prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Lin@
Uf, se opravičujem za moj smeh v prejšnjem postu. :oops: Sploh nisem vedela, da imate fantje takšne težave.. in to v tako velikem številu. Tole odlepljanje obližev mora bit tudi fajn neprijetno, ja.
Uporabniški avatar
 Tasko
se pridružujem..res imate take težave s tem? :?
Ker res še nikol nisem slišal za to... :oops:

lp
 guc
dedji mikropor si dajte sam na tisto mesto, kjer ga nujno nucate ne ga limat več kot je potrebno...
drgač pa stvar popusti če se stuširaš z vročo vodo...
jz osebno sem po teku tako švicen, da mi odpade sam od sebe (pa nimam ravno kokosjih nedlakavih prsi)...
 murva
Dragi fantje, v izogib "depilaciji" prsnih predelov - namažite pred tekom prsne bradavice z lanolinom (to je ena mastna zadeva, ki jo sicer priporočajo za nego prsnih bradavic med dojenjem :wink: ). Najbrž se navadni vazelin tud dobro obnese.
Skratka, pr mojmu možu, ki je tud bel dlakave sorte in je po daljšem teku tud zgledal kukr de bi se skoz robidovje prebijal, se mazanje zelo dobro obnese - nikoli več mu bradavice niso zakrvavele...uf, mi je blo vsakič ful čudno gledat tiste krvave madeže, pol mi je pa nardilo klik - če mojim "prehrambenim obratom" to pomaga (pa malo dete ni blo nežne sorte), zakaj ne bi še njegovim (samo bradavicam, da ne bo pomote :lol: )
LP, M.
Uporabniški avatar
 zlopi
murva napisal/-a:Najbrž se navadni vazelin tud dobro obnese.

... preverjeno, pri meni deluje 8)

Pies: fantje smo čist zasmetil tole temo, verjetno nas privlači naslov :wink:

Lp, zlopi

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA