prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Athena89
Torej... imela sem eno takšno uro, pa sem jo izgubila :)
Iščem uro, ki ima štoparico, s katero se da štopati kroge... da shrani čimveč časov... ubistvu je to tut edini pogoj za uro - štoparica z možnostjo shranjevanja čimveč časov... ve kdo kje kupiti? kakšni predlogi za katero uro?
hvala.
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Jaz sem pred kakšnim mesecem kupil tako uro od Casia, predno sem kupil novo Polarko, ugotovil sem, da je danes kar težko kupiti "pametno" uro s štoparico, ker mislim, da se je večina proizvajalcev usmerila v trg športnih ur, ki poleg osnovnih funkcij skoraj obvezno merijo tudi pulz :roll:
Mimogrede Casio uro ti lahko prodam za ugodno ceno, ker jo sedaj ne uporabljam in je praktično popolnoma nova. Če te zanima mi sporoči... :lol:Drugače ti želim pa veliko sreče pri iskanju primerne ure...

Lp! :wink:
Uporabniški avatar
 iverson
Nike ima kar nekaj takih modelov ur, ki ne merijo pulza, ampak je samo štoparica. Vendar tudi mene zanima kje bi se dalo to dobit pri nas?
Uporabniški avatar
 Athena89
Obivankenobi, kje si pa kupil to Casio uro? In pa za koliko jo prodajaš? Pa zanimalo bi me še, točno kateri model je? :)

Iverson, če izveš kje kupit Nike ure, kar povej :wink: :D
 gs1422
Adidas jih ima en kup. V Dobovi imamo "bivšega" uvoznika za Adidas. Tako, da če boš rabil si poglej po netu in bom šel vprašat za ceno, pa ti lahko recimo tudi vzamem in pošljem po pošti.
Uporabniški avatar
 Athena89
Hmm, to bi me pa res zanimalo :) Sem malo pogledala po netu in so mi najbolj ušeč Adidas Adisat pro ure: http://www.adidas.com/campaigns/watches ... tarpro.asp
... ampak predvidevam, da imajo kar visoko ceno :wink: ... no, če slučajno lahko izveš ceno teh ur, bi bla res hvaležna :oops: hvala!
Uporabniški avatar
 žine
Hoj,
poglej še pri Timexu. Jaz sem tam za cca 50$ kupil eno tako štoparco......
 gs1422
Sem bil predvčerajnšnjim tam in koliko sem firbcal so bile te okrog 90€. Nisem pa prepričan če ravno ta model. Bom šel pogledat pa javim.
Uporabniški avatar
 boohoo
Žine, kje pa si ti kupil uro timex. Sama imam eno nagledano pa me zanima ce jih kje v slo prodajajo ali je potrebno narocit preko interneta?
lp, m
 saso
Kot sama ugotavljaš jih lahko naročiš po internetu, prodaja pa jih tudi urar nasproti stolnice v Ljubljani.

LP S.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA