Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tekac
Veste kaj člani oz. ljudje, ki ste oblikovali to stran (tekaski forum) - STRAN JE ODLIČNA......VSE POHVALE...

Mam pa en predlog;

...v smislu da bi lahko člani bolj "konkretno", kontaktiral oz. komunicirali preko te internetne strani...

Hočem reci, da bi zelo prav prišel kak CHAT na telje strani, da bi lahko tekači (športniki...) preganjali dolgčas v času deževnih dni ;-)

Ste ZA?
Uporabniški avatar
 PoLyCOM
Hihi, ti bi rad koga spoznal bolj konkretno, ane? :D
Kaki splošni chati verjetno ne pridejo v upoštev ravno zato, ker bi rad spoznaval le ljudi enakih interesov? Odpri temo, kjer bo vsak zainteresirani pripisal svoje kontakne podatke, hehe. :lol:

OK malo heca...zanimiva ideja!
Uporabniški avatar
 tekac
Hmmm ;-).....kaj nj ti recem PoLyCOM :roll:

Recimo, da si kr zadela :D

Pač?..., bi fajn pršla kaka družba včasih na treningu (pred, vmes in po ;-) )
 dadis
Jop sploh ne bi bilo slabo.... Tudi jaz sem že razmišljal o tem. Da bomo kar direktni...

Včasih so se spoznaval prek irca s skupnimi interesi, zakaj se še nebi mi prek tega tekaškega foruma, ki nam je skupno veselje do teka. Včasih, ko tečem po Žalah srečujem ljudi s katerimi bi se mogoče hotel bolje spoznati, it na kako pijačo itd. S tem mislim predvsem ženske. Sem že iskal tako področje ali pa temo, kjer sprašujejo ali kdo pozna to osebo, ki je tekla tega in tega dne ob tej uri in če jo kdo pozna ali pa bi se sama javila, vendar je do sedaj še nisem zasledil. Mislim, da to sploh ne bi bilo slabo. Nekaterim bi to lahko dalo še večjo motivacijo ali pa veselje. Tak primer sem imel že sam ter tudi nekateri drugi tekači so mi to že pripomnili, da bi bilo to kar zanimivo.

Upam le, da potem ne bi izpadlo kot da moški hodimo samo tečt zaradi punc, ampak priznam da jih je lepo videt ko tečejo, še posebej, če je tvoja bivša sedela sam doma ali ležala v postelji ko si hotel da gresta skup tečt pa se ji ni ljubilo niti 1X v vsem letu.
Uporabniški avatar
 PoLyCOM
Tudi jst kdaj vidim kakega postavnega fantiča, ki priteče mimo in si mislim; no takih je treba, aktivnih športnih in ne zasedenih! ampak kaj ko ima vsak svoj mp3 player na ušesih in se posveča svojemu teku. Se srečujemo, ampak smo tujci. :(
Škoda, pa tako lepo je spoznavati nove ljudi, sploh z enakimi interesi!
Uporabniški avatar
 tekac
Dobro jutro vsem tekačem in TEKAČICAM ;-)

Popolnoma se strinjam s tabo dadis, res tud jz skoz tečem po žalah in opažam da mim mene tekajo :roll: FAJN PUNCE, pa si mislem?,....... :roll:

......takele bi blo pa FAJN spoznat ;-)
 orlytm
hehe ... napopite gor messenger naslove, saj pa danes že skor vsak fura messenger ;)

pol si pa naredite grupo TEKAČI pa je ;)

če kdo želi: orlytm@hotmail.com je moj msn kontakt :)

lp
OrlyTM
Uporabniški avatar
 PoLyCOM
Kaj ste vsi iz tistega konca? Jst pa nič blizu Žal, ampak na koncu kjer sta Mostec in Rožnik. Moj konec je lepši. :D
Uporabniški avatar
 tekac
Ohoo?..... ah težko, da smo vsi tekači iz tega konca (Žale,...)?, glede na to, da nas je še malo karkoli kj napisal na to temo (glede na to koliko jih je prijavljenih na samem tekašken forumu), kr če pa na tem svetu obstajata sam 2 tekačici (PoLyCom in orlytm) ;-) ....pol pa nam tekačem HUDA prede :roll:

Jz mislem PoLyCom, da se tud na tvojem koncu najde kak FEJST;-) tekač.....drugače je pa itak Ljubljana zlo mejhna tako, da brez panike - obstajajo prevozi :roll:

Itak pa, če je taprav tekač?,... bo kr prteku na tvoj konec ;-)

LEP DAN VSEM
Uporabniški avatar
 PoLyCOM
Nisem mislila vseh s foruma, samo s te debate! Sem itak nova na forumu, pa nekako nimam še posebno dobre evidence. Sej zdej je baje piknik, pa se lahko tam spoznavaš. :D
Uporabniški avatar
 tekac
Ja sm opazu ja, da bo nek piknik......bom vidu kak bom kj na času?

Načeloma pa tud jz nism dolgo član tegale foruma oz. aktivn na njem, sam tko če na vrhu klineš pod... člani... vidiš da jih je kr precej.

Pa to sm te hotu vprašat PoLyCom (če ni odveč):

- kako ti je ime?, da te ne bom vedno navajal kokr neko čudno stvar (...PoLyCom...) ;-) ?
- treniraš tek, al se le rekreativno ukvarjaš z njim?

Aja pa kr sm te ze vprašal za ime se spodobi, da ti povem svojega: Marko ;-)

LEP DAN
Uporabniški avatar
 PoLyCOM
Živjo, Marko! (me veseli)

Glede na to, da se kdaj podpišem Poly, sem verjetno Polona. Ali ne? Čakaj malo, kaj sem že? :D
PoLyCOM je pa ena firma, sem jo zadnjič opazila, ko sem se mimo peljala, zabavna reč.

Ja piknik se tudi meni zanimivo sliši, pa ne vem še če bom takrat v Ljubljani. Tečem pa zaenkrat samo rekreativno in bo verjetno pri tem tudi ostalo, saj sem človek, ki ga v življenju zanima več stvari in se ne morem osredotočiti samo na eno stvar, ampak raje počnem več stvari hkrati. Pa ti?
Uporabniški avatar
 tekac
Živjo Polona (me veseli) :roll:

No ja, tako bom reku.....obozujem punce, ki se ukvarjajo s športom (bilokaterim),...tako, da VSE POHVALE Polona, pa ceprav si rekreativka ;-)

Ja tud mene veliko stvari zanima kot npr: fotografija (ampak mi trenutno finance se ne dovoljujejo, da bi si nabavu nek hud fotkič,.....ampak vse se pride,..)....drugače sm pa vsestranski športnik....je pa res, da sm človek, katerega zadovoljujejo rezultati zato sm se bolje vrgu oz. posvetiv teku kateremu načeloma poleg faxa (ptt) in dela preko študenta posvečam ves preostali čas (treningi in kar se tiče izobrazevanja nasploh - malce berem razne clanke in tko,...)..

Skratka.....DAN IMA PRE MALO UR ;-)
Uporabniški avatar
 PoLyCOM
Jst tudi fotografija ja, me spet veseli! :)
Življenje ni samo tek, lahko pa tek postane velik del človekovega življenja. Mene ful veseli še hoja v hribe, imam namen kar redno začeti pohajkovati.
Članke je pa itak treba brati (jst odkar tečem MojTrener), da bo vse potekalo karseda zdravo, ane!

LP
 Simplon
Hehe, tole bo pa en dejt. :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA