prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Simplon
Živjo!

Prosim za pomoč. Kupujem prve tekaške superge, do zdaj sem tekel v nekih treking supergah, pa ni ravno to najboljša varianta. Sem precejšen pronator, malo težji (85 kg), tečem trikrat tedensko (vsakič po 10 km) in sicer po različnih podlagah. Enkrat po asfaltu, enkrat po makadmu in enkrat po gozdu. Kaj mi priporočate?

Ali so kateri od telih modelov ustrezni: NIKE Air State Run, ASICS Gel 1110 ali p NIKE Air Structure Triax X? Mogoče kaj drugega?

Najlepša hvala za pomoč.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Zdravo!

Jaz imam Asics gel 1110 in 2120. Z obema paroma sem zelo zadovoljna zato zaenkrat ostanem pri Asicsu (prejšne sem imela Puma in so Asics zelo podobne pumi). Meni osebo se zdijo zelo udobne in mehke superge.

Je pa res, da ima vsak drugačne noge (stopala) in je treba vse skupaj malo analizirat. Pojdi v TS na Čopovo, pocukaj za rokav prodajalca (ERC-a :lol: ) in si vzami malo časa in predebatirajta. On ti bo ziher znal pomagat. Meni je do sedaj še vedno ( :clap: Erc).

LP, Mojca :wink:
 bikila76
Prisegam na Adidas, trenutno Supernova 100

zelo stabilen copat za vse podlage, tudi nekoliko bolj razgibane
 orlytm
prej mel Asics GT 2120, zdaj mam Asics Gel Kayano 13 ... oboje vrhunski copat ... naslednjič se bom najbrž zopet odločil za GT2120, ker je povsem dovolj dober za rekreativca mojega kova (5x tedensko od 8-12km) ...

oba copata imata odlično stabilnost (2120 mogoče za odtenek boljšo) in vrhunsko blaženje ...

priporočam ...

lp
OrlyTM
 Simplon
A mogoče kdo ve kje in za kakšen denar bi lahko dobil ASICS Gel 1110? Na internetu jih Hervis ima napisane, vendar v BTCju so mi danes rekli, da je tega modela že zmanjkalo. Pride pa v poštev samo klasična trgovina, ne naročilo prek spleta, ker jih moram prej probati, da se pripračam v nakup (in dokončno odločim za številko).
 superga
V TOMAS SPORTU v CityParku imamo še nekaj parov modela GEL 1100 - predhodnik modela 1110, tehnično enak- in sicer velikosti 40,5 41,5 42 42,5 in 44.
Cena z popustom je cca. 70 EUR.
L.P
SUPERGA
 Simplon
superga napisal/-a:V TOMAS SPORTU v CityParku imamo še nekaj parov modela GEL 1100 - predhodnik modela 1110, tehnično enak- in sicer velikosti 40,5 41,5 42 42,5 in 44.
Cena z popustom je cca. 70 EUR.
L.P
SUPERGA

O, hvala, se oglasim v prihodnjih dneh, upam, da bo še kaj ostalo.
LP
 Simplon
Hm, kaj pa ASICS Gel Enduro, a so za začetek OK? Npr, če jih kombiniram z Asics 1110 (ali 1100) in imam 1100 za asfalt in makdam, Enduro pa za po gozdu? Al naj bi kar 1100 tud zadosti dobro zdržal offroad?
Uporabniški avatar
 Andraz
tečem večinoma offroad oz. makedam... uporabljam pa adidas response trail in so mi zakon, stabilne z odličnim gripom, priporočam!
 Simplon
No, na koncu sem se odločil za Asics kayano XII, dobil sem ji za 100€, zdaj jih moram pa še zares preizkusiti, da vidim ali se pri teku dobro obnesejo.
 orlytm
no mojstr, naj ti dobro služijo ;) jst mam 13tko in sm zadovoljen ful :)

lp
OrlyTM
 Simplon
orlytm napisal/-a:no mojstr, naj ti dobro služijo ;) jst mam 13tko in sm zadovoljen ful :)

lp
OrlyTM

A, tole ja pa moj nick z enega drugega foruma. :)
Upam, da bom tud jest zadovoljen. Tko za obut se noga notr super počut, upam, da bo pri teku isto.
 orlytm
Simplon napisal/-a:A, tole ja pa moj nick z enega drugega foruma. :)

jp, sj sm ti že tam odgovarjal ;)

Upam, da bom tud jest zadovoljen. Tko za obut se noga notr super počut, upam, da bo pri teku isto.

jah, jst morm rečt, da sm bil z GT2120 celo bolj zadovoljen ... ampak daleč od tega, da z Kayano 13 nisem :)

Veliko fajnih kilometrov :)

lp
OrlyTM
 Simplon
orlytm napisal/-a:
jp, sj sm ti že tam odgovarjal ;)

A, sej res! :)
Hvala, takele info res prov pridejo.
 Puskin
Zdravo!

Danes sem v Intersportu vidu, da imajo znižane copate model Mizuno Wave Elixir, 78 evrov, pa me zanima če ima kdo kakšne izkušnje z njimi.

Hvala!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA