prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 brankos
Ja je ta Avantura iz Ilirske Bistrice.
 Avantura šport
Pozdravljeni!

V zadnjem času je zelo velik interes za Inov-8 copate, še posebno za tekmovalni model Mudroc 280. Zato ni slučaj, da nam je zaloga v trgovini povsem pošla. Uvoznik Inov-8 bo v kratkem imel uvoz, vendar tega modela ne namertava uvoziti, razen v primeru večjega naročila. V trgovini Avantura šport iz Ilirske Bistrice smo se odločili, da naročimo tudi ta model.
Da zagotovimo dovoljšno količino (pravih velikosti) vas obveščamo, da zbiramo neobvezujoča prednaročila za model Mudroc 280. Kdor je torej zainteresiran za nakup tega modela naj nam to sporoči do konca naslednjega tedna (do petka, 25. maja) na avantura.sport@gmail.com ali po tel. na 05/ 710 00 70 (9.00-12.00 in 15.00-19.00). Pri naročilu obvezno navedite tudi vašo tel. številko.
Cena copat je 110 EUR - pošljemo tudi po pošti. Stroške poštnine krijemo mi.

Še vedno pa sta na zalogi modela Flyroc 310 in Terroc 330 ter precej tekaških oblačil znamke Craft.

LP iz trgovine Avantura šport!

Aleš
Uporabniški avatar
 Pingo
Ker sem v nabavi trail copatov pa pri nas ni NIČ za dobit,ker je vse razgrabljeno,prodano ali pa sploh ne nabavijo določenih modelov,sem se odločil da se še malo v smeri Inov8 obrnem.Torej kot sem uspel prebrati so to v glavnem tekmovanjem namenjene rakete,za tako rekreativno tekanje in z udeležbo na kakšni tekmi pač ne...ali se pa motim.Inov8 ponuja določene modele Roclite 305,315,320 ki naj bi imeli določeno mero blaženja več kot recimo Flyroc,pa me zanim če je kdo že nabavil zgoraj omenjene modele.Kako udeti številko copata če bi naročal preko spleta.Recimo Flyroc 310 copat št 44 bi mi odgovarjal,ali lahko mirne duše to številko primerjam z modelom Roclite :roll: :roll:

Hvala za kakšen hint :wink:
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

dobra dva tedna imam Roclite 305 in sem z njimi zelo zadovoljen! testiral sem jih najprej na morju po dalmatinski kamenjari - odlično, nato pa še v naših hribih - tudi odlično!

glede blaženja se jaz ne bi obremenjeval. bolj pomembno je, da je copat odziven. blaženje je po mojem osebnem mnenju marketinški trik in napačna veja razvoja, ki je naredila precej slabega.

velikost - tu pravilo, da mora biti spredaj za širino palca prostora, ne velja! vzameš tako velikost, kot imaš veliko nogo. jasno, v praksi nikoli ne veš, kako velike številke prozvajalec 'dela', dokler ne poskusiš...

primer: nosim Pegagus EU 43, 27.5 CM in Inov-8 EU 43, 27 CM - že tu je razlika v označevanju. sam se najbolj ravnam po CM a te mere na spletu običajno ne objavijo.

upam, da ti kaj pomaga. v nedeljo ti jih posodim ta en krog :)
Uporabniški avatar
 žine
Se strinjam z Erotom. Sam sem napravil napako in naročil Flyroc 310 v številki, ki upošteva nekaj lufta proti črnim nohtom. Copat je sicer odličen in je za v klanec super....za dol pa žal ne; zaradi prevelike številke noga ravno toliko pleše, da ni občutka zanesljivosti :( ....evo, tudi jaz ti jih lahko dam za probat v nedeljo (saj gremo na Grintovc ne? :D ) Se pa strinjam glede blaženja pri trailih....jaz ga ne pogrešam.
lpŽ
Uporabniški avatar
 Pingo
Dobr si tole povedal Ero.Jaa tudi to me je zanimalo ali bi pri Inov8kah vzel mal večje kajti imam malo problemov s palcem na eni nogi in do sedanje addidaske TrailResponse sem moral imeti po številko večje :wink: da me niso pri teku navzdol nabijale v prste...hmm a še poveš kje si jih nabavil,kupil,naročil kajti me ma da bi jih :wink:
A greš na Grintovc...a pol posodiš za en krog okol Grintovca :lol: :lol: Verjetno pridem bolj v navijaškem slogu :wink:

Žine TNX za tisto pikico na I sva istočasno pisala pa nisem videl tisto kar sem spraševal :wink:
Sedaj pa noge pomeriti in pogledati v njihovo tabelco kakšna mora biti velikost :wink: pol pa naročiti.
A sta jih naročila pri nas ali preko spleta? :roll:
Uporabniški avatar
 žine
Jaz sem kupoval preko spleta. Sicer je bila cena ugodna....vendar ob že omenjeni napaki. Če res zanesljivo veš pravo številko potem OK, sicer je bolje pomeriti in kupiti doma.
lpŽ
Uporabniški avatar
 dexi27
Tud jaz se zanimam za nakup inovk, pa me zanima, če mi lahk zaupaš preko katere spletne strani si opravil nakup.
Hvala za informacijo.
Uporabniški avatar
 zlopi
žine napisal/-a:Jaz sem kupoval preko spleta. Sicer je bila cena ugodna....vendar ob že omenjeni napaki. Če res zanesljivo veš pravo številko potem OK, sicer je bolje pomeriti in kupiti doma.
lpŽ

Hoj,
tudi jaz sem kupil Roclite 320 preko spleta, imam pa ravno obratno izkušnjo.
Naročil sem isto številko kot imam zdaj že druge Mizuno Wave rider in sicer UK 8.5 pa so mi bile premajhne (prsti so bili do konca copata pa še malce pokrčeni).
Na škatli copat sta bili številki UK 8.5 in US 9.5 enaki, dolžina pa je bila za razliko od Wave riderk kjer je bila 27.5 cm, tukaj napisana 26.5 cm.
Sem jih vrnil v http://www.completerunner.co.uk/ in v teh dneh pričakujem večje.

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 žine
dexi27 napisal/-a:Tud jaz se zanimam za nakup inovk, pa me zanima, če mi lahk zaupaš preko katere spletne strani si opravil nakup.
Hvala za informacijo.

Enkrat sem kupoval pri http://www.crosstrax.co.uk/ctsite2/list ... ll%20shoes, enkrat pa tudi jaz pri completrunnerju...
lpŽ
 Anina
Žal kot nova uporabnica foruma ne razumem skoraj nič, kar pišete o znamkah telovadnih copat, bi pa prosila za mnenje.

Malo bolj resno sem začela teči pred letom in pol, danes pretečem po 7 km vsak dan in to še vedno v Nikovih telovadnih, ki sem jih kupila pred pol leta, v nižjem cenovnem razredu (80 eur). Nimam pojma, kako oznako imajo.

Kdaj se vi odločite za nakup? Glede na obrabo? Je bistven čas od nakupa? Moji so na zunaj še vedno kot novi, tečem po makadamu, tudi podplat je kot nov. Kolena ali ostali sklepi me bolijo. Potrebujem nove? Kako sploh vem, da potrebujem nove? Kakšne pa? Kje?

Hvala za namige.
Uporabniški avatar
 Pingo
No včerej sem meril pa menjal nogavice pa spet meril in nameril 27.8cm levo stopalo pa 27.3cm desno stopalo.Zdej vsaj vem zakaj imam probleme z palcem na desni nogi :wink: :evil: Ima pač več lufta v supergah kot levi.No sedaj pa naj bi po njihovih merah vzel 28cm-EU 44.5-- vThomasu pa so mi pasale Flyroc310 št.44...na zdej bom res moral počakati na priliko da jih sprobam nekje v obeh številkah in se potem odločiti.

Ero ti boš mogoče vedel ..noo ali pa kdo drug katera firma je imela na Olimpijskem teku v Tivoliju stojnico z Inov8 copati :?:

Anina mogoče bi svoje vprašanje zastavila v forumu Oprema in ne v tej debata o copatih Inov8 :wink: saj veš ker se potem vse meša :wink:
Uporabniški avatar
 brankos
sicer ne vem kdo je imel stojnico v LJ - je pa zastopnik za Inov v SLO podjetje Bora iz Kopra http://www.bora.si/virtue/4.html , kjer ti bodo znali povedat kje imajo kaj na zalogi. Na teku k Sv. Primožu je bil predstaviljen predvsem tekmovalni model Mudroc 280.
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

Pingo - kot pravi Branko - zastopnik je Bora iz Izole. le da oni niso prodajalci. kje se pri nas dobijo Inov-8, je napisano nekje na začetku te teme, se mi zdi. itak se vidimo v nedeljo zjutraj. Žine ima 44, jaz 43, tako da boš lahko poskusil oboje :) in potem bomo ukrepali!
Uporabniški avatar
 žine
:D za tole akcijo pomerjanja in reklamo, ki jo delamo bi pa lahko dobili kakšen sponzorski parček ne? Se vidimo v nedeljo!
lpŽ

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA