Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Laufer
Pa gremo pogledat tole progo v Kranjski gori. :D

Se vidimo !
Uporabniški avatar
 klaudi
Jaz grem povsod kamor nas BoF pelje :).
Uporabniški avatar
 Vlajko
Jaz sem pa ravnokar zvedel, da jutri v KG jaz bom ne. (Svoja analiza Press.) :wink:
Uporabniški avatar
 še1PR
BoF še dva za na spisek za analizo:
-Pegaz
-še1PR
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

turizem? seveda cveti. v nedeljo zvečer je bila Kranjska gora opuščena, če ne štejem dveh avtousov izgubljenih Italijanov in Francozov. kako je izven sezone pa itak vemo.

OK, dovolj neumne škodoželjnosti. gremo na bolj resne zadeve:

1. oprema TF
a kdo med vami, ki še ni prevzel opreme iz letošnje prve runde, misli priti na ta tek? naj sporoči tu, da prinesem njegovo opremo

2. kapice TF
s seboj bom imel kapice TF. če jih želite kupiti, me pocukajte za rokav do pol ure pred tekom in po teku

3. T-majice TF
isto velja za majice. s seboj bom imel nekaj moških in ženskih. če želite otroške velikosti, me prej obvestite - hvala!

se vidimo jutri :)
Uporabniški avatar
 izyemna
hoj,

Bof, prijavljava se se dva udelezenca afterja: MatjazV in izyemna.
lp,
tina :D
 Nataša
smo si res želeli priti, pa je tale tek za našo tamalo malo prepozno, ob pol osmih se kopamo in potem gremo (gre) spat. pa drugo leto :cry:
 eggy
Ojla!

Mene tudi zanima, če gre še kdo jutri popodan in, če ima kdo še kaj prostora za prevoz iz Lj.

lp,eggy
Uporabniški avatar
 BoF
Bolj in bolj gruntam, da bi blo čist vseen, če gremo koj k Potokasr na Dovje. Picerija na ven bohpomagaj, na noter tud nekej podobnga, osebje po rovtarsko malček udarjeno, pice so ble pa vsakič ko sem bil tam dobre. Ampak bom čist po pravici povedal, da se lahko zgodi, da me sploh ne bo. Danes namreč delam, pa se še ne ve, kako se bo dan iztekel. Če ne bom zaključil pred četrto popoldan, potem ne bo šlo. Res ne. Se pardoniram že vsled tega javno podanega suma!
 Igor32
Moj prvenec na tem forumu!
Zdaj sem se pa moral oglasit. Za TF čista desetka pri današnji udeležbi te prireditve. Zgledalo je kot da bi imel ta forum interne kvalifikacije, toliko vas je bilo :D Vsak četrti-peti je imel majico foruma.
Ampak glede na prireditev na Bledu pa je bila ta bolj žalostne sorte. 149 tekačev, 24 rolerašev, to so pa bolj ˝švohne˝ številke, kajne.
Pa še merjenje časa bolj na roko kot ne. Pisanje uvrstitev pa tudi. Sem jih slišal kako so že imeli težave pri nas ki smo rolali, kadar nas je prišlo v cilj več kot dva. Pri tekačih je šlo pa še težje.
Lepo se imejte še naprej, jaz grem pa na zaslužen dopust.
SREČNO
Uporabniški avatar
 vencelj
No ja, malo je prireditev s tako udeležbo, kot je bila v Bohinju in na Bledu.Glede na to, da je bil tek v Kranjski gori ob 18 uri in da je jutri delovni dan, številka 149 tekačev niti ni tako slaba. Pravzaprav bi bili marsikje takega števila udeležencev zelo veseli.
Saj res, kaj je sploh tisto, kar privabi oziroma ne-privabi tekače na posamezno tekmo? Ena je lahko slabo organizirana z visoko štartnino, pa pride ful tekačev, druga super organizirana pa privabi le peščico. :? :?:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA