prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 olson
Bravo Dule ktku tole si pa zelo dobro povedal. :lol:
Uporabniški avatar
 daneb
Atletsko stezo na štadionu v Kamniku bo treba spraviti v red tako, da bo lahko služila svojemu namenu. Najprej ji je treba pričarati tisth 40 cm, ki ji manjkajo do 400 m potem pa postoriti še ostalo kar manjka. O tistih, ki pa sedijo na občini je pa škoda izgubljati besed saj so sami blebetači.
Od njih pa ni, da bi človek pričakoval kakšno pametno odločitev.
Tekači združite se, skupaj se da več narediti. :D
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
daneb napisal/-a:Tekači združite se, skupaj se da več narediti. :D

To bi bilo ta pravo! Žal pa manjka kdo z zadosti močnim organizacijskim talentom in veliko dobre volje, ki bi prevzel pobudo in vse skupaj vodil (če bi se kdo našel, sem takoj pripravljen pomagat) 8) . Tako pa vsi kar čakamo na tiste, ki so za to plačani pa vseeno nič ne dajo od sebe.
Uporabniški avatar
 olson
Živjo! :roll:
Mislim,da bi bil najbolši organizator Tae samo,če bo on hotel to sprejeti.
Tudi jaz sem pripravljen z veseljem pomagat.Ampak brez občinskih mož vseeno ne bo šlo jih bo treba malo pobarat o vsem tem. :cast1:
lp OLSON
Uporabniški avatar
 daneb
olson napisal/-a:Živjo! :roll:
Mislim,da bi bil najbolši organizator Tae samo,če bo on hotel to sprejeti.
Tudi jaz sem pripravljen z veseljem pomagat.Ampak brez občinskih mož vseeno ne bo šlo jih bo treba malo pobarat o vsem tem. :cast1:
lp OLSON

Verjetno pa tudi malo podkupit.
Uporabniški avatar
 tae
Podkupit občinske može, ali mene ? :lol: :lol:

Najbolje oboje :lol: :lol:

No, zdaj pa malo resnosti. Olson, v čast si štejem, da si se mene spomnil, da se vse skupaj malo organizira, vendar moram priznati, da se ne vidim ravno v tej luči. Vseeno pa se lahko lotim zadeve seveda z vašo pomočjo. Tako, kot nameravajo Mariborčani organizirati maraton, lahko kamniški tekači skušamo narediti kaj za ureditev štadiona. Predlagam, da se vsi zainteresirani že ta teden dobimo na kamniškem štadionu (v bližini sta tudi 2 lokalčka) in se bolj konkretno dogovorimo kaj želimo in kaj naj kdo naredi v tej smeri. Mislim, da ima Kamnik veliko tekačev, tudi vrhunskih, zato bi bil "prenovljen štadion" 100% izkoriščen, kar sedaj ne morem trditi. Predlagam, da se tu še enkrat malo preštejemo koliko nas ima interes, da Kamnik dobi pravi štadion, s pravo podlago, vidnimi črtami razdalj in je zato pripravljen še kaj narediti.

No, vsekakor sem jaz na prvem mestu, ker ga že sedaj uporabljam ne glede na to kakšen je.

Za ta namen sem odprl, kar novo temo, ker je to bolj pomembno vprašanje, kot dogovori o treningih, kjer smo začeli govoriti o tem.
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?p=97861#97861
Uporabniški avatar
 Slabe
ja eni se radi potikamo po klančinah kamnika
 zile
Najboljš, da Jocu Pečečniku, napišemo eno dolgo pismo. :)
Uporabniški avatar
 daneb
zile napisal/-a:Najboljš, da Jocu Pečečniku, napišemo eno dolgo pismo. :)

pečečnikovo sponzorstvo je pa tukaj nedosegljivo :bum:
Uporabniški avatar
 teoo
Jutro,

Kot razmeroma nova Kamniška pridobitev, se še ne popolnoma znajdem po tekaških poteh.

Včeraj sem odtekel en lušen krog cca 8km, a je bil dokaj velik del okoli KIK-a po asvaltu, tam nekje med Tunjiško Mlako in Žalami pa po nasvetu domačina celo po brezpotju gor v hrib.
Slika

A mi lahko kdo svetuje v katero smer naj se obrnem, da bo čim manj asvalta in brezpotij.
Trim stezo sem našel, a je v katastrofalnem stanju.

tnx in lep pozdrav
Uporabniški avatar
 Darja
Ja, baje je 1/3 trim steze popolnoma razrite, kar je res škoda, še posebno poleti je zelo dobrodošla zaradi sence, ki jo nudi na celi dolžini. Moram v izvidnico - enkrat te dni.
Teoo, sicer pa je meni všeč krog Podgorje - Tunjice (ali obratno, seveda), pa proti Palovčam (v kombinaciji s Starim gradom in Špico) od koder lahko nadaljuješ proti Kolovcu, Rovam..... Prijeten je tek proti Kamniški Bistrici (po Koželjevi poti, da se izogneš asfaltu, avtomobilom in kolesarjem) ali pa čez Podgorje proti Mengšu. Za tek primernih relacij je kar dosti, žal pa so skoraj vse vsaj delno, če ne kar v celoti po asfaltu. Z malo raziskovalne žilice boš prav gotovo tudi sam našel poti, ki ti bodo všeč.
Uporabniški avatar
 teoo
Miha, samotni maln? težko je od kraševca pričakovati, da bo gorenjsko poznal :mrgreen:

Darja, a je kaka povezava med Podgorjem in Tunjicami?

Ostale predloge bom predelal v naslednjih tednih. Ča najdem še kaj zanimivega, pa povem.

Najbolj so mi všeč taki približno urco dolgi krogi, ker več časa je težko vzeti.

hvala obema za info
 Nataša
kje pa stanuješ, v katerem delu kamnika? sama imam en tak 10-kilometrski krog čez podgorsko polje proti Križu in nazaj, zelo kratek del je po asfaltu.

Za Samotni maln po koga vprašaj, naj te ne bo sram :lol:
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA