prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Ker je bilo sedaj nekaj dni bolj hladnih in ker bi si rad kupil tudi nekaj tekstilne opreme za hladne dni ter zimo, me zanima, kako se oblačite v takih primerih.

Kaj bolj priporočate za take primere 3/4 pajkice ali dolge in kaj oblečete zgoraj kak navaden pulover ali kak anorak. Mal sem gledal po trgovinah pa nisem našel nič pametnega. V TS v BTC-ju nimajo skor nič, v TS na Čopovi imajo nekaj dolgih pajkic vendar še je cena vedno zelo lepa. Potem sem šel gledat v CitySport na Trubarjevi ki ima vse od Adidasa pa so imeli samo ene 3/4 pajkice - seveda premajhne, dolgih pa sploh ne.

Zanima me tudi, kaj oblečete zgoraj v mrzlih dneh. Tudi za gornje dele za oblečt sem nekaj gledal, vendar tega skoraj niso imeli nikjer le kak kos vendar ne moje številke.

lp, dadis
 sasi
Oj,

zaenkrat še ni mrzlih dni in se oblečeš poletno; to je: kratke hlače ali pajkice, eno švic majčko, štumfke in copatke in greš. Itak se ogreješ med tekom, prehladil se ne boš, ne skrbi, preverjeno. Po teku se preobleci v suho majco in daj čez trenirko. Nč bat, ne bo nč narobe.

Oblačila za hladnejše dni pa verjetno nabavljajo konec avgusta.

pa dober tek,
sasi :lol:
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
jojoj zaenkrat še ni tako mrzlo da mi mogel obleči 3/4 pajkice.... za ankorak pa SPLOH ni čas.... :shock:

sicer je možno da te zebe na prvem koraku, toda po 500m bo že kul.

konec koncev laufaš, takrat te ne more zebst... meni se to zgodi kvečem pozimi pri -15C....

Če pa razmišljaš o nakupu zimske opreme zdaj ko so razprodaje, je pa fajn če si kupiš kar dolge pajice (malce bolj debele .... prodajalca vprašaj.) in kakšen anorak lahkek tekaški... puloverji te pozimi prepihajo in ne zadržijo toplote, ko tečeš.

zaenkrat ni skrbi da bi te zeblo... sicer je najbolše da se kr odprviš tečt, potem pa vidiš;"aha vroče mi je bilo, drugič se morm manj oblečt ali pa aha zeblo mi je bom se bolj oblekel"

Lp
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
joj zdj sem šele vidla, ja cena pajkic je vedno "lepa".... sploh pa bodo cene zvišal pred jesensko sezono in lj maratonom...

zato so zdaj sigurno cenešje, šker ni tolko povpraševanja

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA