- 05 Avg 2007, 12:17
Za menoj je drugi tek po Zagorski dolini, pred dvemi leti sem prvič tekel na tem teku, pa mi je ostal od takrat bolj v slabem spominu
, saj za nastop še nisem bil primerno pripravljen (TEKAŠKIZAČETKI PRESS) ter na teku je kronično primanjkovalo vode...
. No letos sem se odločil, da zopet obiščem to prireditev in moram reči, da mi ni bilo žal, saj sem opazil, da je vsaj z mojega vidika bila zadeva bolje organizirana, čeprav sem še vedno pogrešal kakšno postojanko z vodo, da bi si ohladil razgreto glavo...
No, kokrkoli že, vse ostalo je potekalo po načrtu, zagrebel sem se na prvi avtobus, ki nas je odpeljal na štart, se malo ogreval ter veliko pogovarjal
Po štartu začel dokaj hitro, kmalu me je dohitel ter prehitel Tini in LojzeP. Odločil sem se, da bom sledil Tiniju, kar mi je zelo dobro uspevalo, tako, da sem ga celo na 8 kilometru celo prehitel , za hiter finiš mi je zmanjkalo moči, vendar še vedno s časom 41,47 pritekel v cilj. Tek je bil za moje razmere kar hiter, saj je Polar pokazal povprečni tempo 3.55 min/km ter 10,67 km. Takšen hiter tempo je seveda omogočala proga, ki se je ves čas malo spuščala
. Preostanek dogajanja preživel v dobri družbi TF-jevcev ter okusni malici z makaroni. Nad izžrebano nagrado sicer nisem bil ravno navdušen, ampak podarjenemu konju se ne gleda v zobe.
V večernih urah sem se ustavil še na Trojanah, kjer sem nabavil še veliko krofov, tako, da jih je zmanjkalo za Vilkota, a ne Vilko
Evo to je bilo moje kratko poročilo, sedaj se pa že psihično pripravljam na tekmo s Taetom na Bledu...
Lp!

Evo to je bilo moje kratko poročilo, sedaj se pa že psihično pripravljam na tekmo s Taetom na Bledu...

Lp!