Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

LP

Včeraj sem se udeležil te tekme na krajši razdalji in glej ga zlomka osvojil 3. mesto v kategoriji, izboljšal čas za cca. 2 min. Imel sem se lepo. Videl po dolgem času Dušana. Drugo leto pridem spet če se bo le dalo. Vreme je bilo tapravo.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No tek je bil lep , vreme dobro, čas iz pred dveh let sem izboljšala za cca 5min. se pozna da redno tečem. se zopet vidimo naslednjič.
Uporabniški avatar
 dexi27
Jaz sem se letos prvič udeležil teka v Matkah in moram rečt, da mi je žal, da to nisem storil že prej. Organizacija vzorna, trasa lepa in razgibana, tud kar nekaj navijačev se je zbralo ob trasi, pa tud rezultati so bili zelo hitro, kar je še posebej pohvalo, da ni nepotrebnega zavlačevanja.
Osvojil sem absolutno 7. mesto, kar pa je v moji kategoriji pomenilo 4. mesto, pa kaj čemo bo drugič bolje. :D :D :D
Drugo leto se zagotovo zopet udeležom te prireditve.
Uporabniški avatar
 Boštjan V.
Dragi Dexi, pa ne moreš vedno stati na stopničkah. Dobro vem, da si se tokrat usmilil tudi drugih in jih spustil na zmagovalni oder. :P

Sicer pa sedmo mesto absolutno-ČESTITAM!

Proga pa je res za v učbenike. Drugo leto Slov. pokal v Matke!!!! :idea:
Uporabniški avatar
 zdejan
Bravo dexi27. No, če ti je kaj v tolažbo, jaz sem bil peti v kategoriji.
Ali so že kje objavljeni rezultati?
Uporabniški avatar
 jegart
Dobra tekma, vreme boljše kot prejšnja leta in tudi organizacija za pohvalit. Samo čas bi lahko premaknili na 17. uro, tako kot so druge tekme. Saj je kar precej tekmovalcev iz oddaljenih krajev. Prijetno je bilo pokramljati s prijatelji, pa tudi rezultat imam odličen, prvo mesto v svoji kategoriji.

KAR ME NE UNIČI, ME OKREPI
Uporabniški avatar
 marsn
lp
sem bolj nov tu
men je bla proga kar težka, sem bil prvič v Matkah. Vreme je blo skor za narisat, tak da lepše skor ne bi moglo bit.
Drugo leto pa pridem ziher spet v Matke

Se vidimo na Ptuju.
Uporabniški avatar
 zdejan
Tako je, na Ptuju.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA