kot vsa leta tam?

Brigajo me razlogi, ampak poteza je umazana. Katera bo naslednja? Ko dojadijo Sežanci - bo naslednji pozdrav jeseni v Gorici, na Štanjelu, v Piranu?
 gogo
:wink: hja, pri poletu-extremenovicah, so ze nekaj casa skregani tako z logiko kot med seboj.

Tudi stos da so na dopustu (zakaj potem dajejo razpis, ce je g. roman na dopustu, najbolje bi bilo da se mu poslje prijavnico v prikolico). Potem bo ta isti gospod na prijavnici piskal ce ne bos prijavljen v predprijavi. Najbolje mu je reci da smo bili tudi mi na dopustu, zato predprijava ni uspela. Ampak vse to ni pomembno, pac pa neumnost DVE TEKASKI PRIREDITVI NA ISTI DAN. HALO!?
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Mene pa zanima zakaj piše, da pošljite potrdilo o plačilu štartnine in kavcijo na naslov Poleta...... Med tem, ko pa piše da kavcije ni!
Uporabniški avatar
 tae
Prvi trije tekmovalci in tekmovalke prejmejo pokale.

Jaz sem sicer že prijavljen, ker mi je Bled nasploh všeč. Pa tudi ne računam na uvrstitev med prve tri, ne absolutno in ne v kategoriji, vseeno pa me zanima ali so ti pokali le za absolutno prve tri ali tudi za prve tri v kategorijah. Malo mi je čudno, ker so ponavadi za prve tri absolutno pokali, za prve tri v kategorijah pa medalje.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA