Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Nataša
Barb napisal/-a:Jaz,definitivno,če ne bo scal

kdo bo scal??? kdo si upa??? :wink:
 Lučko
Nataša napisal/-a:

JzSlika :twisted:
Uporabniški avatar
 bigfrik
Ti si pa upaš Lučko :!: :twisted:
 Lučko
Pa moj kuža tud Slika:--
Uporabniški avatar
 bigfrik
Sam Lučko,mi pa ravno ne zgleda kot kakšen vojaški pes,pa jako velik piva mora spit da...... :lol:
 dpop
Lučko napisal/-a:
Nataša napisal/-a:

JzSlika :twisted:

Lučko... matr di pa daleč nese :lol: :lol: :lol: :lol:

Se vid da si v SV... tam so sami "dugometni" :lol: :lol:

LP Darko

P.S. ampak tut "haubice" dobr rukajo :lol:
 Lučko
:shock: DUGOMETNI. Pa moj Darko, to je i sve što je još ostalo, dugometno :cry: .
PS
Ne od piva, od obične vode :cry:
Uporabniški avatar
 primus
Fotr napisal/-a:Staša, morala boš opisati najkrajšo pot iz Grosupelj do Logatca in obratno, ker jo bo najbrž treba vsaj dvakrat prevoziti.

Nisem Staša, bom pa vseeno trznil:
Po moje najenostavneje je, če greš iz Grosupelj po avtocesti proti Primorski, izstopiš na Vrhniki, zaviješ levo in greš skozi Vrhniko in naprej po stari cesti po prijetno ovinkasti poti do Logatca (cca 10 km). Pred Logatcem se pelješ skozi lep drevored, na koncu tega drevoreda zaviješ levo - opaziš tudi tablo Valkarton, na levi tudi Mercator Center. Po 100 m se pripelješ na dvorišče Valkartona, kjer je štart in pa množica ljudi.

Mislim, da ne bi smelo biti problema najt.

primus
Uporabniški avatar
 Fotr
primus napisal/-a:...Mislim, da ne bi smelo biti problema najt.

Hvala, Primus, saj se mi je kar zdelo, da bo po avtocesti najbolj enostavno. Upam, da se ne bom izgubil. :D :D
Uporabniški avatar
 primus
Fotr napisal/-a: Upam, da se ne bom izgubil. :D :D

Po tako dobrem opisu je sedaj to nemogoče ! :D :D :D

Čakam samo še Stašo, da bo rekla: jao, pa kam si nam to Fotra poslal...
:shock: :x

primus
Uporabniški avatar
 Fotr
primus napisal/-a:...Čakam samo še Stašo, da bo rekla: jao, pa kam si nam to Fotra poslal...

Če me v Logatec ne bo, potem z odprtimi usti :o in debelimi očmi :shock: tavam nekje med Horjulom in Podpečjo. :shock: :D
Uporabniški avatar
 Staša
primus napisal/-a:
Fotr napisal/-a:Staša, morala boš opisati najkrajšo pot iz Grosupelj do Logatca in obratno, ker jo bo najbrž treba vsaj dvakrat prevoziti.

Nisem Staša, bom pa vseeno trznil:

Haha, primus, te pooblaščam, da kaj takega tudi v bodoče narediš namesto mene. Ampak do neke meje:)

Sicer pa... danes sem razmišljala, kako smo v Logatcu prikrajšani. Kot hudo mestno naselje :twisted: , skrčeno :twisted: in nabasano :twisted: v ozki kotlinici :twisted: , kot prava betonska žungla :twisted: , moramo narediti kar tri enake kroge, da lahko naredimo 10 km. Ampak, kaj bo to nekaterim, ki bodo delali xy krogov v G?!?
Uporabniški avatar
 Barb
Ej Staša kaj pa je zdej z after party :?:
Uporabniški avatar
 Staša
Bomo poskusili najti kakšen park v naši betonski džungli. Kot sem že napovedala - kurišče bo, če ima kdo željo po žaru, pa kakšna pijačka bo, pa miza tut - če bo čau SONČEK!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA