prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Urban80
Preden začnejo padat heci: ni zame :wink:

Zanima me pa (upam predvsem na pomoc zenskega dela foruma), kje dobiti kaksen dober zenski nedrcek za tek. Vsaka informacija bo dobrodošla: znamka, trgovina, karkoli...

Se zahvaljujem vsem za pomoč!

LP, Urban
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
brez heca. :wink:

Zdj je odvisno kok misliš zapraviti za ženski moderček, znajo bit zlo dragi do 30 eur ali pa več.

ja men najbolj ustreza triumph, pol maš pa še skiny, hubert...
Obvezno je da kupiš moderček brez kosti, ker je kost med tekom zelo zelo moteča.

Najbojše je če zaideš v kakšno športno trgovino, drugače pa imajo v večjih veleblagovnicah na oddelku z perilom. Povprašaj trgovke, najbrž ti bodo z veseljem pomagale.

Ok, brez heca, upam da sem ti kaj pomagala
 Urban80
Hvala za pomoc!

Bom (bova) preletela trgovine. Manda pri tem ni za sparat, tako da...

Hvala se enkrat in lep pozdrav!

PS: zdaj ko sem izvedel kar rabim pa lahko pade kaksna hecna :P
Uporabniški avatar
 vidkul
živjo,
na res ni za šparat. Triumph ima res zelo dobre. Sploh za večje prsi. Ima tudi več kategorij koliko naj bo obtisnjen, da ne skačejo preveč gor in dol :)
Takrat ko sem ga jaz kupoval je bil okoli 10.000 sit.

lp vid
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Bravo se pa spoznaš na nedrčke.
 trdi
No, ker je odgovor na vprašanje že padel, se bom še jaz uštulil sem... Kje se dobi okrogle (samo okrogle, ne da je 20 navadnih pa dva okrogla!) flajštre za na bradavički? Vem, da majo to vsi probleme, ampak pri meni je to nadpovprečno problematično.
Uporabniški avatar
 Lin@
Hehehe, kakšne probleme imaš z bradavičkami revež?

No pa še malo bolj resno: jaz se poslužujem svoje preverjene metode, torej modrc, čez pa še top, ki vse skupaj fiksira. 8) Top je seveda navaden, nepodložen.

Lp
 trdi
Lin@ napisal/-a:Hehehe, kakšne probleme imaš z bradavičkami revež?

No pa še malo bolj resno: jaz se poslužujem svoje preverjene metode, torej modrc, čez pa še top, ki vse skupaj fiksira. 8) Top je seveda navaden, nepodložen.

Lp

Kar smej se, predzadnjič me je majica do krvi opraskala. :( S tem pač mislim, da je majica tako drgnila, da sem po teku lahko videl nekaj, kar je zgledalo kot podkožna krvavitev ali nekaj podobnega. Naslednjič sem nato tekel tako, da sem z roko držal majico stran od telesa, da ni drgnila občutljivih delov. Kot Gebrsilasie, ki naj bi imel pokrčeno levo roko, ker je držal zvezke na teku v šolo. :wink:
Uporabniški avatar
 javaman
Probaj Micropore trak, ki si ga napopaš v obliki križa (dva trakca - ne prekratka) pod kotom 45 stopinj.
Uporabniški avatar
 Wega
Meni čisto navadni mikropor (sicer taširok) dobro pomaga. Edino ko si ga dol povlečem je ajs. Zarad kocin...
Uporabniški avatar
 Vreme
Wega napisal/-a:Meni čisto navadni mikropor (sicer taširok) dobro pomaga. Edino ko si ga dol povlečem je ajs. Zarad kocin...

Pa še res je. Sem zadnjič poskusil ta tvoj mikropor in si zalepil seveda prevelikega. So me pol vsi sosedi slišali ko sem si ga odlepil... ;)
Uporabniški avatar
 Wega
Odlimat ti more nekdo drug in domenita se da bo potegnil na "tri". Potem pa eeeenaaaa, dvaaaa in še preden konča ta dvaaaa že cak - povleče. Element presenečenja, zato pozabiš na bolečino :)
 trdi
Ok, hvala, bomo probali. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA