Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 shash
Al so vsi na analizi ali pa so vsi v cestnem zamašku od Bleda naprej ostali :x

No pa jaz enkrat začnem.

Torej odhod iz Ljubljane ob 12:00 in miting v kranjski gori z ostalimi člani družine ter sotekačem Lucky-jem.
Malce vnosa OH-jev z izy kosilom ob 15:00, kjer ga je zgleda Lucky mal pobiksal n omogočil najino nadeljevanje, da on dobiva lihe tekme, jaz pa sode, kjer pač tečeva skupaj.

Ob 17:30 odhod na ogrevanje, videl nekaj Tforumovcev. Res je že napol izgledalo, kot da so to neke interne kvalifikacije nekega kluba za svetovno prvenstvo. Komaj čakam da še jaz dobim majčko. Najprej pozdravil Pegaza, ter vprašal, kje je še1pr - pa je stala 1m stran. Vsi ki jo poznamo pa vemo da nima ravno 1,60m višine :oops: . Videl jih še nekaj ostalih pri ogrevanju (ero, maj, razy, ...)

Tekma: najprej hiter začetek in lili pravi, da je tempo 4:45 ups prehitro zamene, malo uspori. Obrat 25:35, ja pismo to je pa spet mal prepočasi. Bo treba malo pospešit. Na obratu ujamem Lucky-ja, kjer ga je začelo matrati preobilno kosilo, ki če ga nebi bilo, bi me verjetno spet prehitel.
Tako da sem drugo polovico poskusil držati malo hitrejši tempo. Na zadnji postaji se še zadnjič polijem z vodo ( mi je bilo kar soparno - osebno bolj uživam v hladnejšem vremenu) in še malo pospešim. Nekaj pred ciljem me začne zmanjkovati in pogledam na uro in vidim, da bo teška pod 50 min, kot sem si zadal cilj. Potem pa kar naenkrat dobim krila, ki pa niso prišla od red bula, ampak mi jih je podaril naš Pegaz, ki se je drl za mano DAJMO DAJMO SANDI, in sem dobil nov zagon in ujel 49:17 - po svoji uri, Bomo videli, kaj porečejo uradni rezultati, Torej hvala Pegaz za vzpodbudo.

Meni osebno fletna prireditev, mislim, da drugo leto ponovno pridem.

LP
 ton
Najprej malo slabe vesti: ob že tradicionalnem gnjavljenju z otroškim varstvom sem danes dobil pod nos drugi konec palice: za mojo smrkljo je organizator zrihtal tapravo varuško in zgodilo se je, da je naša Lavrca sama uživala v varstvu prijazne mladenke 1:1. Stokrat hvala!

Seveda zdaj ne morem udariti po teku, ampak častna pionirska, da nimam kaj: take navijaške aplavdijade, kot smo je bili skoraj vsi deležni danes, na tekih po Sloveniji ne pomnim, resno. Alal vera organizatorjem in odlični šali konferansjeja, ki je publiko bodril takole: ploskajte, drugače se bodo tekači ustavili in toliko časa čakali pred vami, da boste morali zaploskati.

Trasa super, če bi jaz genij Erotovega slikovnega zapisa ne prebral seveda narobe in sem pričakoval eno Gaussovo krivuljo pred obratom in eno po obratu. Skratka nazaj bi moralo leteti ko veter, pa žal ni. Sem pa mokre sanje o 45 minutah zamudil za borih pol minute, kar je šr v mejah 'zanemarljive napake'. Tokrat se za vloge zajčic zahvaljujem trem damam, zadnjo sem pred ciljem jasno pobalinsko prešprintal.
Dresi TF so čudovito poživljali naravo, ponosno sem drncal v svojem.
Uporabniški avatar
 BoF
Vnemar dejstvu, da je bil Tomas Alva Edison precej boječ do teme in je imel neko to bolezen, ki ji ne vem latinskega poimenovanja in je bil Nikola Tesla zagotovo genij brez primerjave v območju elektrike, se oba capina skupaj nista mogla spomniti nekakšne reči, ki bi obvarovala moj zbiralnik vode z vdelanim grelcam, da ne bi porekel varovalki, naj stori samomor. Zategadelj je voda hladna kot bi jo v bojler nascali naravnost iz Peričnika in se torej potikam po tipkovnici še preznojeno posmrajen iz podalpskega napenjanja mišic na relaciji od Kranjske gore do Rateč in nazaj.
Tokrat nisem nase navlekel tekaških copat temveč rolerje, ki jih slovnično topoprišičeva svojat poimenuje in uradno razklada kot rolarke. Ja, seveda, natanko tako. Kakopak. Saj... Saj!
Torej sem si nadel čevlje z vpetimi koleščki v eno vrsto in se vsled ogrevanja muzal s pogledom okoli občestva, ki si je dalo opravak z ogrevanjem pred štartom. Da se je zbralo hudo zadovoljivo število plemena pod blagovno znamko Tekaški forum seveda ni potrebno posebej pisati. Še najbolj sem bil vesel pogleda neke prav posebej meni v spisku pomembnih na vrhu zapisane osebe, a o tem nekoliko več besed v času, ko bo to primerno. Smo dejali, da bomo govoričili o tekmovanju in tako naj bo!
Torej se je štart onih manjšinsko oštevilčenih tipov s čevlji, ki imajo kolesa, zgodil deset minut pred tekaško nastrojeno sodrgo, ki je kanila nas prehiteti ko bo le možno in nas ponižati v hitrejšem gibanju kot je premikanje leve noge pred desno in desne pred levo in tako naprej. Vendar smo se zapodili vkreber pod sankališčem Besna Pehta bolj besno kot se je stara vešča dajala po skalah, ko je iskala zdravilne rožice in potem se je dalo še malček pritisniti do proge za smučanje FIS med zimo, ko... Ja kaj naj povem. Pizdarija je jako neugledna beseda, a mi je ta ravno takrat skočila čez tistih nekaj možganskih vijug, ki so delovale, saj mi je prvi desni kolešček padel iz ležišča. Sem butnil enkrat... Dvakrat... Petkrat v asfalt, da se je pezde za silo usedel v svoje gumijasto ležišče, a je še vedno grozeče sikal izpod nog in obetal, da bom že na prvem resnejšem klancu svoj nos podrgnil po asfaltu proti Ratečam. So šli načrti o dobrem rolanju med žabe v Zelence, pamet je prevladala nad željo in potem je šlo precej bolj počasi zaradi dejstva, da je mati previdnosti v povezavi z modrostjo ali že pač nekako tako.
Toda ker je v vsaki slabi stvari seveda nekaj dobrega, mi je ob nedivjanju s koleščki za minutami, ki so se pobalinsko pomikale naprej in naprej, ostalo toliko časa, da sem pričel pogledovati v smer, kje so se mi počasi pričeli prikazovati tekači, ki so šli za nami. Jih je vročinsko zamotana popoldanska sopara najedala vrh temen vsakega prav posebej. Sopli so in se pehali tja gor, medtem, ko sem se jaz bolj kot ne turistično vozil navzdol. Pa mi je šlo skozi glavo: »Presneto truplo, saj si se vendar odločil, da boš vsakič, ko bo prilika, nase navdel tekaško obuvalo in šel hopla-hopla skozi gmajno ali kje drugje v tekaškem koraku. Tokrat si izpadel pezde.« Ja, dragi sobratje v teku, sem ga malček posračkal in se pardoniram ob tem. Saj sem potem dobil kolajno kot tretji v svoji starostni kategoriji med tekmovalci na rolarkah (uf, če ta izraz ni butast), a kaj ko ne odtehta tega, kar pomeni tek. Saj... Če bom naslednjič prijavil še kakšno tako bukovo kot je bila ta, se priporočam, da me kdo od teku prijaznih mahne krepko čez gobec, da bom za nekaj časa kot moj bojler, ki ga je zapustila varovalka.
Smo se posmukali skozi cilj prav vsi in je bilo potem jako fino se spogledati, podati roko in potreplajti po rami. V bistvu je tale kranjskogorska pogruntavščina med cerkveno praznično ropotijo odlična alternativa. Vse je klapalo kot se šika in še celo po vodi, ki smo jo popili, še nismo kaj redkega, kot so to v Kranjski gori počeli pretekle tri tedne, spustili v kanalizacijo. Nič ni bilo redkega, kar je seveda pomembno.
Analiza se je opravila v vaški beznici prve kategorije na Dovjem. Gastronomsko nas niso izvolili razvajati, saj jim je edine avtohtone in Đejmi Olivjerja vredne jestvine zmanjkalo. Definitivno. Seveda je gospod natakar dejal, da se pardonira in bi za ponovno umešanje te dobrote potrebovali cirka šolsko uro s petimi minutami dodatka, a kakor je nosil pijačo na mizo bi kaj lahko počakali na edino kulinarike vredno jestvino tu notri. Pa ni bilo nič narobe, je bilo picasto zadevano navkljub očitnemu siromaštvu gostilne navzven kar odlično, da o šniclastih zadevah ne govorim! Tisto opohano na krožniku je bilo ogromno, kot bi nekdo dokaj odraslo tele, če ne že kar spodobno govedo, povozil s šleparjem. In menda je bilo celo celo okusno, čeprav nam je potem kuharica zaupno pošepetala, da tisto ni bilo čistokrvno meso temveč čistovlaknasta Vileda krpa, ki so jo malček priredili v kuhinji, opohali, ocvrli in servirali s krompirjem ki je bil restano ponujen.
Za konec bi dodali le, da je blo fino. Ampak res prijetno. Družba na nivoju osebkov, ki so ne le tekači temveč ljudje kot se jih lahko izmisli le najboljši romanopisec. Dodatka za konec niti ne bi pisal, ampak naj se opravita še dva oklepajasto napisna besedna sestavka:

(Majda hvala za sms, vsi smo dobro, pa saj menim, da si moj povratni zahvalni sporočilni sestavek dveh besed že prejela, čeravno sumim, da je okoli Brezij zaradi silne čezdnevne verske vneme tako kot moj bojler crknil tudi mobilni pretvornik)
(Oni ukradeni hipec na križišču naj se ponovi. Čimprej.)

Zdaj pa predlagam dragemu tekaškemu občestvu da se pospravi v spalne pripomočke, sam pa se posvetim še nekaj potrkavanj po tipkovnici zaradi dela, ki mi ga je usojeno opravljati. Večkrat se vprašam, kaj počnem na Zemlji. Nekoč si bom odgovoril in se razočaral.

Lahko noč otroci!
 giorgio
No ,tudi mi smo pravkar doma.Po odlično preživetem dnevu na gorenjski strani alp.Kaj naj napišem?Vreme odlično,veliko Tf-jevcev-moram priznat da nas toliko na enem teku še nisem videl,družba odlična,čas teka :roll: ,okrepčevalnic na poti dovolj,trasa teka prečudovita,(mi primorci nimamo priložnosti vsak dan gledat in teči pod tako visokimi hribi. Ocena teka ODLIČNO.Drugo leto pa spet. :lauf:
Uporabniški avatar
 Laufer
Rezultati:
http://www.timing-mojstrana.com/download.php?id=358

Lep tek, veliko gledalcev :laola , ki so že pred startom spraševali, kaj je to :TF)
Tudi fotoreporterska ekipa TF-ja je bila ob progi, tako da smo na analizi pregledali, kaj jim je uspelo. Res da so eni brez nog, drugi brez glav (smo pač prehitri), vendar bo prav zanimivo pogledati vse slikice.
Postavil PB in sem zadovoljen, Razy pa je zopet premočen zame, bo treba malo več trenirat, zato danes zopet na Golado.

Edina napakica je bilo pomanjkanje vode v cilju, saj so jo dobili tisti, ki so prišli prej v cilj. :twisted:
(Nekje pa morjo šparat, drugače ne bi bli Gorenjci - Gorenjski glas press)
Uporabniški avatar
 Fotr
Že obnašanje kranjskogorskega vremena je nekaj posebnega. Če sonce ves dan žge izza vršacev, pa sredi poletja zvečer ni sledu o vročini, da si človek mora celo nadeti še kakšno vrhnje oblačilo. Če se sonce skrije za oblake, postane hladno, da te prime misel na smuči in vitranške strmine. Kadar pa sije z jasnega neba, takrat pa resnično sije in s svojimi ostrimi žarki nabija na tekaške glave kot kovaški norec*.
:D
Tako je bilo tudi včeraj na teku kranjskogorske desetke. Na rahlo vzpenjajoči ravnini je sicer krasno teči, če na vrat in glavino teme ne dobivaš zvrhane mere združenih ultravijoličnih in infrardečih žarkov, ki jih pošilja nad tekače naša najbližja zvezda z vzdevkom Sonce.
Zato mi je edino žal, da nisem puščavske kape, ki jih je imel Ero pripravljene za nas, prevzel pred tekom in si jo poveznil na redko poraščeno glavišče. Med tekom mi je bilo vroče kot kurjaču v parni lokomotivi, po katere trasi poteka tekaška preizkušnja v Kranjski gori. Pri železniški postaji Rateče – Planica pa se smer obrne in tečemo po še s železniški predpisi dovoljenem spustu nekdanje železniške proge, ki menda obsega 1,5 odstotni naklon in po kateri se je na skoke v Planico v času njenega delovanja pripeljala več stotisočglava množica.
Marsikoga premoti, tudi mene vedno, ko tečem nazaj proti Borovški vasi, da ta spust vzame prelahko, misleč, da ga bo samo neslo navzdol. A človek ni lokomotiva in železniška proga ni bila narejena za tekaške copate z dobrim blaženjem in trdnim oprijemom tal. Zato so sanje, ko tečemo prvih 5 km navzgor, da bomo drugih 5 km, ki bodo na vrsti po obratu, pretekli z lahkoto in bomo kar drveli proti cilju, v večini primerov zmotne in nimajo pravne osnove. Železniški naklon je premajhen, da bi pripomogel s kotaljenjem navzdol k bistveno hitrejšem teku kot navzgor. Naklon je pač isti navzgor in navzdol. A to je že nekakšno opravičevanje za moj tek, ki ni bil prav poskočen.
Ko sem že pri lokomotivi, tudi sopihal sem kakor parni stroj, srčni utrip pa je bil podoben borznemu indeksu. Uboga krvna črpalka se je na smrt trudila, da bi zadovoljivo in sproti hladila od sonca in napora zagreto konturo v rdeče belih TF tekaških oblačilih, ki jih je na tekmi kar mrgolelo. Temu primerna je bila tudi »hitrost« teka, čeprav je bilo za hlajenje z vodo in za gorivo za mišice poskrbljeno kar štirikrat na 10 kilometrski progi.
Temperaturo pa je dvignilo še ognjevito navijanje gledalcev ob progi. Vzpodbujanje je izstopalo s strani netekajočih članov TF, od katerih sem najbolj slišal Maniko, Pegaza in Aljo. To je srčni utrip dvignilo še za nekaj številk višje, a delovalo je povsem drugače. Vplivalo je na izločanje adrenalina, ki je povzročil, da je težko, pregreto in komaj premikajoče telo, postalo lahkotno in poskakujoče ter da je vzhičeno priteklo v cilj.
Posebno omembo in pohvalo pa si zasluži eden izmed Vitezov dobrega teka, ki je kranjskogorsko desetko pretekel bos. Pravi Abebe Bikila. Pohvale za pogum in izvirnost, kajti teči bos v dobi vedno bolj izpopolnjenih tekaških copat je res nekaj izstopajočega in je tudi lep prispevek h geslu nazaj k naravi, ki je danes zelo aktualno. Bravo Vitez!
:shock:
Po zelo dolgi dobi zelo redkega obiskovanja gostiln, restavracij, hotelov in ostalih gostinskih lokalov, bi človek pričakoval, da so ga natakarji in ostali gostinski delavci že pozabili. A ni tako. Pri Potokarju na Dovjem, kjer je potekala analiza, se me še vedno spomnijo, kar je lahko dobra ali slaba novica. Kakorkoli, na analizi sem izvedel precej novic, spoznal še nekaj tekačev in tekačic, vesel sem bil sosedačice* Alje, ki s svojim simpatičnim smehom človeka vedno spravi v dobro voljo.
:D :D
Potekala je tudi zelo strokovna debata na temo vzpostavitve gornjesavskega maratona, za katerega obstajajo dobri pogoji in zmenili smo se, da bomo v tej smeri skušali kaj storiti pri odgovornih in odločujočih ljudeh v tem prostoru.
:evil:
Tako je bil namen kranjskogorske desetke dosežen, tako s športnega kot z analitično političnega vidika. To pa je bil lep zaključek dneva, ki se je že prevesil globoko v noč in zato smo šli domov. Ne vem, pa če so vsi šli na svoj dom. :oops:
:D :shock: :D
*kovaški norec – strojno ali pnevmatično kovaško kladivo
*sosedačica – ženska, ki sedi poleg tebe
Uporabniški avatar
 lucky
Naj dodam še mojih pet sekund k temu sicer čudovitemu teku, vendar zame spet malo mučnemu. Kot je že Shash zapisal, sem ga pobiksal s pretiranim predtekmovalnim filanjem z ogljikovimi hidrati in beljakovinami. Kadar glava družine časti, je pač treba izkoristit, ker smo bili na gorenjskem, pa sploh. Filaj!!

Rezultat je bil malo manj kot uro dolgo okušanje prepočasne razgradnje lososa iz dna želodca. No, ven ni šlo nič, je bilo pa ves čas na meji. In namesto, da bi se ukvarjal s tekom in držanjem tempa pred Shashem :lol: , sem razmišljal, kje me bo še začelo boleti v predelu bavha.

Začel sem sicer pogumno in v visokem ritmu, ki pa se je v žiga-žaga obliki zniževal skoraj vseh 10 km. Nekaj adrenalina mi je še pognalo po žilah, ko me je pod sankališčem prehitel en piko kot srnica in izginil v daljavi. Svašta. Pred ciljem pa slišim za sabo, "dej ga dej, stisn ga!" pa sem si rekel "e, ne boš". Nazaj nisem gledal, sem pa zbral še toliko moči, da sem poletel v cilj in imel vsaj nekaj zadovoljstva.

O času ne bi zgubljal besed, pač spet ni ratalo po 50 min. Bo že ob drugi priložnosti.

Hvala vsem ob progi za spodbujanje, je pomagalo.
 vanda
Še jaz!

Kranjskogorska desetka je bila organizirana enkratno. Posebna pohvala velja predsedniku društva, ki zadevo pripravlja Samotu in pa njegovi pomočnici Marjani, ki sta poskrbela, da je imel otrok varstvo. Ena sama prošnja po telefonu nekaj dni pred tekmo je zadoščala in naša punca je imela zagotovljeno varstvo. Res, vsaka čast organizatorjem.

Tekla sem - ja, no, ni bilo čudežno hitro, zato pa toliko bolj prijetno ob neprestanem spodbujanju gledalcev. Tako simpatičnega in tako množičnega občinstva skoraj nismo vajeni, tudi na večjih tekmah ne. Vsekakor pridem še kdaj že zaradi vzdušja, če pa bom tekla še hitreje, bom pa sploh dobre volje.

Vanda
Uporabniški avatar
 MatjazV
Živjo,

še ena KG desetka je uspešno za nami. Vzdušje na tekmi in organizacija odlični. V prihodnje bi bilo dobro ob taki pripeki zagotoviti več vode na okrepčevalnih postajah. To je tudi moja edina pripomba za organizatorje.

TF zasedba zelo močna, tudi kasneje na analizi.

Za pokušino NEKAJ FOTK. Ostale bo objavila izyemna, ki jih je tudi posnela.

LP, se vidimo v nedeljo v Celovcu, kdor pač pride.

MatjazV
 sani
Živijo,

Tukaj so na hitro obdelani še absolutni rezultati z na hitro napisanim makrojem. Zato morebitne napake niso izključene. Naj vam služi kot orientacija.
LP sani
P.S. Tnx 2MUCH4ME, ki je že našel prvo napako. Zmagovalca sem že zamenjal :shock:

[table][row color=red]Uvrstitev[col color=red]Št.[col color=red]Rriimek / ime[col color=red]Klub[col color=red]Čas
[row]1[col]20[col]SLAPNIK Damjan[col] AK PORTOVALD[col]33:25.98
[row]2[col]118[col]MEDVED Andrej[col]NOVICE EXTREME[col]35:45.75
[row]3[col]74[col]KALAN Tomaž[col]OKREPČEVALNICA KOZOLC[col]36:02.78
[row]4[col]100[col]GJEREK Srečo[col]AK PORTOVALD[col]36:12.41
[row]5[col]75[col]KOMAC Uroš[col]TERAŽ TEAM MOJSTRANA[col]37:02.83
[row]6[col]36[col]SCHAUBACH Matevž[col]SLOVENSKA VOJSKA 11.BZV[col]37:27.33
[row]7[col]65[col]TERAŽ Franci[col]TERAŽ TEAM MOJSTRANA[col]37:32.70
[row]8[col]64[col]VRHUNC Matjaž[col]TEKAŠKI FORUM[col]37:52.58
[row]9[col]113[col]GANTAR Gregor[col]TRIŠPORT[col]37:55.58
[row]10[col]21[col]PETROVEC Miro[col]OLIMPIJA[col]38:04.74
[row]11[col]90[col]KOTNIK Marko[col]MARKLES VRHPOLJE[col]38:16.01
[row]12[col]103[col]ROBIČ Andrej[col]ŠD KRANJSKA GORA[col]38:18.57
[row]13[col]42[col]GRUM Dejan[col]SLOVENSKA VOJSKA 10.MOTB[col]39:37.59
[row]14[col]110[col]KOLMAN Miran[col]SLOVENSKA VOJSKA[col]39:55.64
[row]15[col]72[col]ŠRAMEL Ero[col]TEKAŠKI FORUM[col]40:01.85
[row]16[col]67[col]ŠEME Tomaž[col]TRIŠPORT[col]40:10.66
[row]17[col]39[col]NOVAK Primož[col]IPL[col]40:12.72
[row]18[col]89[col]BAJCAR Anja[col]3K ŠPORT[col]40:13.84
[row]19[col]45[col]SAVIČ Miro[col][col]40:38.16
[row]20[col]18[col]MAJNIK Matej[col]TEKAŠKI FORUM[col]40:49.65
[row]21[col]1[col]COF Bojan[col]POLET[col]40:56.76
[row]22[col]105[col]BERGELJ Rudi[col][col]41:00.29
[row]23[col]24[col]POTOČNIK Janez[col]AGP PRO[col]41:10.05
[row]24[col]132[col]MOŠKON Jože[col]TEKAŠKI FORUM[col]41:12.87
[row]25[col]40[col]ZAJEC Janez[col]TEKAŠKI FORUM[col]41:35.59
[row]26[col]120[col]MARTINČIČ Matjaž[col][col]41:41.30
[row]27[col]81[col]ŠTERN Mitja[col]VITEZI DOBREGA TEKA[col]42:02.90
[row]28[col]38[col]NOVAK Špela[col]AK TRIGLAV KRANJ[col]42:12.87
[row]29[col]76[col]RAJH Marko[col][col]42:32.41
[row]30[col]25[col]ROTENHAJZER Marko[col]TEKAŠKI FORUM[col]42:43.79
[row]31[col]79[col]GORNIK Jure[col]KLUB RAKEK[col]42:50.04
[row]32[col]136[col]VALANT Frenk[col]AVTOMEHANIKA VALANT[col]43:06.97
[row]33[col]122[col]KUKOVEC Polona[col][col]43:48.10
[row]34[col]46[col]SITAR Slavko [col]ŠD MOŠNJE[col]44:01.46
[row]35[col]95[col]RAŽMAN Miro[col]MARATON NOVO MESTO[col]44:07.43
[row]36[col]101[col]KEJŽAR Franci[col][col]44:13.38
[row]37[col]114[col]GANTAR Albina[col][col]44:33.28
[row]38[col]23[col]ŠANCA Aleksander[col]KRANJSKA GORA[col]44:35.25
[row]39[col]22[col]MAZI Mirko[col][col]44:39.23
[row]40[col]31[col]PAVLIČ Jože[col]BP. SERVIS[col]44:57.29
[row]41[col]30[col]BEC Aljoša[col]BP. SERVIS[col]44:57.86
[row]42[col]48[col]PRAŠNIKAR Nataša[col]TEKAŠKI FORUM[col]45:00.27
[row]43[col]77[col]PRELAZ Andre[col]BANANA KLUB[col]45:01.94
[row]44[col]140[col]SUHADOLC Miro[col]KAMNIK[col]45:13.61
[row]45[col]141[col]NEMAC Dane[col][col]45:18.31
[row]46[col]10[col]VRHOVNIK STRAKA Vanda [col]3K ŠPORT[col]45:20.49
[row]47[col]94[col]RAŽMAN Vesna[col][col]45:25.81
[row]48[col]111[col]KOLMAN Boris[col][col]45:39.03
[row]49[col]117[col]ILIEVSKI Goran[col]LJUBNO[col]45:39.89
[row]50[col]115[col]AMBROŽIČ Miha[col]ŽIVA VODA[col]45:50.76
[row]51[col]149[col]LAVRIČ Aleš[col]SPORT POINT[col]45:57.42
[row]52[col]143[col]ŠUBIC Aleš[col]ŠD POLJANE[col]46:03.20
[row]53[col]104[col]KOBILICA Primož[col]ŠD GORJE[col]46:04.28
[row]54[col]50[col]AHAČIČ Janez[col]GORENJSKI GLAS[col]46:22.87
[row]55[col]133[col]PREMRL Lojze[col]TEKAŠKI FORUM[col]46:33.31
[row]56[col]16[col]KOPRIVŠEK Boštjan[col][col]46:41.50
[row]57[col]35[col]BOŽIČ Vilko[col]TEKAŠKI FORUM[col]46:42.34
[row]58[col]130[col]ZOBAVNIK Igor[col]TEKAŠKI FORUM[col]46:43.54
[row]59[col]56[col]ŠKERBEC Jože[col][col]46:51.98
[row]60[col]96[col]ŠEST Tone[col]GRS BOHINJ[col]46:53.96
[row]61[col]106[col]ČERV Tone[col]GORENJSKI GLAS[col]46:59.25
[row]62[col]142[col]FRAZER Kevin[col][col]47:02.80
[row]63[col]107[col]ČERV Saša[col]GORENJSKI GLAS[col]47:06.85
[row]64[col]135[col]HRIBAR Anton[col]IHAN[col]47:24.87
[row]65[col]8[col]BIZJAK Jure[col][col]47:31.81
[row]66[col]70[col]BOŠNJAK Zorka[col]ŠD HOTEDRŠICA[col]47:37.06
[row]67[col]49[col]PRAŠNIKAR Matjaž[col]TEKAŠKI FORUM[col]47:39.45
[row]68[col]57[col]ERMAN Klemen[col]POLET[col]47:42.24
[row]69[col]6[col]BIZJAK Matjaž[col][col]47:44.51
[row]70[col]116[col]STOILOV Sašo[col]LJUBNO[col]47:46.60
[row]71[col]128[col]GOREČAN Savo[col]TEKAŠKI FORUM[col]47:55.87
[row]72[col]98[col]VRBANČIČ Andrej[col][col]47:58.66
[row]73[col]102[col]MIHALIC Sebastijan[col][col]48:48.17
[row]74[col]126[col]POSELJ Bojan[col]AAK SLOVAN[col]49:02.30
[row]75[col]134[col]KOCJAN Tina[col]SK BRDO[col]49:09.78
[row]76[col]83[col]MARKOČ Teodor[col]VITEZI DOBREGA TEKA[col]49:14.79
[row]77[col]14[col]GOBEC Sandi[col]TEKAŠKI FORUM[col]49:18.96
[row]78[col]93[col]PINTAR Tanja[col]LAŠKI ROUT BOHINJ[col]49:20.98
[row]79[col]69[col]OSOLNIK Mija[col]TRIŠPORT[col]49:22.94
[row]80[col]19[col]ROBNIK Urška[col]MNZ POLICIJA[col]49:30.86
[row]81[col]119[col]NEUMANN Steffen[col]SPRGG ROMMELSHAUSEN[col]49:32.39
[row]82[col]84[col]ČINKOLE Stane[col][col]49:34.10
[row]83[col]41[col]GRUM Nataša[col]TRIŠPORT[col]49:37.19
[row]84[col]88[col]ŠTRITOF Radko[col][col]49:44.00
[row]85[col]99[col]ZUPAN Ignac[col]TEKAŠKI FORUM[col]49:47.89
[row]86[col]109[col]RUSZKOWSKI Ivana[col]JASTREB 99[col]50:02.53
[row]87[col]71[col]FABJAN Gregor[col]ŠD BRESKEV[col]50:15.82
[row]88[col]87[col]KODERMAN Branko[col][col]50:34.60
[row]89[col]78[col]SVET Gvido[col][col]50:50.25
[row]90[col]108[col]KRAŠEVEC Urban[col][col]50:52.00
[row]91[col]86[col]KLANEČEK Aljaž[col][col]51:24.38
[row]92[col]13[col]LUKMAN Tomaž[col]TEKAŠKI FORUM[col]51:31.58
[row]93[col]68[col]RUPNIK Marjeta[col]TRIŠPORT[col]51:34.06
[row]94[col]51[col]ŠUŠTAR Brane[col]SSK MENGEŠ[col]51:41.77
[row]95[col]53[col]MAROLT Rok[col][col]51:45.48
[row]96[col]129[col]DOBERNIK Irena[col]TEKAŠKI FORUM[col]51:52.67
[row]97[col]2[col]ZAVODNIK Mitja[col][col]51:54.43
[row]98[col]52[col]STARMAN Matija[col]NOVICE EXTREME[col]51:58.22
[row]99[col]112[col]LEČNIK WALLAS Polona[col] UKC[col]52:01.66
[row]100[col]4[col]ZAGOMILŠEK Marjan[col][col]52:07.29
[row]101[col]44[col]LOVINČIČ Helena[col]TEKAŠKI FORUM[col]52:26.07
[row]102[col]37[col]NEMANIČ Lana[col]AK OLIMPIJA[col]52:27.54
[row]103[col]32[col]ŠMID Bojan[col]TRIM KLUB KRKA[col]52:28.71
[row]104[col]148[col]SKUKAN Marjan[col][col]52:40.89
[row]105[col]91[col]SVETINA Gregor[col][col]52:54.21
[row]106[col]131[col]MAJCEN Gorazd[col]TEKAŠKI FORUM[col]53:04.21
[row]107[col]123[col]KOMAC Simona[col][col]53:43.32
[row]108[col]124[col]KOMAC Tomaž[col][col]53:44.14
[row]109[col]43[col]JAKLIČ Matevž[col][col]53:46.31
[row]110[col]92[col]ARTELJ Jožica[col]INTERŠPORT RADIO DUR[col]53:47.56
[row]111[col]5[col]LAKNER Darko[col]GORENJSKI GLAS[col]53:48.21
[row]112[col]82[col]PUHAR Primož[col]VITEZI DOBREGA TEKA[col]54:27.71
[row]113[col]137[col]ZGAGA Sandi[col][col]54:45.43
[row]114[col]27[col]PAVLIČ Lilijana[col]TEKAŠKI FORUM[col]54:53.56
[row]115[col]139[col]ŠTUPAR Ema[col]KAMNIK[col]55:00.33
[row]116[col]138[col]ZGAGA Ana[col][col]55:00.93
[row]117[col]3[col]VERHOVŠEK Roman[col]TEKAŠKI FORUM[col]55:20.44
[row]118[col]7[col]BIZJAK Barbara[col][col]55:41.00
[row]119[col]12[col]KLANČAR Anja[col][col]55:44.74
[row]120[col]80[col]GLAVAČ Sonja[col]VITEZI DOBREGA TEKA[col]55:48.29
[row]121[col]145[col]ERŽEN Igor[col]GRIČ KLUB[col]55:50.59
[row]122[col]144[col]GAŠPERIN Ana[col]GRIČ KLUB[col]55:51.38
[row]123[col]63[col]MLINAR Majda[col]TOSI MARIJO ITALIJA[col]56:12.31
[row]124[col]97[col]VRHANČIČ Saša[col]TRIŠPORT[col]56:40.44
[row]125[col]54[col]KHERMAYER Maja[col][col]57:06.80
[row]126[col]29[col]ŠKULJ Tanja[col][col]57:19.91
[row]127[col]9[col]MAČEK Barbara[col][col]57:21.15
[row]128[col]47[col]REŠ Jaka[col]GORENJSKI GLAS[col]57:51.48
[row]129[col]146[col]KAMBERI Sandi[col][col]57:59.52
[row]130[col]147[col]ŠINIKOVIĆ Bensad[col][col]58:02.64
[row]131[col]11[col]VRHOVNIK STRAKA[col]Vanda 3K ŠPORT[col]58:06.59
[row]132[col]15[col]KOPRIVŠEK Justina[col]POLET[col]58:14.88
[row]133[col]59[col]MALOVRH Klavdija[col]TEKAŠKI FORUM[col]58:18.95
[row]134[col]85[col]KLANEČEK Brigita[col][col]58:27.80
[row]135[col]73[col]ERMENC Veronika[col][col]58:49.98
[row]136[col]61[col]KNE LEBAN Nataša[col][col]59:22.86
[row]137[col]66[col]TERAŽ Rok[col]TERAŽ TEAM MOJSTRANA[col]1:00:26.11
[row]138[col]34[col]ŽAKELJ Viktor[col][col]1:01:15.86
[row]139[col]62[col]ŠNABEL Bepi[col]TOSI MARIJO ITALIJA[col]1:01:34.05
[row]140[col]121[col]LAHAJNAR Anton[col][col]1:01:47.15
[row]141[col]17[col]JERMAN Karin[col]GIMNAZIJA BEŽIGRAD[col]1:02:54.17
[row]142[col]28[col]MIHOČKA Igor[col]TEKAŠKI FORUM[col]1:02:54.84
[row]143[col]26[col]LIČOF Miro[col]TEKAŠKI FORUM[col]1:03:12.71
[row]144[col]125[col]ŽIGON Helena[col]POLET[col]1:05:35.51
[row]145[col]60[col]ŠTUCIN Katja[col][col]1:07:15.30[/table]
Uporabniški avatar
 še1PR
En lep dan je bil včeraj. :)

Tekma mi je minila v vlogi paparazza. Rezultat: TU
1. če kdo želi, da njegovo sliko umaknem s spleta, naj mi prosim sporoči na ZS
2. če kdo želi svojo(e) slike v večji resoluciji, naj mi sporoči e-mail
3. slike bom po nekem obdobju umaknila z neta (tiste brez komentarja malce prej, tiste s komentarjem malce kasneje :wink: )

Lepo vas je bilo (spet) videt!

shash napisal/-a:...Najprej pozdravil Pegaza, ter vprašal, kje je še1pr - pa je stala 1m stran. Vsi ki jo poznamo pa vemo da nima ravno 1,60m višine :oops: ...
:D shash, še dobro, da se me kdaj tudi "ne vidi"! :wink:
Fotr napisal/-a:...vesel sem bil sosedačice* Alje, ki s svojim simpatičnim smehom človeka vedno spravi v dobro voljo...
:oops: Fotr, prav lepo mi je, ko te srečam!

Malce več o dogodkih včerajšnjega dne sem že spisala: TU
Nazadnje spremenil še1PR, dne 16 Avg 2007, 22:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 shash
še1PR napisal/-a:En lep dan je bil včeraj. :)

Tekma mi je minila v vlogi paparazza. Rezultat: TU
1. če kdo želi, da njegovo sliko umaknem s spleta, naj mi prosim sporoči na ZS
2. če kdo želi svojo(e) slike v večji resoluciji, naj mi sporoči e-mail
3. slike bom po nekem obdobju umaknila z neta (tiste brez komentarja malce prej, tiste s komentarjem malce kasneje :wink: )

Lepo vas je bilo (spet) videt!

shash napisal/-a:...Najprej pozdravil Pegaza, ter vprašal, kje je še1pr - pa je stala 1m stran. Vsi ki jo poznamo pa vemo da nima ravno 1,60m višine :oops: ...
:D shash, še dobro, da se me kdaj tudi "ne vidi"! :wink:
Fotr napisal/-a:...vesel sem bil sosedačice* Alje, ki s svojim simpatičnim smehom človeka vedno spravi v dobro voljo...
:oops: Fotr, prav lepo mi je, ko te srečam!

Malce več o dogodkih včerajšnjega dne sem že spisala: TU

Še1pr, meni ne eno ne drugo ne prime, nobenih slikic ne morem pogledat :(

Lp
Uporabniški avatar
 shash
Ton, tole tvoje pa dela, hvala.

LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA