Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tekac
HE HE, ........;-)

Ja Polonca;-)...hribi so zakon......pa si že bla na triglavu?

Če se bova se dolg spoznavala bova ugotovla da imava veliko skupnih interesov :roll: ...

...kar pa načeloma ni nič slabega, al ka? ;-)
Uporabniški avatar
 tekac
Jah nč Simplon.....najbolje da se pridružiš debati in dodaš kako besedo ;-)
 Simplon
tekac napisal/-a:Jah nč Simplon.....najbolje da se pridružiš debati in dodaš kako besedo ;-)

Ne, ne, ni panike - nisem rad tretje kolo: vidva kar debatirajta. :)
Uporabniški avatar
 tekac
No vidš Simplon sj ti gre kr dobr "od rok"....nekaj besedic si ze dodala ;-)
 Simplon
tekac napisal/-a:No vidš Simplon sj ti gre kr dobr "od rok"....nekaj besedic si ze dodala ;-)

Mogoče, da mi gre dobro od rok, ampak, tebi pa branje ne gre tako dobro "od oči", ker nisem dodala, ampak dodal, ker sem tip. :D
Hehe, pa brez zamere.
Uporabniški avatar
 tekac
Ok.....se strinjam......se pozna da je že mal pozna ura :-)
Uporabniški avatar
 tekac
No Simplon pa ko si ze ravno tle.....mogoce ves kj o izdelku ONX3?

...mislem, če si slučajn slišal kake graje ali pa pohvale na izdelek?
 Simplon
tekac napisal/-a:No Simplon pa ko si ze ravno tle.....mogoce ves kj o izdelku ONX3?

...mislem, če si slučajn slišal kake graje ali pa pohvale na izdelek?

Nope, ne poznam.
Uporabniški avatar
 tekac
Če boš kdaj kj slišal sporoč.
Uporabniški avatar
 PoLyCOM
Dejt? Tekaški forum se spremeni v zmenkarije??? Hmmm...do I have any word in this? :D
Kako tretje kolo neki ha ha, sej to je forum, ne pa private chat room (zaenkrat). :) The more the marrier!

Na Triglavu še nisem bila, se pa baje letos pridružim enim, če bo vse po sreči, zdej bom do takrat vadila ostale hribe.
Uporabniški avatar
 tekac
No lepo Polona.......sam, da boš šla - kr dejstvo je da Slovenec mora it na Triglav :roll:

Se pa kr priprav...kr na vrhu te bodo nAšEšKaLi (vsacga, ko je prvič) ;-) , če bos le v družbi pravih planincev :-)

In kaj boš kj danes počela (gres kj tečt) ?
Uporabniški avatar
 PoLyCOM
Danes dežuje, tako da zaenkrat nič teka, sva se pa s kolegom včeraj menila, da bi šla proti večeru eno turo z bolj počasnim tekom in daljšo razdaljo, en tak kondicijski trening. :D Samo vreme mislim da ima svoje mnenje o tem.
Če ne drugega bo baje jutri lepše in grem v hribe, samo nisem še odločena kam.

Glede Triglava je pa tako, da ko sem bila mlajša in hodila še s starši, nam jo je vedno vreme zagodlo. Sedaj se je pa končno ponudila ena lepa priložnost, tako da vse ob svojem času. Glede šeškanja pa...kaj pa veš, morda mi je pa to všeč in grem samo zaradi tega gor? :D
Uporabniški avatar
 tekac
Ja mas prav Polona....vreme ga je nam neki zagodlo danes....tud jz bi mogu na trening (mam v planu tempo tek: 2 x 16 min po 4:00/km), tolk da se mal zbudim iz obnovitvene baze, ki morm rect, da me je kr mal uspavala ;-).....

IN SAM CAKAM DA NEHA DEZEVAT, da bom lah steku na stadijon na Žaku ;-)

Drugače, je pa tko ne ;-)......načeloma nisi edina punca ki vživa v "šeškanju" :lol:

Uh v hribe pravš, da boš šla.....tud jz bi šow ampak kaj k trenutno ni časa (se je treba malck učit, delat,....)....no če boš pa kdaj rabla družbo v hribih - pa povej - ČE BOM NA ČASU, TE BOM Z VESELJEM SPOZNAW :roll:
Uporabniški avatar
 PoLyCOM
Žal nonstop dežuje v intervalih, tako da danes očitno ne bo dan za tek, ampak lenarjenje. Jst imam itak malo muskelfibra od včerajšnjega plezanja po Peklu pri Borovnici, tako da mi je to dovoljeno. Samo ne vem ali naj ostanem s knjigo v postelji ali naj se prestavim na sobno kolo in zraven pogledam kak film. :D Za razliko od tebe sem jst absolventka in imam dovolj časa za svoj prosti čas, ampak imam celo jst občutek, da mi ga konstantno zmanjkuje za vse stvari, ki bi jih rada počela.
Glede hribov je pa itak tako, da več ko jih gre, bolj je zabavno, tudi na PZS forumu sem videla, da ljudje dajejo oglase za družbo v hribe.

Glede spoznavanja je pa morda bolje, da ti dam svoj e-mail naslov, kot da tu ustvariva žajfasto limonado in se obnašava, kot da je to najin private chat room.

poli.salamca@gmail.com

LP
Uporabniški avatar
 tekac
Se popolnoma strinjam ;-)

Mimogrede, tolk da bos vedla...

moj naslov je: lezakaj@mail386.com

L.P.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA