prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

luzr
lp, Oranzni Slon

p.s.: Ta frisni prosim, da se pred prihodom posvetujete z dvojcem brez krmaraja.

Tale navedba in prestavitev teka na 1800 kaže, kako sem se zameril s samovoljnim prihodom :lol: .
Pridem drugič, če bom smel :) , danes pa na dozo teka drugam...
Uporabniški avatar
 tini
Ojla,

Ce mi znese pridem tudi jaz ob 1800.
(tole za ob 2030 je pa cista potuha - je treba garat na vrocini :) )
 eggy
Ja....še dobr da sem pogledala....huh, sem se že na 20.30 naštelala. Amapk....bomo vidl, mogoče pa res 18.00 ni slabo.

eggy
Uporabniški avatar
 Laufer
Ero, ne bosta sama. Pridružila se vam bova Maj in moja malenkost.

Se vidimo :D
Uporabniški avatar
 zlopi
... tud jest pridem ob 20.30, ampak bom pršu prej kot prvič (verjetn bom prteku direkt iz Fužin), tako da ne bom nč prnesu :oops: , bom pa drugič, ko bom zares prvič :lol:

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 Laufer
Se bom jaz potrudil. da Golada ne bo izgubila svojega čara.

:D
Uporabniški avatar
 bobr
Golada definitivno ni izgubila čara ob 18:00 :twisted:
Še bolj lušno je bilo na pojedini, hvala sončka in čakamo recept :wink:
Uporabniški avatar
 milkec
Unmu oranžnmenu slonu bomo pa en ukor prilimali!
Uporabniški avatar
 zlopi
Laufer napisal/-a:Se bom jaz potrudil. da Golada ne bo izgubila svojega čara.

:D

... krasno ohlajena in servirana lubenica, je tudi večerno Golado primerno očarala. Hvala Laufer :cast:

Lp, zlopi
 maj
Ja res hvala ti laufer, za lubenico iz 6pack hladilne torbe. Ma kaj šteroglate lubenice, 6P design je v trendu...In da takoj na tem mestu prijavm ktere ideje smo še dobil ob konzumiranju, namreč da bi se šlo 12. avgusta zvečer na Šmarno goro gledat Perzeide ko se bodo usipal na Ljubljano...Pa čeprav bomo eni ta dan že iz Bohinja z novimi PBji..Kaj pravte, me prov zanima če ste za stvar ?
Uporabniški avatar
 Laufer
Še überober šef Ero se je zamislil nad nami, kako se kregamo glede ure starta Golade in prišel v kontrolo. :twisted: Odgovorni dvojec brez krmarja naj se malo zamisli.
Definitivno je bila večerna varianta bolj prijetna - hladna.
Za nagrado za našo vztrajnost nas je nagradil (beri: smo jih kupili :D ) z novimi kapicami TF. So super !

Vztrajnost se je splačala :D
Uporabniški avatar
 pegaz
Kaj je zdaj to, tovarišija?

A smo se mi zmenili al se nismo zmenili?
Kaj smo se zmenili?
Vsi nastopajoči na taprvi včerajšnji Goladi, ki ste pojedli VEČ kot en košček absolutno fantastične marelično-čokoladno-vanilijeve šarkeljbiskvitpite, ki jo je pogumno, povsem nepričakovano in seveda navdušenje bude prinesla s sabo Sončka, mate da napišete raport semle!

Ampak nismo se dali. Bilo je superstrašno in tazgodnja, izredna Golada (Ero, ni bilo namenoma, eni pač nismo mogli ob 20.30 :( ) je v spremljavi Ežoja, Bobra, Tinija, Milkca, Eggy, Sončke in še enga kekca uspešno pretekla klasiko. Milkec se je na ovinku poslovil in pujsnil domov, ostali pa smo veselo uleteli v nepričakovano Sončkino sladko presenečenje. Še toplo!

Zakaj ukor? Slon in Simi sta sicer odtekla, vendar sta zgrešila progo in štart. Vseeno smo ju bili veseli :)
Poročilo od Dannae še čakamo. Zastoji pri Dolgi vasi ne štejejo.
;)

Lep let vsem skupaj,
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 milkec
pegaz napisal/-a:Zakaj ukor? Slon in Simi sta sicer odtekla, vendar sta zgrešila progo in štart. Vseeno smo ju bili veseli :)

Ker sta zgrešila progo in štart, mar ne?

Ampak ta ukor se lahko bo primerni sladkobni podkupnini tudi briše ;)
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA