področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No jutri grem na svoj prvi tek v Umag. me ježe kar malo strah , grem na 5,8 km za prvič bo kar dolga.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No pa smo prišli skoraj do konca počitnic kar smo si imeli za povedat smo tudi storili vendar sem vseeno mislil da bo več odziva. Aja ste bili na dopustu pa drugič z kakšno drugo temo.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
 tommi
eni sploh počitnic nimajo ane? ;)
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No se vidi da se je začel zopet čas kislih kumaric. Tudi to leto bom skušal obuditi to temo morda bo letos več poročanja z raznoraznih koncev sveta.
Javite se s počitnic in povejte tudi drugim kje ste tekli pa morda kakšna fotka.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No od jutri bova tekla po Puli. Kako bo se pa javiva z dopusta seveda z kakega INTERNET KAFEja.
Uporabniški avatar
 mare
Nadj@ napisal/-a:CIAO

No od jutri bova tekla po Puli. Kako bo se pa javiva z dopusta seveda z kakega INTERNET KAFEja.

Ta vikend (in prihodnji)sem tudi jaz tekel tam. Kje pa tečeta. Jaz imam eno krasno v glavnem senčno pot. Stara tankovska cesta med premanturo in Banjolami.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No pa smo spet v času počitnic. VTISI in kje bo kdo tekel. Uživajte čas kislih kumaric. Midva greva na dopust konec JUL. Tekala bova po Novem Vinodolskem.
Uporabniški avatar
 vencelj
Dve možnosti: a še niste z dopusta (če ste sploh že šli) ali pa ste imeli res pravi dopust in niste naredili nobenega kilometra.
No, jaz na dopust še nisem šel, sem bil pa prejšnja leta ponavadi kar :lauf: (100 km v 10 dneh...), pa tudi za letos imam kar plane (do danes sem naredil vsega skupaj 13 treninških km v enem kosu, dopust pa je idealen za popravljanje slabega vtisa) :hello:
Pa se ne bom vnaprej širokoustil; pomanjkanje volje, lenoba, poškodbe, odsotno stanje :piti: , in še kup drugih takih ali drugačnih vzrokov lahko botruje enačbi TEK=0
Pa ni to moje zadnje oglašanje pred dopustom, prej me čaka še par garaških tednov...pa v soboto zvečer se vidimo na Bledu :TF)
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Midva z Nadj@ greva v petek in bova tekala nekje po Novem vinodolskem vsaj upam da bova najdla kakšno primerno progo za jutranje lahke treninge. Lahke zato ker je dopust Halooooooooooooo.
Uporabniški avatar
 vencelj
LP
Danes sem se vrnil z dopusta. Mi je kar dobro uspelo popraviti julijski slab vtis. Do 23. julija sem naredil le 13 trening kilometrov, potem sem pa med dopustom prišel na stotko :lauf: . Tekel sem 10-krat, zjutraj ali pozno popoldne, najkrajša razdalja 5, najdaljša 15 km, v glavnem po makadamu. Odlični, razgibani tereni Istre. :D
Uporabniški avatar
 vencelj
A res noben ni bil :lauf: med dopustom?
Je pa razlika: kdor doma naredi veliko km, na dopustu raje počiva, če je kilometraža slaba pa je dopust idealno "mašilo". Zakaj pa ne, tudi na dopustu se je dobro enkrat na dan mal bel orng zmigat, prešvicat...
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Zopet ta tema.
:TF) :TF)

Midva bova letos tekala po otoku Ugljan (CRO).

:laola :laola
K aj pa vi.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Ti si že nazaj nas to še čaka.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Danes ponoči odrinemo na Ugljan in jutri bomo tam že tekali.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA