prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Imel sem lep namen priti!
Pa je prišel klic iz vukojebine (beri: Dobrnič pri Trebnjem):"Mi šolamo. Prit' napel'at štrom pa vodo!" In sem šel. Z rahlo otožnim srcem, ker sem vedel, da bom veliko zamudil.
Sicer pa je "premik" na parceli poskrbel, da sem na lauf čisto pozabil.

pies: Potem, ko sem hotel zapreti greznico, mi je mobitel padel vanjo. Po pol ure brodenja z lopato po meter in pol visokem tekočem dreku in, ko sem bil že tako obupan, da sem nameraval narediti potop, sem ga končno dobil ven. Rekel sem si, vsaj kartica je rešena in kup kvazipomebnih številk. No, potem sem ga dobro opral pod tekočo vodo in posušil s sušilcem za lase. Po petih urah sem ga zagnal in, čudež, dela.
Nazadnje spremenil Bajsi, dne 03 Avg 2007, 10:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Laufer
Ja prav luštno je blo. Tudi after je uspel. :D
Moram pa priznati, da me je kar malo strah zadolžitve :roll: , saj bom glede na vedno večje število Goladarjev, težko izpolnil pričakovanja. Se bo vejetno treba povezati z "zeleno mafijo" :twisted: , da po teku dostavi željene dobrote na GD.
Uporabniški avatar
 Sončka
Mah,
ta golada je res fajn, sploh družba, pašejo pa zelo presenečenja! Mojca, res si se potrudila. Hvala.

Ja pustila sem vam recept v Bajsijevem hlevčku (se tako reče?) tko da kar zavihat rokave, pa na delo. :wink:

Lp, I.
Nazadnje spremenil Sončka, dne 06 Avg 2007, 10:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 damajanty
oranžni slon, thanx za info! kaj je GD?
pa še kulinarične zaključke imate, odlično:)
Uporabniški avatar
 mojcej77
:rol:
IIIhihi, a ste vidl, kaj Golada dela?
Pegaz in Bajsi sta združla svoje sobane!!!
:DDD

Nč, prjatli - iskrene čestitke vsem, od nosilcev teme (in tistih, ki se jim ne da več kuhat oziroma... p(t :oops: )ečt), do začetnikov, ki jih podkupujejo s svojimi kulinaričnimi mojstrovinami, (dokler ne ugotovijo, da so nepodkupljivi in jih ne nasledijo drugi, ki se jim še da;)) - za 100 stran tele prijetne, zabavne, predvsem pa učinkovite in koristne teme!!! :laola
cmoka!
lp,
m
Nazadnje spremenil mojcej77, dne 03 Avg 2007, 12:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D po zares dolgem casu sem se zopet pridruzil TF-jevcem. Veliko novih obrazev. Bilo je super. :D :D :D
Uporabniški avatar
 milkec
matjaz napisal/-a:po zares dolgem casu sem se zopet pridruzil TF-jevcem.

ja matjaž, lepo te je bilo videti! Kakor tudi vse ostale!
Uporabniški avatar
 shash
Superca je bilo, ne prevroče. Punce na začetku so pa vlekle naprej in poskrbele, da so se mišice pred hribom dobro ogrele. Pa še novega člana smo dobili, samo se še nič ni razpisal, kako mu je bilo.
Lucky kje si?

Lp
Uporabniški avatar
 tini
shash napisal/-a: Pa še novega člana smo dobili, samo se še nič ni razpisal, kako mu je bilo.
Lucky kje si?

Ja, ocitno telekomunikacijske storitve v kamnisko-mekinjski zupaniji res malce sepajo.
Imajo tudi se nekateri drugi tezave s komunikacijo v ta prelep del SLO! :twisted:
 Nataša
tini napisal/-a:Imajo tudi se nekateri drugi tezave s komunikacijo v ta prelep del SLO! :twisted:

:evil:
Uporabniški avatar
 MihaPR
tini napisal/-a:Imajo tudi se nekateri drugi tezave s komunikacijo v ta prelep del SLO! :twisted:

a zato te ni bilo na grintovec :twisted:
Uporabniški avatar
 lucky
Kaj pa ste se zdaj mene lotili, a? Sem rajši tiho, ker zaenkrat še nobeden ni pogruntal, da bi moral po tradiciji kot novinec nekaj prinesti, jaz pa praznih rok... Izgovor, da na motorju ne morem tovoriti hrane najbrž ne dihta vode, ne?

Bil sem presenečen, kako prijetna je tale Golada, predvsem zaradi tekaške druščine, manj zaradi zadnjih 100 metrov pod vrhom. Verjetno me bo še prineslo kak četrtek. Sploh če me bo Shash gnjavil, hehe. :lol:

To je bilo mojih pet minut. Hvala.
Uporabniški avatar
 shash
lucky napisal/-a:Kaj pa ste se zdaj mene lotili, a? Sem rajši tiho, ker zaenkrat še nobeden ni pogruntal, da bi moral po tradiciji kot novinec nekaj prinesti, jaz pa praznih rok... Izgovor, da na motorju ne morem tovoriti hrane najbrž ne dihta vode, ne?

Si vidu Tini, zakaj se ni upal takoj javiti :lol: :lol:

Bo pa naslednjič kaj prinesel, ga bomo že še zvabili na Golado.

LP
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Zdravo!

Lepo je bilo spet teči z vami. Hvala ežoj-u, da me je prenašal. :oops: :lol:

Drugače mi je pa v veselje, da sem vam lahko postregla s svojimi mufini. Se bom še kdaj potrudila in kaj prinesla (bom sprobala še druge recepte). :D

Upam, da mi četrtki ostanejo v rutini, ker se zelo fajn počutim v vaši družbi.

Lep vikend vam želim!

LP, Mojca :wink:
  • 1
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA