želva napisal/-a:Sicer pa tartan ni čudežna podlaga, če nisi štadionski tekač greš pač redko na tartan. Kaj pa če bi Kamniški štadion s svojo edinstveno podlago obravnavali kot nakakšen holmer
LP
Tudi jaz mislim, da tartan ni nekaj brez česar se ne bi dalo živeti. Je pa tudi res, da je Kamnik toliko veliko mesto, s toliko prebivalci, da bi se skoraj gotovo našli tudi taki, ki bi stezo uporabljali, če bi vedeli, da jo lahko in da sploh obstaja kaj takega... Sploh je pa sramota, da nimamo atletskega kluba, ki je včasih obstajal pa je propadel. Skoraj neverjetno je, da med toliko prebivalci ne bi bilo dovolj zanimanja za nek atletski klub

Meni izgleda kot da kdo vse pobude že v kali zatira - ali namenom ali pa zaradi svoje nesposobnosti... Poglejmo samo kako je s smučarskimi skakalci: vozijo se v Mengeš. Hvala bogu, da jim ni treba kam dalj ampak v Kamniku je včasih obstajala skakalnica in klub s kar dolgo tradicijo, tudi to je propadlo

Kot tudi nimamo trim steze

, niti še ni urejena rekreacijska cona vzdolž Kamniške Bistrice, ki se obljublja že kar nekaj let, kar je pa sploh sramota brez primere
Očitno je, da je vse odvisno od lokalnih vplivnežev in zanesenjakov z dobrimi zvezami in nekaj denarja, ki ga namenijo športu: KGT Papež

, NK Kamnik

, odbojka

ali je sploh še kaj drugega? Ja je: npr. poln "evropski" park pijane mladine, ki se nima kam dati
Vsekakor se vse ne bi uredilo z izsiljeno tekaško stezo, bi bil pa to en velik kamen v mozaiku, ki predstavlja možnosti za polnejše izkoriščanje prostega časa občanov. Pa tudi tisti, ki so plačani za to, da za od nas pobrane davke tudi delajo za našo in ne le zgolj svojo korist, bodo mogoče začeli migati, če jih bomo malo drezali in opominjali na to, kaj je njihova dolžnost. Če smo kar tiho, si mislijo, da svoje delo dobro opravljajo - spoloh ko dobijo tako dobro plačo...
Zelo me veseli, da je debata na formu tako zaživela, upam si trditi, da smo vsi Kamničani veseli vsake podpore in predlogov kako naprej...