Popolnoma brez žuljev pri lazenju po hribih in topotanju po makadamu v INOV8 Rocklite 315 št. 40,5 cm 25.5cm, UK 7,US-W 9,5 US-M 8.
Drugače nosim Nike pegasus (cm 26.5, UK 7, US-W 9,5 , EU 41 ). Nogo imam 39/40.
... danes sem dobil Roclite 320 prave velikosti EUR 43, UK 9, po stanovanju sem jih že sprobal, se mi odlično prilegajo, zvečer pa grem še na Golovec da ji h malo preuzkusim še na terenu
Zaradi bolečin v stopalu, sem moral odkrižat nastop na Grintovcu z mojimi Adidas Responskami TR XI, tako da sem šel v lov za alternativo (s cardrono oz. inov-8 mudroc 280 bi bil nastop bolj mučenje kot tekmovanje) zato sem bil zadnji teden v lovu za tem modelom http://www.runningwarehouse.com/descpag ... ADIXC.html , ki pa ga na veliko najdeš samo v ZDA, v Avstriji naj bi ga dobili drugo leto , v SLO pa se jim še ne sanja kaj dosti o tem modelu. Tako sem lahek trail model iskal med Puma Complete Trailfox in Inov Flyrock oz. Rocklite. Ob pomerjanju sem se kaj hitro odločil za Pumo, saj se mi zdi mnogo bolj prilagodljiva nogi in terenu. O vtisu pa poročam jutri oz. v nedeljo po tekmi. Številke so na zalogi, cena je pa trenutno tudi zelo prijazna (sploh nakup prek neta) http://www.superge.si/html/svn/2359898-AA.shtml
Noo Erota sem sezul na Kokrškem sedlu in kar nisem mogel verjeti občutku na nogah ko sem nataknil Roclite305.Kot bi obul copat za po stanovanju.
Sem že v navezi z Alešom iz AvanturaSporta in copati so rezervirani.Ker je malo tehničnih problemov pri uvozniku jih dobim malce kasneje Kaj več pa potem ko jih dobim
Nogi se v njih čudovito počutita. Še nikoli nisem imel copat, ki bi po trdi podlagi povzročale tako malo hrupa, v njih tečem skoraj neslišno kot mačka.
Danes sem jih preizkusil tudi v čudovitem nalivu okoli poldne na relaciji Chengdujska - Sv. Urh - Orle - Golovec - Chengdujska in so se odlično izkazale.
Skratka tisti tri tedni od naročila, pa vrnitev premajhnih in prispetje novih prave velikosti, niso nič v primerjavi z zadovoljstvom, ki ga občutim ob uporabi.
mirc1 napisal/-a:dejte mi povedat koliko se približno čaka da dobiš tele superge če naročaš preko spleta iz tujine.
... ja jest sem jih od http://www.completerunner.co.uk/ dobil v enem tednu. Naročil sem jih v petek zvečer in sem jih dobil v soboto zjutraj naslednji teden.
Jaz sem tudi šele dobro začel uporabljati Inov-8 copate in sem z njimi zelo zadovoljen. Uporabljam model Mudroc 280 in sem bil sprva(tako kot večina ostalih uporabnikov tega modela) precej užuljen, saj sem imel na desni peti že od prej nezaceljen žulj iz katerega je potem nastala dokaj grda rana, a nič za to. V enem tednu se je nevšečnost pozdravila in na Grintovec sem se že brez problema z dobro "poflajštrano" peto podal na progo. Superga je lahka, kot da ne bi imel nič obuto, oprijem je super, nisem imel nikakršnih problemov. Imam same pohvale. Pohvalil bi trgovino Avantura šport, kjer se prodajalec zares potrudi in se počutiš kot stranka, ne pa kot marsikje drugje pri nas, ko trgovci mislijo, da nam delajo uslugo in so dobesedno ignorantski! Torej, pohvale Inov-8 in Avanturi šport iz Ilirske bistrice!
dejte mi povedat na nike steensmam cifro US8/UK7/EUR41.ko pa gledam klele cifre za INOV8 FLYROC 310 model na neki tuji spletni strani pa imam na izbiro UK7/US8/ EUR40,5 ali UK7,5/US8,5/EUR41,5 .Tko da ne vem za kero cifro se nej odločm.al mi predlagate še kero drugo opcijo še večje al še manjše.
Če si prebiral nasvete ki so jih napisali zgoraj,ko sem spraseval o velikosti INOV-8 superg potem nisi mogel zgresiti,da naj bi se te copate prilegale nogi v nulo-.Brez odvečnega prostora spredaj,zaradi katerega imaš lahko probleme s palci....svetujem da jih kje sprobaš,mislim da imajo v TS na Čopovi št44 in potem..no za orientacijo naj ti služijo...jaz sem moje šel sprobati na Kokrško sedlo-tekma na Grintavec,kjer sem kasneje sezul Erota in dobil svojo številko je najbolj siguren način V prvih postih so omenjene trgovine z INOV-8 supergami in je najboljše da greš kam sprobat če imaš možnost.
Drugače pa je tudi Aleš v Avantura Sportu full prijazen in če je številka ki si jo kupil prevelika ali premajhna,lahko pošlješ copat nazaj in ti pošlejo drugega če ga imajo,če na pač moraš počakati da ga naročijo
Sem že govoril z avantura šport samo je zadeva taka da inov8 superg nima več na zalogi niti uvoznik .Nobeden pa ne ve kdaj se jih bo uvozilo.Zato me pa zanima ali je boljše vzet pol številke manjše ,ali večje ali isto številko ka mam najkice.