Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Včeraj dvanajstega osmega, se je kar nekaj slovenskih tekačev udeležilo tako imenovanega polmaratona, ki v razpisu meri 17km, v resnici pa lahko, celo malenkost manj.
Start in cilj je bil v kompleksu Term Topusko , kjer smo se udeleženci lahko brezplačno" kopali", pred in po prireditvi.
Vsak tekač je po teku prejel bon za malico in pijačo, majico,ter
spominsko medaljo, najhitrejši so prejeli celo skromne denarne nagrade, ter medalje in pokale.(medaljo in nagrado si je pritekel tudi MatjažV za kar, mu še enkrat iskreno čestitam,Tina pa je tudi nekaj dokumentitala s fotoaparatom.)
Pred startom so nam nudili tudi krofe in "slanike".
Vse to je bilo brez plačila startnine, tudi tek je bil izveden korektno z veliko entuzijazma organizatorjev.

Proga je lepo razgibana, teče se dva kroga po asfaltu.
Priporočam ta tek tudi ostalim za drugo leto, saj nas je organizator lepo povabil na naslednji tek, z željo, da s seboj pripeljemo še prijatelje.

Toliko za enkrat z moje strani.

Lp
Miro
Uporabniški avatar
 izyemna
Hojla,

se reportaza iz tekme. Bravo nasi!
Slika

Moski del slovenske tekaške zasedbe v Topuskem (Matjaz, Miro, Anton, Petar). Edna predstavnica neznejsega spola - Ida - zal manjka - je bila tisti cas zelo zavzeta z ogrevanjem. :wink:

Tule so pa še FOTKE in dokazi, kdo je koga lovil. :wink:

Lepo se mejte,
tina :D
Uporabniški avatar
 lojzeP
bravo SLO ekipa :D

Matjaž - krasna majčka na analizi - pogumno dejanje, ni kej :wink:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

izlet in tekma v Topuskem sta se lepo iztekla. Organizacija tekme res dobra. Teklo nas je blizu 100 udeležencev na razdalji 16, 3 km, v dveh krogih. Dvakrat smo premagali kar konkreten klanec, ki se je v drugo precej vlekel. Kot je že bilo povedano, tudi tokrat organizator ni pobiral štartnine, so se pa zelo potrudili z brezhibno izvedbo tekme, nagradami (majice medalje), hrano in pijačo. Za nameček smo imeli še prost vstop na zunanje bazene term (3. bazeni in tobogani).

Glede na to, da sem prišel na tekmo po tri dnevnem poležavanju ob kolpi je šlo na teku presenetljivo dobro. Je pa res, da me je Ida v drugi tretjini proge ujela in me potem do cilja pošteno namučila.

Predlagam, da se naslednje leto organiziramo in jo skupinsko mahnemo v Topusko. Jaz zagotovo še pridem.

LP

MatjazV

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA