Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 še1PR
hmmmm...

4 ure verjetno ni moglo bit, ker sem ravno objavila... :wink: ampak ja:

FOTKE

POROČILO
Uporabniški avatar
 shash
Še1pr, superca fotke, zdaj mi je pa malo še žal za eno skupinsko. Sam sem bil s familijo in so me v nekem penziončku tuši čakal, jaz pa ves moker od polivanja z vodo, ko je bilo tako soparno, tako da sva z lucky - jem odpeketala na hitro iz prizorišča.

LP
 ton
še1PR napisal/-a:hmmmm...

4 ure verjetno ni moglo bit, ker sem ravno objavila... :wink: ampak ja:

Morda sem res kako minuto dodal iz navdušenja nad zmago nad htttpji...
Uporabniški avatar
 BoF
BocFana se je izkazala... Danes ponoči! So plesačice v igralnici in so tolk gumijaste de te kap zadane. Pa še ena od BoFank se me je spomnila in namesto da bi se pobral domov po prvem šutingu, sem se priklatil pred... Jah, saj: če prideš domov ob šestih in greš naprej ob sedmih ne moreš biti dve uri doma. Jebena logika! Danes pa v Dutovlje k vinrju Lisjaku... Ne bomo nič tekli, a bo bogato teklo! :D

Mimogrede: kje se spet dobimo v tako luštni družbici?
 kovit
še1pr hvala za fotke, Ero-tu pa čestitke...te nisem mogu posekat...v sredo si bil predober zame :)
 AinE
Bila sem prvič na KG 10ki. Člani tega foruma smo močno povišali število udeležencev in Erotove povečane aktivnosti pri našem opremljanju so bile dobro opazne.

S prijatelji smo imeli prazniku primeren tempo in kolajne tokrat prepustili drugim :wink: .

Vse Ok. Le vode je zmanjkalo. Prijazna gospa na cilju me je napotila k vodnjaku in zagotavljala, da je tista voda res dobra. Bo kar držalo - do sedaj je še vse v redu.

Lepo je bilo po dolgem času spet videti toliko TF na kupu.

A. in T. hvala za fotke. Na eni sem se našla, čeprav sem še vedno v ilegali.

Lp E.
Uporabniški avatar
 shash
AinE napisal/-a:
Lepo je bilo po dolgem času spet videti toliko TF na kupu.

A. in T. hvala za fotke. Na eni sem se našla, čeprav sem še vedno v ilegali.

Lp E.

Potem pa čimprej ven iz ilegale in se pokazat.

:wink:

LP
Uporabniški avatar
 še1PR
Hvala modelom za poziranje! :wink: :)

BoF napisal/-a:Mimogrede: kje se spet dobimo v tako luštni družbici?
Ja BoF, tam, kjer boš zrihtal kako dobro analizo!? :wink: :twisted:
Uporabniški avatar
 BoF
še1PR napisal/-a:Hvala modelom za poziranje! :wink: :)

BoF napisal/-a:Mimogrede: kje se spet dobimo v tako luštni družbici?
Ja BoF, tam, kjer boš zrihtal kako dobro analizo!? :wink: :twisted:

Tkole: za Palmanovo mam že plac za analizo potemkaj: včeraj sem bil na otvoritvi turistične kmetije Lisjak. Prišel sem ob 14 včeraj in prišel danes ob 13 nazaj. Skratka: dobro zelo!!!

Pa najbolj pomembno: glava boli ne!!! :lol:
 ežoj
No, takole - sicer bo že malo pozno, ampak ziher pa ne prezgodi...

Najprej ne bi rad pozabil, da se prav posebej zahvalim maj-u, za transportiranje :driver: do Kranjske gore in nazaj v Lj. ter seveda na analizo :toast: v Dovje - torej HVALA TI MAJ! :cast:

Prvič sem bil na tem teku. Na stezi me je presenetilo, da me je tisto malo sonca kar precej zagrelo. Sicer nobenih pravih klancev, ampak so se vseeno nekje obrati nabral... Do polovice sem si nekako zadal cilj, da ujamem eno tekačico, ki so jo slučajno ugledal kakih 20 m pred sabo, in potem dalje.. 8) No, v bistvu je nisem dohitel do obrata.. :roll: ..niti do konca.. :wink: Sem se malo uštel; šele po koncu teka sem ugotovil, da je bila ona tisti dan najhitrejša tekačica:o . In lekcija: morda bi bi bilo bolje, da si naslednjič izberem kakšno malo manj premično koordinatno izhodišče, ki mi ne bo ušlo iz zornega kota :wink: Sicer pa sem proti koncu zopet začutil noge kot je treba in se spustil v cilj.

Na analizi je bilo zanimivo in prijetno - najdlo se je kaj za ušesa in želodec :) Hvala maju, Razyu, Sončki in Lauferju da ste me prenašal na poti nazaj v Lj. še1PR - dobre slikce! 8) Takle po parih dneh jih še bolj zanimivo pogledat, kakor d bil še enkrat tam.

Naj živi :TF) in naj bo še naprej veliko prijetnih :lauf:

Ežoj
Uporabniški avatar
 klaudi
Bilo je tako kot sem pričakovala, prijetno druženje z meni najljubšimi forumovci. Upam, da bo kakšna analiza še pred Palmanovo, ker november je še daleč.
Veseli me, da sem spoznala Ežoja in Maja.
Eggy, škoda, da sem tvoj mail dobila šele danes. Zadnji moment so odpovedale vse sopotnice, tako, da sem se peljala sama.
Fino je bilo videti tudi Fotra v akciji.
Mal mi je šlo na živce, ker so se nekateri forumovci objemali in slikali z nekimi sumljivimi dekleti, ampak baje čas celi vse rane :)
Uporabniški avatar
 BoF
Mea culpa, mea maxima culpa! :?
Uporabniški avatar
 klaudi
Ja, ja, BoFi. Ampak slikca je pa lepa :roll:
Uporabniški avatar
 BoF
Aha. Ful si luštna! :oops:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Nevtralen opazovalec bi mimogrede pripomnil: :arrow: Kako se ta dva tipata*. 8) :wink:

* približujeta (spiralasto) "po ovinkih"

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA