- 14 Jul 2007, 15:37
Mirko hvala, najbrž bo res nekaj na tem, da mi zmanjka energije. Sicer tečem običajno 45 min do ene ure, ampak v glavnem zjutraj med šesto in sedmo in seveda na tešče. Ne spomnim pa se, da bi kdaj padla, ko sem šla teči zvečer in sem nekaj ur prej pojedla kosilo. Bom poskusila kakšno malenkost pojesti pred tekom tudi zjutraj, čeprav dvomim, da bom potem lahko dobro tekla. Morda bi pa kakšen energijski napitek prišel v poštev. No kakorkoli..poskusila bom in potem poročam o rezultatih
.
Branko tale ideja za okoli Pekerske gorce pa ni slaba, le da bi potem morala do tja iti z avtom. Gozd pa imam zelo blizu in tudi sicer mi je tek po gozdu (če seveda odštejemo padce) sedaj poleti zelo všeč. Najbrž bom pa vseeno šla za kakšen večerni tek tudi k Pekerski pogledati, sploh sedaj ko vem, da je primerna pot. Kako pa je tam pozimi...je spluženo in se da teči?
Lep pozdrav
Andreja

Branko tale ideja za okoli Pekerske gorce pa ni slaba, le da bi potem morala do tja iti z avtom. Gozd pa imam zelo blizu in tudi sicer mi je tek po gozdu (če seveda odštejemo padce) sedaj poleti zelo všeč. Najbrž bom pa vseeno šla za kakšen večerni tek tudi k Pekerski pogledati, sploh sedaj ko vem, da je primerna pot. Kako pa je tam pozimi...je spluženo in se da teči?
Lep pozdrav
Andreja