Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 vencelj
En mesec je od odpiranja tele teme, sedaj je do teka le še 14 dni (pravzaprav še nekaj ur manj, ob tejle uri bo čez 14 dni že vse znano).
V tem času sem se odločil in se tudi prijavil za 21-ko.
LP, Vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Pravzaprav sem nihal med tekom na Črno prst in Ptujskim polmaratonom.
Podbrdo mi je veliko bliže kot Ptuj, vendar mi ravninska 21-ka trenutno veliko bolj ustreza pri planih kot težak gorski vzpon na Črno prst.
 gs1422
Kako si se prijavil? :shock:

Jaz se že tri dni brezuspešno trudim odpreti stran od tega maratona, pa mi vedno znova javi, da ne obstaja. :(
 guci
Pozdravljeni, jaz sem se ravnokar brez težav prijavila in tudi moji dve hčeri. Zanima me ali tudi otroci dobijo kakšno simbolično darilce (da jim kaj preveč ne obljubim).
 gs1422
Hvala. Obema. So uredili stran in zopet deluje. Sem že prijavljen. ;)

Se vidimo na Ptuju. 8)
Uporabniški avatar
 Vreme
Torej ker stran ponovno deluje mi ni preostalo drugega kot da se prijavim tudi sam. Se vidimo! :lauf:
Uporabniški avatar
 Vreme
Neizbežno se približuje štart, no ja še teden in nekaj dni. Kar smo natrenirali pač smo, kaj bistvenega verjetno k svoji pripravljenosti ne moremo več dodati. Me pa zanima, kako se pripravljate zadnji teden in ali je smiselno še teden prej opraviti daljši tek recimo cca18km???
Uporabniški avatar
 iverson
Zadnjem tednu pred tekmo ni najbolje tečt daljše teke, saj se v tem tednu ne bo kaj veliko spremenilo. Najbolje je da odtečeš kakšne krajše teke, ter telo najbolje spočiješ in pripraviš na prihajajoči polmaraton.

Drugače pa vsem veliko sreče na polmaratonu. Da vsi popravite vsi svoje osebne rekorde :wink:.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Vreme napisal/-a:Me pa zanima, kako se pripravljate zadnji teden in ali je smiselno še teden prej opraviti daljši tek recimo cca18km???

:nono: se pridružujem Iversonu. Krajši teki (največ do 10 km) po ravnem v tempu tekme bodo kar prava priprava. Dva dni pred tekmo pa nič. Pa tudi daljši počitek 3 ali štiri dni pred tekmo ne bo napaka. V tem primeru bo tudi kakšne 3 km v tempu tekme čisto ok.
 gs1422
Šment! Jaz sem pa ravno danes imel namen odpičit še eno 30ko. :lol:

Saj je 2 dni počitka pred tekmo dovolj, ali ne? :oops:
Uporabniški avatar
 zdejan
Tudi jaz imam v planu danes 38 km. Če vzameš Ptujski maraton kot del treninga za maraton, mislim da je kar v redu.
Uporabniški avatar
 bla_k
Kot pravi zdejan...
odvisno je od načrtov.
Ptuj je namreč ena redkih lepih priložnosti za trening na lublanca, zato:
iverson hvala za lepe želje, ampak rekorda zihr ne bo 8) .

lp, bla_k
Uporabniški avatar
 Vreme
Neglede na to ali so priprave na Lj21 ali ne, bom jutri šel na svojih 18 km...
Uporabniški avatar
 iverson
gs1422 napisal/-a:Šment! Jaz sem pa ravno danes imel namen odpičit še eno 30ko. :lol:

Saj je 2 dni počitka pred tekmo dovolj, ali ne? :oops:

Kdo se je spet oglasil :wink: . Dva dni bo dovolj počitka. Kaj zdaj imaš v načrtu ljubljanski maraton in ne polmaraton?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA