Podkupit občinske može, ali mene ?
Najbolje oboje
No, zdaj pa malo resnosti. Olson, v čast si štejem, da si se mene spomnil, da se vse skupaj malo organizira, vendar moram priznati, da se ne vidim ravno v tej luči. Vseeno pa se lahko lotim zadeve seveda z vašo pomočjo. Tako, kot nameravajo Mariborčani organizirati maraton, lahko kamniški tekači skušamo narediti kaj za ureditev štadiona. Predlagam, da se vsi zainteresirani že ta teden dobimo na kamniškem štadionu (v bližini sta tudi 2 lokalčka) in se bolj konkretno dogovorimo kaj želimo in kaj naj kdo naredi v tej smeri. Mislim, da ima Kamnik veliko tekačev, tudi vrhunskih, zato bi bil "prenovljen štadion" 100% izkoriščen, kar sedaj ne morem trditi. Predlagam, da se tu še enkrat malo preštejemo koliko nas ima interes, da Kamnik dobi pravi štadion, s pravo podlago, vidnimi črtami razdalj in je zato pripravljen še kaj narediti.
No, vsekakor sem jaz na prvem mestu, ker ga že sedaj uporabljam ne glede na to kakšen je.
Za ta namen sem odprl, kar novo temo, ker je to bolj pomembno vprašanje, kot dogovori o treningih, kjer smo začeli govoriti o tem.
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?p=97861#97861