prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 cyc
Moj S625X tudi še deluje na iste baterije, tako ona v "uri" kot ona v oddajniku. V foot podu je bilo pa kajpada menjano večkrat ...
Hoj,
ali se je še komu zgodilo, da se mu iz 625-ke niso hoteli prenesti podatki v Polar Pro Trainer (5.10.124). Do sedaj sem to lahko nemoteno prenašal, od začetka meseca pa mi nikakor ne uspe. Ko vklopim povezavo se začne prenašanje, tik preden pa se v okencu, kjer se kaže količina prenešenih podatkov vidi da so prenešeni vsi, se povezava izgubi. na uri se preklopi na čas.

Ali je to zaradi količine podatkov, ki bi jih želel prenesti?

Zanima pa me še nekaj. Ali ima še kdo tako izkušnjo, da mu ob zagonu programa koledar nenehno pleše na ekranu dokler ne izberem pregleda vrste podatkov, ki me zanimajo?

Saj se bom pozanimal tudi pri proizvajalcu, le zanima me če se je še kdo drug srečal s podobnimi težavami.

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 Pingo
Meni dela brez problemov.Edino kar je razlike od prej,mi sedaj na začetku ponudi da izberem osebo za katero se potem izbre koledar dela :roll:
Sem pa sam imel podoben problem 1x ko sem prenašal pa prenašal,pa vidim kako lepo naloži vse vaje do konca in ko pride do konca vse lepo zapre le vaj ni nikjer :roll: Pa še malo bolj gledam katere vaje prenaša...vidiš če pazljivo gledaš izpise med prenosom pod zelenimi kockicami,potem pa opazim ene čudne datume pri vajah :shock: In se potem v koledarju postavim na tiste datume in vaje so bile res tam.V končni fazi sem ugotovil da se je ura morala 1x vmes resetirati kajti datum na uri ki ga nastaviš je segal v davno leto 2004 :wink: Preveri oziroma opazuj za čim podobnim :wink: kajti vaje sigurno prenese,samo kam jih spravi :roll: :wink:
 tope
A slučajno kdo ve ali po 3 letih prihaja naslednik S625X? Sem pred nakupom in se ne bi rad zaletel.

tope
 damjan10
Živjo!

Mislim, da je naslednjik S625X Polar 800 sd! (nisem pa siguren)
 jagoda
Na Polarju se mi je spremenil prikaz med delovanjem ure(štoparica ugasnjena, ravno tako vse meritve). Na začetku mi je kazala poleg ure datum, sedaj mi kaže napis S725X. Kdo ve kako se zopet nastavi prikaz datuma v zgornji vrstici?
Uporabniški avatar
 EčO
Malo dlje časa držiš zgornji desni gumb. Prestavljaš lahko med datumom, napisom S725x(S625x), USER ali lasten napis!
Uporabniški avatar
 zlopi
Pingo napisal/-a:Sem pa sam imel podoben problem 1x ko sem prenašal pa prenašal,pa vidim kako lepo naloži vse vaje do konca in ko pride do konca vse lepo zapre le vaj ni nikjer :roll: Pa še malo bolj gledam katere vaje prenaša...vidiš če pazljivo gledaš izpise med prenosom pod zelenimi kockicami,potem pa opazim ene čudne datume pri vajah :shock: In se potem v koledarju postavim na tiste datume in vaje so bile res tam.V končni fazi sem ugotovil da se je ura morala 1x vmes resetirati kajti datum na uri ki ga nastaviš je segal v davno leto 2004 :wink: Preveri oziroma opazuj za čim podobnim :wink: kajti vaje sigurno prenese,samo kam jih spravi :roll: :wink:

...sej mi je kr nerodn napisat, ampak sem zadevo rešil takoj, ko sem pobrisal stare vaje. Tiste v juliju namreč nisem niti posnel, ker sem imel porabljen ves spomin :oops:

Lp, zlopi
 jagoda
EčO napisal/-a:Malo dlje časa držiš zgornji desni gumb. Prestavljaš lahko med datumom, napisom S725x(S625x), USER ali lasten napis!

Hvala, uredil. Sam sem že iskal v navodilih pa nisem našel.
 Lonna
lep pozdrav!

mene pa zanima kako se prenese podatke na računalnik če nimaš ir-a.
hvala za odgovor!

želim vam lep dan še naprej!
Uporabniški avatar
 Pingo
Hmm a se sploh da :?: Na S625 se proko sonic linka da prenašati vaje,da pa bi jih z njegovo pomočjo dol potegnil pa ne verjamem.Noo res je da se nisem preveč poglabljal ampak mislim da se ne da :cry:
Kako nimaš IRja.Kupiš IR vmesnik za USB in priklopiš ter dol potegeš vaje pa še kej :wink: Cene so cca 20evrov in navzgor...verjetn de je tudi še kaj cenejšega :wink: Pobrskaj malo po računalniških štacunah ziher dobiš...ni potrebno imeti original Polarjevega je kr en mal predrag :wink:
Uporabniški avatar
 iverson
kdo več mogoče, kako se nastavi da omejiš tempo. Da če tečeš počasneje ali hitreje začne piskati!
 biker
pozdravljeni!

Kje kupim POlar 625sx najceneje?

Hvala za odgovor?

biker
Uporabniški avatar
 RoKo
damjan10 napisal/-a:Živjo!

Mislim, da je naslednjik S625X Polar 800 sd! (nisem pa siguren)

kopirano iz

http://www.peloton.si

............. vendar je le še vprašanje časa, kdaj bo proizvajalec ta model opustil. Nadomestili so ga namreč boljši in zmogljivejši tekaški modeli, kot so RS400sd in RS800sd, da o RS800g3 niti ne izgubljamo besed.

http://www.peloton.si/index.php?productID=2877
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA