Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Alo,
včeraj smo (kljub "tako-tako" vremenu, ki ni obljubljalo veliko - na koncu pa vseeno lepo oblačno vreme, celo nekaj sončka na začetku!) tekli oz. lovili Kralja Matjaža okrog Črne.
Od "naših" poleg mene še Klatež - osvojil prvo mesto! :clap: - in MiroR (drugi?) (pa zdi se mi da še nekdo, ki ga nisem poznal?).
He, zame je bila to prva 21 - pred tekom sem si zadal 2 skromna cilja:
:arrow: pridi prej kot v 2 urah
:arrow: doseči svoj PB
(oba sem izpolnil, bravo jaz.. :wink: )
Lp!
 tomi_
No vreme res ni bilo ne vem kaj, ampak za tek je bilo kar primerno,
štart je bil tako "a gremo ZDAJ", ne vem če je bil kdo pripravljen:)
Js nisem bil tk da je suunto začel štopat šele po kakšnih 10sec, nameril mi je pa 10,55km,
kar se mi zdi glede na čase tudi nekje približno prav.
Sam sem bil na splošno kar zadovoljen z organizacijo, čeprav sem se moral na koncu
kar malo potruditi da sem jim dopovedal, da NE omake tut ne jem!:), zdelo se mi je da sem prvi nemesojed v Črni.
Pa sem na koncu le dobil malo sira in paradižnik:) in se prav dobro najedel, pa še :beer: union je pado.
Uporabniški avatar
 dexi27
Jaz sem se letos drugič zapored udeležil teka na 10km!?, no se mi zdi da je mal več, o tem bo lahk Klatež kaj povedal ko ma Grmina (saj se me spomniš jaz sem tisti katerega si prehitel v prvi klanc - v cilju sma se pogovarjala).
Drgač pa na organizacijo nimam pripomb vse OK še domiselno darilo, me zanima če si bom lahk ogrel čevlje za tek na smučeh ha ha.
Se drugo leto spet vidimo.
Uporabniški avatar
 jegart
No ja, tudi ta tek smo odtekli, čeprav sploh nevem kdaj in kako je bil štart.
Kar naenkrat smo se vsuli, brez nekega reda. Udeležba zelo skromna,saj si morajo počasi pridobit še sloves dobrega organizatorja, kar mislim, da se malo popravlja. Štartnina kar visoka glede na to, da je to štajersko koroški pokal.No , pa je bilo le lepo pokramljati s starimi prijatelji.
Z rezultatom zadovoljen.

KAR ME NE UNIČI, ME OKREPI
Uporabniški avatar
 klatez
Evo še mene.

Najprej čestitke MarkoR za prvi polmaraton. Načrti za naprej pa so že dogovorjeni, a ne? :wink:

He, he - bil sem prvi ampak v svoji starostni kategoriji... Na ta tek sem prišel bolj slučajno (obisk sorodnikov v bližini dogovorjen na isti dan). Želel sem se testirat, koliko sploh lahko trenutno tečem na 10km, saj sem poleti bolj malo tekel in malo več kolesaril. In zato sem izbral enakomeren tempo.

Štart je bil super - nobenega prerivanja za prve vrste. Jaz sem bil ravno sredi debate, ko je počilo in so nekateri začeli teči...

Dexi27 - seveda se te spomnim. Garmin je nameril 10,69 km.

Za hrano pa ne vem, ker sem moral kar hitro pobegnit. Bo o tem žena MirotaR poročala zame. Če ne bi bilo zapore ceste, bi jo popihal še pred razglasitvijo.
Uporabniški avatar
 tadejk
Čestitke vsem!!!!

Še posebej MarkuR, ki je pred svojo uradno 21tko odtekel 28tko. :D

Redki ljudje delajo v takšnem vrstnem redu! :shock:

Tadej
Uporabniški avatar
 markor
tadejk napisal/-a:...Še posebej MarkuR, ki je pred svojo uradno 21tko odtekel 28tko. :D

Redki ljudje delajo v takšnem vrstnem redu! :shock:

Tadej

he, vedno sem imel rad izzive posebne vrste... :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA