Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 lonka
Če bo slučajno koga zanimalo, kaj se skriva pod mojim forumskim imenom. Torej: letos zaključujem dvajseta leta, tečem pa od svojega 21. rojstnega dneva z vmesno prekinitvijo zaradi rojstva svojega sina. Pojavila sem se na 8k in 21k v Radencih, na 10k v Celju in na 15k od Luč do Logarske doline. Trenutno se trudim priti na stara tekaška pota in načrtujem, da bom svoj povratek kronala z novim osebnim najboljšim časom na 21k v Radencih 2008.leta. Sicer tek doživljam zelo globoko, potrebujem ga tako za mentalno kot fizično kondicijo, sem se pa v devetih letih precej umirila, tako da upam, da se mi pretreniranost ne bo več zgodila. Veselim se naslednjega desetletja in upam, da bom v teh letih največ in najbolje tekla. Če ne pa tudi prav.
A ja - še nekaj. Sem "dog&cat person" in ne jem živali.
Forum spremljam že dlje časa, pred kratkim pa sem se odločila tudi za aktivno sodelovanje.

Lep pozdrav vsem - starim in novim članom!
Uporabniški avatar
 Tasko
Živjo.

Moje ime je Blaž letnik '86 ;) Sem študent FMF - Fizika, drugače sem iz NM. Tečem od...hmmm.tekel in tekmoval sem samo v osnovni šoli, nato se je moja kariera zaključila. In sledila je 6 letna (wow kako je hitr minilo) športna abstinenca. Pred kratkim (beri: prejšnji mesec) sem se pa odločil, da spet začnem malo tečt.

Prvi tek, na katerega mislim it je Ljubljanski maraton - 10km ;)

lp, Blaž
Uporabniški avatar
 4.PR
Živjo!

Sem Mojca in sem sorodnica tako ali drugače aktivnih tekačev in forumašev -> MihaPR&MajdaPR&MirkoPR&še1PR&Ntica&LanaPR
Na forumu sem sicer že kar nekaj časa registrirana, vendar pa nisem bila aktivna ne kot tekačica ne kot članica foruma. No, po nekaj letih odlašanja ala "sej zdej pa res začnem" sem se KONČNO tudi jaz spravila v tekaške superge in začela s tekom. Za začetek malo in počasi, ampak nekam bom že prišla :D

Čau!

4.PR
Uporabniški avatar
 marsn
zdravo

Sem Marko iz Rač (dravsko polje), s tekom se ukvarjam že več kot pol življenja, star sem 26 let, počasi pa zaključujem fg v Mb. Letos pa imam plan 21km v Lj preteči pod 1.40'.

lp
Uporabniški avatar
 natasa
Jaz sem pa Nataša iz Celja. V mladosti sem veliko tekla, trenirala atletiko do sedemnajstega leta potem pa sem zavohala "life" in kar naenkrat prenehala s tekom.Vmes sem se poročila, dvakrat rodila in se iz tekaškega zimskega spanja zbudila po drugem porodu, ko je bilo treba shujšat. Lahko rečem, da je ljubezen :heart takoj zaživela nazaj in sedaj greva z roko v roki skupaj že tri leta in sem prepričana, da ga ne izpustim več iz rok. Tečem veliko, za mano je že kar nekaj malih maratonov in tudi dva cela maratona, .1.sept. me pa čaka 75 km v Logarsko, na kar sem še posebno ponosna. Potem pa gremo še naprej ............če le ne bo poškodb.

Se vidimo na tekih.
 klopotec
natasa napisal/-a:Jaz sem pa Nataša iz Celja. V mladosti sem veliko tekla, trenirala atletiko do sedemnajstega leta potem pa sem zavohala "life" in kar naenkrat prenehala s tekom.Vmes sem se poročila, dvakrat rodila in se iz tekaškega zimskega spanja zbudila po drugem porodu, ko je bilo treba shujšat. Lahko rečem, da je ljubezen :heart takoj zaživela nazaj in sedaj greva z roko v roki skupaj že tri leta in sem prepričana, da ga ne izpustim več iz rok. Tečem veliko, za mano je že kar nekaj malih maratonov in tudi dva cela maratona, .1.sept. me pa čaka 75 km v Logarsko, na kar sem še posebno ponosna. Potem pa gremo še naprej ............če le ne bo poškodb.

Se vidimo na tekih.

Zdrži do Luč. Od tam naprej te bo lepota pokrajine sama nesla do Logarske. Odlična si. Čestitam.
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
no naj se še jaz predstavim. Rečmo da sem "ta nova".
Drugače sem 22 letna študentka, ki teče pribižno 2-3 leta. Vmes so bile krajše in daljše pavze, ker smo se malo polenili, in zašli v netekaško družbo. Toda glavni vzrok za pavze pa je prevsem, lenoba, moja :roll:

Ja letos marca pa sm se začela spet intenzivno pripravljat, in tečt, rečmo da sm šla na svoje prave tirnice. Letos sem pretekla že tek 3oj, blejsko nočno 10tko, in tek v zadvoru 10km...
Moj naslednji izziv je LJUBLJANSKI MARATON sicer polovica. Toda tudi 50% je kul :lol:

Torej se vidimo na lj mar..

lp evelina
Uporabniški avatar
 Susanne
Pa še nekaj o meni. Sem letnik 67. Imam tri otroke. Nikoli se nisem ukvarjala z nobenim športom. Tečt sem začela aprila. Razlog: TEŽA :oops: Sem mislila, da imamo pokvarjeno vago :lol: Začela sem 1x tedensko okrog Brda, sedaj pretečem cca 45km na teden. Moja prva tekma je bil Županov tek, potem Visoški, pa Mošenjski, pa Nočna 10ka, pa tek po Zagorski dolina in po Dolžanovi soteski. Moje uvrstitve so bolj na repu, a se trudim :roll: .
Z možem se pripravljava ( aja, vmes se je za tek navdušil še moj dragi) na LM-polovičko.

Lep pozdrav vsem . Se vidimo na kakšnem teku.
Susanne
Uporabniški avatar
 majchy
No, pa da se še jaz predstavim. Sem 22 letna študentka. Tečt sem začela nekje v aprilu, tako da sem še bolj frišna. Razlog je bil da sem tak tip človeka ki se mora konstantno ukvarjat s športom in sem do sedaj zamenjala že kar nekaj športov. Ponavadi so bili to ekipni športi, kjer si dost odvisn od volje ostalih. Tako da sem sedaj začela s tekom in tako se lahko najlažje posvetim sebi in nisem odvisna od nikogar. Namen imam it na LM na 10km...kar bi bla zame krstna tekma :) Če mi bo pa ratal je pa odvisno od mnogih dejavnikov, predvsem pa kolen, ki so moj problem že od 14. leta... :x
Drugače sem pa doma iz NMja in mi je prav v veselje po naših vasicah laufat. Mogoče mi je zato tud tek ratou tako všeč, da sem postala že čist odvisna od njega... :lol:
Uporabniški avatar
 andreya
Susanne napisal/-a:Pa še nekaj o meni. Sem letnik 67. Imam tri otroke. Nikoli se nisem ukvarjala z nobenim športom. Tečt sem začela aprila. Razlog: TEŽA :oops: Sem mislila, da imamo pokvarjeno vago :lol: Začela sem 1x tedensko okrog Brda, sedaj pretečem cca 45km na teden. Moja prva tekma je bil Županov tek, potem Visoški, pa Mošenjski, pa Nočna 10ka, pa tek po Zagorski dolina in po Dolžanovi soteski. Moje uvrstitve so bolj na repu, a se trudim :roll: .
Z možem se pripravljava ( aja, vmes se je za tek navdušil še moj dragi) na LM-polovičko.

Susanne

Susanne, ti si pa čisto divja. :wink: Začela aprila, pa že kar na LM polovičko. Bravo. Jaz sem pa bolj ta ziheraške sorte: počasi se daleč pride in bom morda na LM na desetki. Začela pa enkrat takrat kot ti, ali pa kakšen mesec prej.,Tudi moja prva tekma je bila Županov tek. :lol:
Uporabniški avatar
 ¤ThA_MaLa¤
Živjo! Sem 19 letna dijakinja, ki se rada ukvarja s športom..no ja tek ni ravno moj najljubši špor, vendar sem se mogla kar sprijaznit da tako najbolje ohraniš-dobiš kondicijo...izgubiš par neljubih kilogramov...in tak tak :D Bi pa rada začela redno teči...vendar sama sem ponavdi kar malo lena, bi rabila koga zravn da me mal spodbuja...hehe. No ja kaj pa veš mogoče se bom tudi kdaj sama spravila. No toliko o meni itd.

Lp tamala :D
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Čeprav sem na tem že na forumu ene 2 leti bi bilo lepo, da se predstavim.

Moje glavne področej zanimanja in ukvarjanja je prav gotovo astronomija ter v manjši meri še nekatere druge naravoslovne znanosti. Zelo rad tudi hodim hribe.

Kar se teka tiče pa tečem šele 3 leta. Sicer sem vedno zelo rad tekel, vendar si nisem nikoli msili, da bom kdaj spodoben premagovati takih razdlj, kot jih sedaj. Pa še spuca mi glavo po neprespani noči ter skrbi da sem vedno fit. Torej me tek drži pokonci.
Nazadnje spremenil Bojan Ambrožič, dne 30 Avg 2007, 11:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 RoKo
Susanne napisal/-a:Pa še nekaj o meni. Sem letnik 67. Imam tri otroke. Nikoli se nisem ukvarjala z nobenim športom. Tečt sem začela aprila. Razlog: TEŽA :oops: Sem mislila, da imamo pokvarjeno vago :lol: Začela sem 1x tedensko okrog Brda, sedaj pretečem cca 45km na teden. Moja prva tekma je bil Županov tek, potem Visoški, pa Mošenjski, pa Nočna 10ka, pa tek po Zagorski dolina in po Dolžanovi soteski. Moje uvrstitve so bolj na repu, a se trudim :roll: .

Susanne

Moja vaga je bila pokvarjena polno let. Zdaj dela. prav. :lol:
 dentistka
Lep pozdrav vsem tekačicam in tekačem!

Ob službi še tečem, kolesarim, plavam, smučam, igram tenis, ... skratka ful aktivna!!!

Mesečno pretečem od 50 do 100km (večinoma s svojo boljšo polovico) in prekolesarim cca 200km.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA