prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 bauc
kje ga kupiti v mariboru???
moja ta boljša ga išče že en mesec in ga ne najde.
ima kdo kakšno idejo???

lp b
Uporabniški avatar
 Jančika
Jaz imam enega iz H&M-a, prav šprotni model; sicer sem ga kupila pred leti v Gradcu, ampak kolikor vem, ima tudi Mariborski H&M linijo L.O.G.G. Sport, tako da tam bi se mogoče kaj našlo.

Pa v četrtek jih bodo imeli v Hoferju. Imam enega njihovega iz lanske akcije in mi super služi, tako da bom zdaj sigurno šla še po kakšnega. Bila sem precej skeptična zaradi nizke cene, a je vredu kakovost. Nobene razlike ne opazim, če ga primerjam z enim svinjsko dragim (pozabila, od katere firme je, ampak je bil res drag; po moje nikoli več ne bom kupila tako dragega modrca).
 HanaMB
V Igluju imajo od Alpine, take brez-šivne, zelo udobne in ne po preveč norih cenah. Imam doma celo zbirko različnih modelov, ki sem jih nakupila, pa mi edino ta model resnično utreza. :)
Uporabniški avatar
 S*
Jaz prisegam na modrc znamke Patagonia. Kupljen v Iglu sportu, samo mislim, da jih trenutno ni za dobit. Enega sem si kupila že pred tremi leti, ga nosim skoraj durh marš, pa se ni nič raztegnil, drži kot nov. Zato sem si kupila letos še enega. Cena je sicer kar visoka, a je vreden svojega denarja. Nosim ga tudi samostojno, kot top, predvsem za lauf, pa tudi pri vseh ostalih športih. In hitro se suši. (Še nasvet glede velikosti: št. S je zelo zelo majhna, M je v bistvu normalen S.) Pa s planinsko izkaznico je v Igluju popust.

http://www.patagonia.com/tsimages/21365_619.fpx?wid=167&ftr=8&effect=dropshadow,0x000000,10,8,120,8&cvt=jpeg
 brzinca
Jaz pa imam od Lisce aktiv in sem tudi ful zadovoljna.
 bauc
smo kupili v hoferja engea po 7,99 pa v redu služi svojemu namenu.
edina dilema je bila če so številke identične pri športnih in civilnih modrcih.
pa so!
začida )))

hvala!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA