Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 agnesss
Aprila letos sem obula copate in pričela teči. Predvsem zato, da bi se čimbolj sprostila in pridobila moč za premagovanje težav. In mi je uspelo. Iz začetnih treh počasnih kilometrov sem prišla na šest in pol km z utežmi na rokah. Tudi hitrejša sem postala. Predvsem pa je postal tek nekaj tako naravnega in nujnega kot dihanje. Navdih in podporo pa sem v tem času našla tudi na vašem forumu :D . Sedaj se bom morala za kak mesec od teka posloviti. Če bo vse po sreči, bom ta dopust raztegnila še na nadaljnih osem mesecev. Drugače pa bom konec septembra spet obula tekaške copate in poskusila iz 6,5 km priti do 10km.
Vsem želim prav lep konec poletja in še lepšo tekaško jesen :D
lpA
Uporabniški avatar
 andreya
Agness, jaz ti vsekakor želim podaljšan dopust. Za tek bo že čas. Vsekakor poročaj. :wink:

Drugače sem pa na povsem isti stopnji kot ti, samo da nimam uteži na rokah. Tudi jaz imam za cilj jesenski 10 km tek
Uporabniški avatar
 Vlajko
andreya napisal/-a:Agness, jaz ti vsekakor želim podaljšan dopust.

... in vsi ostali "forumaši" prav tako. :D :wink:

Tekla boš pa prihodnje leto spet. 8)
Uporabniški avatar
 ZHAK
Podaljšan dopust v tvojem primeru sicer ne bo klasični dopust, vendar posledice tega "dopusta" ti bodo dale neko prav posebno energijo in tek ti bo še večji užitek.

VSO SREČO!!!!!!!!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA