Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 lojzeP
a ima kdo v planu udeležit se tekme kot spremljevalec. mene tudi malo vleče ( fotke, stave, ... ) samo mi ni, da bi ustajou sredi noči. :?
lahko zjutraj direkt z avtom na štart, pol pa biciklom dalje. :idea:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Pozdrav iz dezevnega Celovca. Sva v campu ob Vrbskem jezeru in naju, kot smo ze navajeni, spet zaliva.

Prevzela sva vse startne stevilke (za 10 tekacev). Dobite jih v nedeljo zjutraj ob 06.40 uri na recepciji campa. Kdor bo zamujal se bom poskusal dogovoriti, da jih pustim kar na recepciji.

Tisti, za katere sem prevzel stevilke bodite tocni, ker se bo mudilo na avtobus in potem na vlak, ki peleje do starta.

Lp

MatjazV
Uporabniški avatar
 MatjazV
Takole,

tu so se zadnji napotki za prevzem startnih stevilk.

Stevilke prevzamete na recepciji kampa pri meni ob 06.30 uri (do takrat bom dosegljiv tudi na mobi).

Kamp se imenuje Camping Strandbad Klagenfurt (v neposredni blizini cilja - cca 300 m stran. Zraven je tudi vhod v centralno kopalisce jezera Worthersee).

Jaz odhajam na avtobus, ki pelje na start ob 06. 40. uri.

Kdor bo zamudil, lahko stevilke vzame iz mojega sotora v kampu. Napotki do sotora: pri recepciji levo, nato desno (tu zagledas modro oznacbo "ulice" Adri-Aarsten-Plaatz), nato drugi odcep levo. Parcele so oznacene z rumenimi stevilkami na tleh. Glej st. 113; druga parcela na desni (parkiran Berlingo pescene barve z nalepko TF). Vrecke s stevilkami bodo v predprostoru sotora.

lp,
matjaz

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA