Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

george15
VSA POHVALA PRIREDITELJEM TEKA V KOBILJU ZA RES PREKRASEN TEK.
PROGA ENKRATNA, OB PROGI PA FENOMENALNO NAVIJANJE . LE VREME JE BILO ZAME MALO SOPARNO, REZULTAT PA KAR SOLIDEN. ZANIMA ME TOČNA RAZDALJA PROGE, ČE KDO VE.

SE VIDIMO DRUGO LETO

DANIJEL
 klopotec
9,4 km, tako mi je zagotovil glavni organizator. Rekel mi je, da so natančno izmerili. Bil sem krepko med zadnjimi, a sem tekel svoj zelo dober rezultat. Grem zračunat, kalkulator, metri, minute sekunde, uf. No saj ne, exel bo to naredil.

Tek pa je bil res lepo organiziran, kljub temu, da za vegeterijance ni bilo nič. Klobasa, kos kruha, ajvar, senf, čebula. Super hrana za športnike. Hecam se, v Kobilju pač jejo klobase. Sem pa vzel klobase s seboj, jih bom skrivoma pojedel. He, he. Ne, naš maček in psiček jih bosta.
Tak tek si zasluži več tekačev. Vsi, ki niste bili, pridite naslednje leto.
 klopotec
exel je zračunal km čas. 4 minute in 56 sekund. O tem sem pred mesecem samo sanjal. No saj nisem glih sanjal, želel sem si teči pod 5 min km. In danes mi je šlo. In to brez težav. Vmes sem celo malo zabluzil in si rekel, Klopotec, daj malo pospeši, prelahko dihaš.
Uporabniški avatar
 roky1
Naj še kdo reče, da je Slovenija majhna. Ko se z Gorenjske podaš v Prekmurje in nato prideš v mali kraj Kobilje se ti zdi, da je naša državica kar XL ... :lol:
Šalo na stran po dolgi vožnji smo prispeli v glavo naše ljube"kokoške" v Kobilje, kjer so nas pričakali organizirani domačini. Seznanili so me, da je to daleč naokoli edini kraj kjer živijo Slovenci. Ostale vasi v okolici pa so po življu "Madžarske". Temu naj bi bil tudi razlog, da je Kobilje ena izmed najmanjših občin v SLO, štela naj bi cc.600 prebivalcev - zanimivo.

Sam tek je bil zgledno organiziran. Vse je lepo klapalo, vreme je bilo mogoče res malo soparno, vendar je bila proga zelo hitra. Glede dolžine vas pa moram malo razočarati (kilometer časi bodo malo slabši), saj ne presega 9 kilometrov. S kolegom sva oba namerila okoli 8,9 Km z Garminom. Dvomim, da se bi se dva GPSa zmotila za celih 500 metrov ( če organizator navaja razdaljo 9,4 Km).

V glavnem v Prekmurje še pridem!
Uporabniški avatar
 TicTac
Na teku v Kobilju sem bil prvič in sem bil prijetno presenečen. Prvi krog sem tekel v času ~ 20 minut, drugi krog pa me je v srednjem delu malo zmatral, zato sem imel končni čas kroga ~ 22 minut. Lp vsem :wink: .
 klopotec
roky1 napisal/-a:Naj še kdo reče, da je Slovenija majhna. Ko se z Gorenjske podaš v Prekmurje in nato prideš v mali kraj Kobilje se ti zdi, da je naša državica kar XL ... :lol:
Šalo na stran po dolgi vožnji smo prispeli v glavo naše ljube"kokoške" v Kobilje, kjer so nas pričakali organizirani domačini. Seznanili so me, da je to daleč naokoli edini kraj kjer živijo Slovenci. Ostale vasi v okolici pa so po življu "Madžarske". Temu naj bi bil tudi razlog, da je Kobilje ena izmed najmanjših občin v SLO, štela naj bi cc.600 prebivalcev - zanimivo.

Sam tek je bil zgledno organiziran. Vse je lepo klapalo, vreme je bilo mogoče res malo soparno, vendar je bila proga zelo hitra. Glede dolžine vas pa moram malo razočarati (kilometer časi bodo malo slabši), saj ne presega 9 kilometrov. S kolegom sva oba namerila okoli 8,9 Km z Garminom. Dvomim, da se bi se dva GPSa zmotila za celih 500 metrov ( če organizator navaja razdaljo 9,4 Km).

V glavnem v Prekmurje še pridem!

Točno sta izmerila. Mi ni dalo miru in sem šel danes nabirat gobe v tisti konec. Mimogrede sem zmeril progo z avtom in nameril 8,8 km. Kljub temu sem s časom še vedno zelo zadovoljen.
Organizatorjem torej glede dolžine prog ne moreš zaupati.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA