prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 rainbow
Lohk bi vas enkrat po dolgem času prišla vsaj v bruranico spet pogledat, ane, če se vam že na ovalu do nadaljnega ne morem več pridružit :)

Mogoče pa res enkrat v bližnji prihodnosti.
Uporabniški avatar
 mitjas
lojzeP napisal/-a:glede na to, da smo počasi zaključili s počitnikovanjem, predlagam zopet eno skupno druženje. bi se dobili v sredo ob 19.00 pred vhodom na hipodrom, in preverimo, če je toča kej spremenila konfiguracijo ovala :wink:

Danes spet po dobrem tednu na ovalu, 2Much4me ata je že zaključil ko smo se mi zbirali na standardnem startu. Kratek klepet, komentarji zadnjih dirk (Celovec in Jelendol) in že smo se podali proti Beli.
Dežja za vzorec, vendar se pozna da je padalo v prejšnjih dneh. Jutri boste imeli vode na pretek, tudi od zgoraj :roll:
Je pa nasulo peska, tko da je vsaj prve tri km do vrha klančka zelo mehko.
Tekačev je pa v tem času itak na pretek.

Me pa zanima še nekaj: nekje sem slišal - ne vem več kje :oops: - da naj bi tale naš oval ASFALTIRALI :?: :!: :twisted:
Je še kdo to slišal, al so me pošteno na****** :?:
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
mitjas alias Zvezda \":roll:\"  napisal/-a:...2Much4me ata je že zaključil.....

Ja, in zaradi mehke podlage sem po dolgem času užival skoraj brez bolečin v peti. Tale trn kar noče in noče popustiti :evil:, ampak gre na bolje! Sicer je kar dobro letelo, sem pa ugotovil, da mi letos zelo manjka kvantiteta pretečenih km, zato bo treba začeti delati na tem. Zato jutri zagotovo ponovno pridem na en krog, mogoče bom naredil še kakšen km več!! :roll:

mitjas alias Zvezda \":roll:\"  napisal/-a: - ...da naj bi tale naš oval ASFALTIRALI...
Bog ne daj, da bi to storili!! Jaz sem samo slišal, da naj bi uredili samo glavno dovozno cesto do protokolarnega objekta (od Kokrice do Predoselj)!!

LP VB
Uporabniški avatar
 andreya
2MUCH4ME napisal/-a:Ja, in zaradi mehke podlage sem po dolgem času užival skoraj brez bolečin v peti. Tale trn kar noče in noče popustiti :evil:, ampak gre na bolje!

LP VB

Koliko časa te pa že matra tale trn? Jaz sem ga uničila po pol leta, me je grozno bolelo, ampak sem kljub temu ves čas tekla in hodila v hribe. Sem bila trmasta in končno je odnehal :twisted:
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
andreya napisal/-a:Koliko časa te pa že matra tale trn? Jaz sem ga uničila po pol leta...

Prve bolečine so se pojavile aprila, potem pa je bilo vse huje. Zato razen na tekmah skoraj nisem tekel, sem pa veliko hodil v hribe, a kaj, ko je treba priti še dol. Takrat so bolečine najhujše!!!
Zdaj se mi zdi, da bolečina počasi popušča ali pa sem že toliko utrjen, da je ne čutim več toliko... :roll: Upam, da bo kmalu minilo.

Andreya, je tebi bolečina pouščala počasi ali te je kar naenkrat nehalo boleti? :?:

LP VB
Uporabniški avatar
 andreya
2MUCH4ME napisal/-a:Andreya, je tebi bolečina pouščala počasi ali te je kar naenkrat nehalo boleti? :?:

LP VB

Mislim, da mi je na koncu počasi popustilo, bolelo je vedno manj, pol pa nič več. Čeprav po večjem naporu tudi še zdaj malo čutim, ampak to ni nič v primerjavi s tistim kar je bilo. Prej pa ko sem šla v hrib, sem na koncu komaj še hodila, ko pa se je noga ohladila, pa dobesedno nisem mogla več nanjo stopit, ko sem npr. zlezla iz avta po prihodu domov.

A imaš tiste posebne vložke za v čevlje? Jaz sem se vsak večer še mazala s Smrekovim mazilom od Konca iz Nakla, kar mi je super pomagalo proti bolečinam.
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
andreya napisal/-a:...A imaš tiste posebne vložke za v čevlje?...

Seveda, čeprav jih bom počasi odstranil glede na to, da bolečina trenutno ni prehuda.

LP VB

PS:Andreya, kaj če bi ti enkrat prišla na naš skupni trening, da še tam malo izmenjava izkušnje z najinimi petnimi težavami? Prosim brez izgovorov, da si prepočasna za nas. :wink: Tudi jaz znam teči zelo počasi (in še kdo od nas!!! :wink: )
Uporabniški avatar
 andreya
2MUCH4ME napisal/-a:
andreya napisal/-a:...A imaš tiste posebne vložke za v čevlje?...

Seveda, čeprav jih bom počasi odstranil glede na to, da bolečina trenutno ni prehuda.

Upam, da bo tudi pri tebi to kmalu ponehalo, ker sem večkrat slišala, da kakor pride, tudi gre. Nekdo mi je rekel, da ga moraš v bistvu "razbit".

Aaaaaaa........bom še malo premislila za treninge :wink: Po moje bi bilo za prvič čisto dosti, če štrudelj prinesem :oops:
 duje
Andreya!
Tudi jaz te vabim na trening v Kranj :lol: , štrudelj pa lahko itak spečeš. :oops:
Uporabniški avatar
 andreya
Duje, se vidiva, če ne na treningu, pa pri štrudlju :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Hi, Duje. :wink:

Le kje si se pa ti "skrival" toliko časa? :?: :roll: Seveda, ta teden si sam v pisarni pa 'maš čas. 8)

No, ko že tako "ropotata": :arrow: Danes proti večeru obvezno na Brdo! Oba! :!: :wink:
Uporabniški avatar
 andreya
Vlajko, midva že veva, zakaj ropotava :lol: :lol: :lol: A ti si tudi sam v pisarni, ali kako? :wink:
 miharudl
Ob 19.00 start teka? bom priletu malo pozdravit lp miha
Uporabniški avatar
 Junc
Ja, smo tekli, malo nas je celo napralo ampak sile ni bilo. Tek je bil spet nekaj čez 39 min. Gužva na parkirišču je obetala "vele" dogodek, analiza pa je bila standard. Na parkirišču se je še en kolesar "sesul" skolesom, na srečo brez hujših posledic.
Čakali smo štrudelj od andreye, dobili pa smo pecivo od Lojzeta (hvala), ki smo ga konzumirali z okusnimi supstancami. Debata pa je vedno bolj triatlonsko naravnana - bo treba mal plavat še in na kolo.
 miharudl
Včeraj lep oval ....
Dvojno analizo ... druga je bila pri kebabu ;) hehe

lp mIha
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA