Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 zdejan
Midva z ženo sva ravno ta vikend na gorenjskem na dopustu. Pa bi šla odtečt eno kratko prireditev, npr. Bled 6 km. Vendar 20 Eur za tek po osebi je pa slaba šala, saj predprijav ne sprejemajo več. To organizatorju ne more biti v čast, ali pa naj napiše, da je tek samo za Poletovce.
Uporabniški avatar
 NANIKA
Pozdravljeni Bohinjci!

Mene pa zanima, kdaj bo tek za otroke in če se morajo tudi oni prijaviti. Ker greva oba z možem na tekmo se mi zdi to kar pomemben podatek.
Hvala in lep dan vam želim!
Uporabniški avatar
 mitjas
marusa napisal/-a:zdravo
zanima me kje lahko vidim koliko je prijavljenih na nedeljski tek?? :?: :?:

Videt najbrž ne moreš nikjer, je pa število prijavljenih po besedah organizatorjev okrog 400!
 ton
Nanika: lani je bil otroški tek vmes, v času 'tavelikega', posebej pa varstva niso organizirali. Tudi letos, kolikor vem, na tej točki žal niso prida napredovali.
Uporabniški avatar
 NANIKA
Hvala, drugače pa ni panike sta že kar velike, tako da bi lahko tudi kakega drugega popazili. Kakšna pa je kej razdalja za otroke?
 ton
Ker sem tudi sam takrat besnel naokrog, sem prašal varuško: "od našega starta nazaj do vrha klanca (policijska hiša) in nazaj. Lahko meriš na googlu, najbrž pa je to kakšnih 400 m."
Je bila pa 'enotna kategorija' od kobacačev navzgor.
Uporabniški avatar
 whitto
Štart otroškega teka bo kmalu po štartu "ta velikega". Otroci bodo tekli 500 metrov. 250 metrov v eno smer in nazaj. Tudi letos bo ena kategorija za vse otroke.
 andrejk
Evo, se en tek za nami. Glede na razmere (nekaj malega blata na zacetku) sem kar zadovoljen z rezultatom in organizacijo.
Pa se vreme nam je prizaneslo :P
 dragann
Še en tek je pod streho. Vreme je bilo kot naročeno. Pred štatrom malo nervoze, ker je bil to prvi tek po "obilnem" :toast: dopustu. Vsa hrana in pijača ter netekanje sta se poznala bolj kot sem si predstavljal. Na začetku malce prehitro potem pa puls na 180 in zgodbe o dobrem rezultatu je bilo konec. No pa vendar sem prisopihal na cilj. Bilo je fajn. Bo pa treba spet začeti s preddopustniškim tempom.
LP
 ton
Tudi jaz sem zadovoljen (in a kdo ve, kaj se dela z briketi iz biomase?): organizacija glede na pretrese povsem primerna, proga v redu (četudi v Zakonu o TNP po mojem nikjer ne piše, da neokrnjene luže ne smeš malo meliorirati ali vreči nanjo ajmarja ali dveh avtentičnega šodra), čakanje na rezultate tradicionalno zamudno, enolončnica mesna ("saj je notri čisto malo mesa"), zato pa kup pečenih melancanov in paprik za sitne vegije...
Ma en lep bohinjski dan z obveznim popoldanskim nalivom.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA