Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...

Startnina

Sem za startnino na stopnicah
21
75%
Sem proti startnini
7
25%
Uporabniški avatar
 INOT
Toliko je bilo že debate okrog tega pa me zanima koliko je dejansko zanimanja za to tekmovanje.
Če hoče zadeva biti vsaj malo podobna nekemu tekmovanju bi bilo lepo, če bi vsak tekmovalec dobil vsaj majico, najboljši pa tud kakšne nagrade. Če bi še kaj ostalo pa bi dali za srečanje z kakšno malico po teku.Tako je bilo vsaj na prvem teku, kjer smo pa vse financirali člani TF iz mariborske podružnice. Lani in letos pa za to ni najmanjšega zanimanja. Moj predlog je zato ta, da se pobere startnina s katero bi se financirala izdelava in nakup majic in nagrade. To bi verjetno stalo na udeleženca okrog 10-15 evrov.
Mogoče se bo našel tud kak sponzor , kar je pa malo verjetno ker gre za neuradno prireditev.
Izvesti tekmovanje kar tako brez vsega pa se mi zdi ravno zanimivo.
Torej koliko bi vas bilo pripravljeno priti na stopnice, če bi bila štartnina?
Uporabniški avatar
 marčni zajec
jaz z veseljem pridem in plačam štartnino.
Uporabniški avatar
 AndrejaR
Tudi pridem in plačam štartnino, tam do 15€.
 klopotec
Pridem. Pa zanima me, če bi bil možen kak tajmavt nekje na sredini, za ene pet minut.
Uporabniški avatar
 Vreme
Pridem, seveda za majico, o nagradi lahko samo sanjam :)
Uporabniški avatar
 lojzeP
kot pravi gorenjček sem proti štartnini, sem pa pripravljen pomest štenge :shock: , da bi lažje ružilo do rekorda :wink:
Uporabniški avatar
 markor
Hoj. Ja, ok, 10€...
Uporabniški avatar
 50cent
Tudi meni ni problem prispevati 10-15€...

Lp :)
 Reeko
Jaz pridem tui, če dobim zraven majico!dam 10 evrov :D
Nazadnje spremenil Reeko, dne 06 Avg 2007, 20:17, skupaj popravljeno 1 krat.
 tomi_
INOT, štej me zraven, ker stopnice so pa res carske :D
Če bo le datum tapravi,
lp
Uporabniški avatar
 marčni zajec
lojzeP napisal/-a:kot pravi gorenjček sem proti štartnini, sem pa pripravljen pomest štenge :shock: , da bi lažje ružilo do rekorda :wink:

ga primemo za besedo?
ker res bi bile potrebne čiščenja.
Uporabniški avatar
 lojzeP
če bo jutri po planu bo metla preverila čistost štapen 8)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
:arrow: Fajn je, da bodo štenge spucane za mali dnar. :wink:

:arrow: Seveda sem zraven, se pa strinjam, da je okvir 10 - 15 € in jasno, da se ve, da je ves posel volonterski. Ves vložek se povrne udeležencem.

:arrow: Razumem Inota in kampanijo, ki je pred dvema letoma organizirala zadevo, izpeljala in sfinancirala iz svojega žepa. To enkrat narediš za gušt, pol pa imaš verjetno tega zadosti :?:

:arrow: Študiram, da bi za udeležence spekel palačinke, pa imam dva pomisleka:
1 - za palačinke je strokovnjak Inot
2 - vse palačinke bo zmazal 50 cent

:arrow: ostanimo resni :rol:
Uporabniški avatar
 mousee
Js tud dam tja do 15 evrov. Sicer pa sm bolj nov tle,pa bi vas rad malo spoznal :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA