prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Boy-N
Jaz bi kar dve :P . Da ne zmanjka ko se prva pere 8) .

Bojan
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Boy-N napisal/-a:... dve ... Da ne zmanjka ko se prva pere

Ni lepšega, kot mokro kapo na glavo poveznit :wc:
 tomi_
Tut js bi mel dve,

hvala Ero in lep pozdrav
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

da ne boste le vi pisali :)

tekaške kape bojo v roku enega meseca. dizajn je potrjen, roba naročena, le še prvi obrok je treba plačat, da gre proizvajalec v akcijo...

obljubim, da bojo najvišje kvalitete! več, ko bom imel kaj konkretnega v roki :wink:

aja, se bomo šli kar klasične nakupe. ne bomo se ukvarjali s prednaročili in predplačili kot pri dresih...
 dragann
živjo, jest bi tud eno.

Lp, Dragan :shock:
 damjan10
Živjo!

Tudi jaz bi si eno kupil!
Uporabniški avatar
 MatjazV
Super ideja glede izdelave tekaških kap. Tudi sam jih uporabljam že vrsto let. Dal sem si izdelati tudi dodatek za zaščito tilnika, ki ga po potrebi z ježki pripnem na notranji del kape. To je zelo uporabna zadeva, npr na maratonu.

Je pa en problem glede velikosti. Vsi proizvajalci praviloma ponujajo samo eno, univerzalno velikost kape. Za tiste, ki uporabljamo velikosti 55 ali manjše so takšne kape prevelike. Tako velika kapa pokrije celo del ušes, kar pa je povsem nepraktično. Če zadrgnem zadnji trakec se obod kape res zmanjša, je pa potem vse nagubano in kapa ne sede na glavo v celoti.

Predlagam, da se, če je le mogoče, kape izdelajo v dveh velikostih, tako kot je to pri kolesarskih čeladah. S tem bodo kape uporabne tudi za mlajše člane TF in tiste, ki nosimo manjše številke.

Upam, da nisem s tem predlogom zadevo zakompliciral. Sem pa pripravljen sodelovati s prizvajalcem, če bi bil potreben kakšen nasvet.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 shash
Hojla, jaz tudi eno.

lp
Uporabniški avatar
 iverson
Ja se priklučujem naročilu, pobrit sem po glavi, tako da me je maja kar malo opeklo po glavi.
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

kape so končno tu. na voljo sta dva modela, en klasičen tekaški in en z 'zaveso', ki ščiti vrat. jutri objavim kako fotko in podrobnosti v posebni temi.

ja, še cena. model SAM je 17 EUR, model Mali (z zaščito vratu) pa 20 EUR.

če bo kdo danes zvečer ob 20:30 na Goladi, jih bo lahko že v roke vzel. naslednja priložnost pa je Grintovec to nedeljo...
Uporabniški avatar
 MihaPR
ero, na grintavcu računaj eno zame, Mali varjanta verjetno :)
Uporabniški avatar
 milkec
Moram reči, da so kape zelo lepe, saj so všeč tudi osebam, ki nimajo nič s tekom in so jo želeli imeti ;)
Uporabniški avatar
 Laufer
Nočni Goladarji jih že imajo :D !
Oba modela sta super.
Uporabniški avatar
 JanF
Živjo Ero!

Jaz bi vzel model Mali (z zaščito vratu).

Prevzel bi jo pa kar v nedeljo na Teku na Grintavec.

Hvala!

A je tiste TF majice po 6EUR še možno dobiti :?:

Lep pozdrav,
Jan

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA