povezave na strani z uradnimi rezultati

Moderator: ero

Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

5rca napisal/-a:SPET NAS BO ERO KREGAL, K SMO VN IZ TEME PADL :) :)

Upam, da ne, saj gre samo za to, da nas zanima kdaj bo njeno velicanstvo 5rca blagovoljilo doseci kaksen uraden (udaren?) rezultat? Morda se tudi motimo. :-) Ampak sedaj je ljudstvo pomirjeno, saj smo seznanjeni z uradnim koledarjem nastopov. :roll: Hvala. :-) Ljudstvo ob enem tudi upa, da Ero ne bo vsakemu dolocil za kazen kaj podobnega kot je to storil fotoaparatu. (bevke press) :D

lp, oranzni slon
 Lučko
5rca napisal/-a: ... pa Litijski tek 12.6. :)

Te povabim, a prideš :lol: .

PS
Vabljen tudi kpl. :TF)
Uporabniški avatar
 5rca
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
5rca napisal/-a:SPET NAS BO ERO KREGAL, K SMO VN IZ TEME PADL :) :)

Upam, da ne, saj gre samo za to, da nas zanima kdaj bo njeno velicanstvo 5rca blagovoljilo doseci kaksen uraden (udaren?) rezultat? Morda se tudi motimo. :-) Ampak sedaj je ljudstvo pomirjeno, saj smo seznanjeni z uradnim koledarjem nastopov. :roll: Hvala. :-) Ljudstvo ob enem tudi upa, da Ero ne bo vsakemu dolocil za kazen kaj podobnega kot je to storil fotoaparatu. (bevke press) :D
lp, oranzni slon

eh slončk ... moji uradni rezultat so javni, kr pobrskej po zgodovini tekmovanj v zadnjih treh letih :) niso sicer bleščeči ampak sm vseeno ponosna na to, da sploh so :) :)
jaaaa, glede kazni pa ... ta mora bit, ni kej :)
Uporabniški avatar
 5rca
Lučko napisal/-a:
5rca napisal/-a: ... pa Litijski tek 12.6. :)

Te povabim, a prideš :lol: .

PS
Vabljen tudi kpl. :TF)

Lučko ... pridem na ta vaš domači tek, samo prevoz si moram zrihtat :) so se včeraj v naš avto zaleteli nesramneži, pa smo brez zdaj :( da bi se pripeljala s Poniyem je pa le malo predaleč :)
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

5rca napisal/-a:eh slončk ... moji uradni rezultat so javni, kr pobrskej po zgodovini tekmovanj v zadnjih treh letih :) niso sicer bleščeči ampak sm vseeno ponosna na to, da sploh so :) :)jaaaa, glede kazni pa ... ta mora bit, ni kej :)

Joj, joj, joj draga 5rca. Sem vedel, da me bos narobe razumela. Vse kar sem imel v mislih z uradninmi rezultati je bilo to, da bi se pojavila na kaksni prireditvi. Sploh ne gre za rezultate kot take. In itak smo vsi ponosni na svoje dosezke saj vsak zase ve koliko je moral vlozit za dosego let tega. Evo, se iskreno opravicujem, ce sem ti stopil na nogo. Obljubim, da ne bom vec. :-) Vem, da boli, ker vcasih tudi sam sebe pohodim. :-( :-)

lp, oranzni slon

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA