Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Poštovani sportski prijatelji, cijenjeni ljubitelji sporta, ...
sa posebnim zadovoljstvom vam najavljujemo:

tradicionalni,

03. Međunarodni Mini Maraton "Sv. Rok",Brtonigla
srijeda (na praznik),
15.08.2007.g., u 17.00 sati.

Ujedno vas pozivamo na najveću i najpoznatiju feštu u Istri.

Sve informacije i prijave na:
www.maratonumag.hr

slovenski:

www.maratonumag.hr/prijevodi_slo/svi_prijevodi/slo_MM_Brtonigla.htm
Uporabniški avatar
 tae
Sicer je še kar nekaj časa, a me vseeno zanima, če gre še kdo k Predragu na obisk ?
Uporabniški avatar
 tini
Tae, jaz bom tisti teden se v Istri, tako, da se skoraj zagotovo vidimo.
Bo pa v seveda v Brtonigli warm-up za Celovec, tako, da.. :)
Uporabniški avatar
 tae
Super Tini, se vidimo. Tokrat si verjetno ne bova konkurenca, ker grem jaz prvič v življenju na ta kratko varianto. (prvič bom sploh tekmoval na 5 km, ker so v Sloveniji kolikor sem videl najkrajše razdalje za člane 7 km)
Uporabniški avatar
 tasa11
Tudi jaz bom tam. Bom združila obisk sorodnikov, ki živijo v Novi vasi in se udeležila teka. Se vidimo. 8)
Uporabniški avatar
 tini
tae napisal/-a: Tokrat si verjetno ne bova konkurenca, ker grem jaz prvič v življenju na ta kratko varianto. (prvič bom sploh tekmoval na 5 km, ker so v Sloveniji kolikor sem videl najkrajše razdalje za člane 7 km)

Tae, skoda - bova pa dirkala kje drugje(neporavnani racuni iz Bevk).
Sem pa dobil info iz prve roke, da si se kot prvi prijavil. Svaka cast!
Uporabniški avatar
 tae
Saj nekje sem pa lahko prvi, a ne :lol: :lol: Verjetno ti je Predrag tudi povedal, da sem malo zaj.... z datumi, tako da sem bil prvi prijavljen bolj slučajno zaradi moje zmote, kot namensko.

Sicer imamo pa štart skupaj, tako, da bova še vedno lahko dirkala, do tistega ovinka, kjer se proga razcepi.
Uporabniški avatar
 kristy
Živjo! :D

Po vsej verjetnosti se bomo tudi mi prikazali v Brtonigli. Nismo pa še odločeni ali gremo na ta dolgo ali ta kratko varianto. Vse je odvisno od vremena. Bomo pa prvič na tem "maratonu". Smo se ga hoteli udeležiti lansko leto... :| pa je lih neki prišlo vmes. Je pa tako naneslo, da smo v času prireditve na slovenski obali in bo to še ena od dodatnih popestritev našega dopusta.

:) :mrgreen: :)
Uporabniški avatar
 kustus
lp

tudi midva najverjetneje prideva. pa še reklamo za dober tek širiva okoli.
Uporabniški avatar
 5rca
verjetno pridem tudi jaz, ker bom tiste dni tam blizu 8)

paaaa ... s Tinijem imava neke neporavnane račune :wink:
Uporabniški avatar
 tasa11
Pozdrav vsem. Danes sem bila kar malo presenečena, ko so mi na banki povedali,da bi morala plačati več kot 6eurov provizije za startnino Rokovega minimaratona,to je 45 kun. Halooo! Kako ste ali boste plačali ostali? Matematična računica mi pove, da raje plačam na dan prireditve tistih 20kun več, kakor banki še več kot enkrat več. Lp :twisted:
Uporabniški avatar
 tasa11
Hvala Predragu,ki me včeraj poklical in mi sporočil,da se štartnina plača na licu mesta. Upam,da bo ta informacija še komu v pomoč. Se vidimo v Brtonigla.
 Lucka
Hoj!

Z očijem in sestro Kristy gremo tečt v Brtoniglo. :D :D :D
Če bo sonce pripekalo bomo tekli na 4km, če bo pa oblačno, pa na 11km.
Na cilj bomo pritekli v redu od najmlajšega, do najstarejšega: najprej jaz, nato sestra in zadnji oči. Tako smo se zmenili, saj se bomo drugače kregali.

Lucka

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA