hoja v hribe in po hribih, pohodi, planinarjenje, uživanje v gozdovih in nad njimi, ...

Moderator: Vlajko

Uporabniški avatar
 andreya
Uuuuu, Vencelj, tole bo pa kar dober zalogajček. Vsekakor poročaj :P
Uporabniški avatar
 PoLyCOM
Kako je pa potem z avto prevozom, če končaš pot čisto na drugem koncu glede na to kje si parkiral?
Uporabniški avatar
 tekac
Ooo LEPO.......opažam, da radi hodite v hribe ;-)

Ja tud jz bom mogu kmali jit mal......zdj ze dolg casa nism biw,....ampak pravi Slovenec pa sm (k na Triglavu sm pa ze biw) :roll:
Uporabniški avatar
 vencelj
Po planu nadaljujem čez Lajnar in Soriško planino na Ratitovec, potem pa samo še spust na Zali log. Krajša je 11 km dolga cestna varianta (asfalt) s Petrovega brda na Zali log. Če bi imel res krizo ali pomanjkanje gorenjske trme (v to drugo skoraj ne verjamem), še vedno lahko dobim prevoz s Petrovega brda na Zali log. Jutri popoldne pa bo tako ali tako že vse jasno. :wink:
Uporabniški avatar
 športnik
tekac napisal/-a:ampak pravi Slovenec pa sm (k na Triglavu sm pa ze biw) :roll:

No, no, da si ne boš kej naredu! :lol:
Uporabniški avatar
 andreya
vencelj napisal/-a:Seveda se mi še vedno lahko kdo pridruži ob 6 uri zjutraj na Zalem logu

Po moje umrem zraven :wink:
Uporabniški avatar
 športnik
Andreya, raje pojdi z mano kam, jaz ne dirkam! :D
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
tekac napisal/-a:Ja tud jz bom mogu kmali jit mal......zdj ze dolg casa nism biw,....ampak pravi Slovenec pa sm (k na Triglavu sm pa ze biw) :roll:

Jaz osebno msilim, da je v Sloveniji precej lepših in pametnejših tur, kot pa je Triglav. Pa še preveč ljudi gre, tako da se včasih čaka na vrsto za prosto pot. Skratka nč fajn.

Neumno pa se mi zdi, da gredo ljudje samo enkrat v življenju hribe in to na Triglav. Potem pa au, au......na Kredarici drugi dan, ko imajo tak musklfibr, da po štengah ne morjo (to sem videl na lastne oči, ko so komajda do WC-ja prlezli). No to vsaj za tekače ne velja.
Uporabniški avatar
 športnik
Bojan Ambrožič napisal/-a: No to vsaj za tekače ne velja.

Pa za kolesarje tudi ne! :wink:
Uporabniški avatar
 andreya
športnik napisal/-a:Andreya, raje pojdi z mano kam, jaz ne dirkam! :D

Ha, jaz sicer precej dirkam, ampak bolj na kratke razdalje. Ne da se mi cel dan hodit, pa tudi časa nimam. Ponavadi sem glih do takrat že doma, da otroka vstaneta. :roll:

No, jaz sem bila danes na Viševniku - 2050 m.
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Kot sem planiral sem bil na Storžiču (2132 m). Gor na vrhu ljudi, kot mravelj. Predvidevam, da je bilo na Viševniku še slabše.

Do Kališa je pot čista avtocesta, tako da je čist brezveze. Razen za laufat bi blo fajn, ker je precej prsti pa zelo položno je. Z Bašeljskega prevala na vrh Storžiča je zlo fajna in precej zanimiva ter razgledna pot. Nazaj grede sem jo obral še čez Bašeljski vrh. Ker sem nisem hotel po avtocesti nazaj nazdol sem jo zavil na pot, ki gre po pobočju Kozjeka. Vendar sem se prej odcepil na nemarkirano - lovsko pot, ki gre skozi Suho. O, kakšno olajšanje, prov nobenenga človeka, lepa narava, še lepše rožice. Škoda, da sem bil tako hitro dol. Ker prevoz še ni bil v dolini, sem se odpravil še laufat do Predvora.

Pogoji za hojo so bli zelo dobri. Popil sem za 50% manj, kot bi v vročem vremenu. Le malo je vleklo, a ni bilo hudega. Super izlet, samo malo kratek. Do vrha Storžiča je samo malo več kot 2 uri, mislil pa sem da bom hodil najmanj 3 ure.

Slike s Storžiča
 daša
Danes naredila prav fletno turco - preko koče na Ledinah, Jezerskega sedla na Koroško Rinko (2.433 m) :D . Po nekaj dnevih dolomitskih ferat se mi je spet zahotelo vzpenjanja po zajlah in moram reči, da jih je na Koroško Rinko in na spustu od Ledin po slovenski smeri kar precej.Za dve stvari mi je bilo žal, da sem ju pozabila doma - fotoaparat in čelada :evil: Je pa na Jezerskem kar črno pohodnikov, kolesarjev, motoristov,.... očitno lepi dnevi kličejo v naravo.

LP, Daša
Uporabniški avatar
 športnik
Preko Jenkove planine po grebenu na Veliko Babo (2127 m), sestop na Ledine po ferati ter po Lovski v dolino. :D
Uporabniški avatar
 športnik
daša napisal/-a:da sem ju pozabila doma - fotoaparat in čelada :evil:

V tem primeru se jaz sploh ne bi podal na takšno pot, kot je ferata na Rinke, ampak to je pač stvar vsakega posameznika...

daša napisal/-a:je pa na Jezerskem kar črno pohodnikov, kolesarjev, motoristov....

Kolesarji smo redni gostje na Jezerskem, pa tudi v Železni kaplji in tam okrog... Klima na Jezerskem je res nekaj posebnega. :wink:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 21

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA