Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 IRA
Cormi napisal/-a:BRAVO Ira!!!

Sem že nestrpna, kakšni so tvoji načrti za 2009. Ziher ne kr neki :evil:

No, sem se pa ob tvojem zapisu spomnila, da sem lani, ko sem prosto po Wegi "vstala s kavča in šla tečt" rekla moji dobri frendici, ki živi malo pred Kranjem, da bom čez par let kar prilaufala k njej. To je 33km od mojega doma. No, zdaj pa bom zapisala, da je to ena moja želja kar za leto 2009.
Je treba zapisat, da bo ziher, ane Ira? :evil:

Ha ha ha ...
Če tole ni telepatija :twisted:
Ravno sem pisarila in sestavljala svoje plane za 2009 ... ti pa sprašuješ po njih! :twisted:

Vsekakor si si zadala lep cilj, tek do prijateljice.
Odlično!
Motivacija je, potem pa še prijeten klepet, pijačka ... saj veš, da ti je vse dosegljivo, samo, če se zares odločiš!

In saj veš kaj si jaz mislim, da imaš ti še ogromno rezerve ... kaj pa vem, kar tako na vodu sem začutila!

Srečno tudi tebi in tvojim planom ... bomo potem sproti preverjali, kako nam gre :twisted:

Hvala še enkrat vsem za pohvale!
Lp
Uporabniški avatar
 Cormi
IRA napisal/-a:In saj veš kaj si jaz mislim, da imaš ti še ogromno rezerve ... kaj pa vem, kar tako na vodu sem začutila!
Lp

Ja itak, samo treba bo pa redno tečt. Imam podobno osnovno željo kot ti: da me ne mine.
Plane imaš pa hude! Motivacijo boš imela iz meseca v mesec. Sežano imam pa tudi jaz v planu. Prvič.

No, jaz si pa zares želim enkrat tudi maraton pretečt. Enkrat do 50.leta. :oops: ..ali pa ravno takrat, za darilo...Katerega meseca je Berlin??
 nana
@Cormi: Berlin je septembra.

@IRA: Aprila je tudi zelo dobro organiziran polmaraton na Dunaju. Pa še časovno ti potem glede na naslednjega bolj paše, ker je teden dni prej.
Uporabniški avatar
 IRA
Cormi, ja ...
Berlin je bil konec septembra :twisted:

Ja sej ravno to je namen tega, da vsak mesec pretečem enega ... da se lepo šlepam dalje, ker imam ves čas "pripravo na nekaj novega" :twisted:

Bomo vidli.
Itak se življenjske poti odvijajo po svoje, pomembno je, da imamo nekaj za čemer stremimo ... ostalo ... vmesno, se pač prilagajamo :twisted:

Lp
Uporabniški avatar
 IRA
nana napisal/-a:@Cormi: Berlin je septembra.

@IRA: Aprila je tudi zelo dobro organiziran polmaraton na Dunaju. Pa še časovno ti potem glede na naslednjega bolj paše, ker je teden dni prej.

nana hvala ... tale Dunaj sem pa že zadnjič gledala pa sem sedaj pozabila napisat ...

Ja, Dunaj je nekaj kar mene pošteno vleče.
Mam en "notranji" megnat za Dunaj, tako kot sem že pet let nazaj govorila, da če bom šla pa kam tečt bo pa to Bled ...

Sej je trajalo, ampak prvi tek - organiziran je pa res padel na Bled :twisted:

Lp
 nana
Če greš na Dunaj, ti gotovo ne bo žal :D
Uporabniški avatar
 IRA
nana napisal/-a:Če greš na Dunaj, ti gotovo ne bo žal :D

A ti si šla?
Je fino, a ne???

No, če bo le šlo z ostalimi obveznostmi in plani "vkup" bom definitivno probala it na Dunaj!

Je pa še nekaj ... jaz vročine ne prenašam, tako, da sem si za vroče mesece izbrala dva nočna teka :twisted:

Skratka pridržujem si pravice, da če mi čez vročino ne bo šlo, bom tekla ravno toliko, da ohranjam kondicijo plane pa prinesla notri v kakem drugem mesecu
:twisted:

Lp
Uporabniški avatar
 Cormi
IRA napisal/-a:Cormi, ja ...
Berlin je bil konec septembra :twisted:

Pa še bo tudi naslednja leta upam, tako da me čaka. Odkar sem prebrala Lauferjeva doživetja, mi je Berlin ena skrita želja. No, zdaj ni več skrita :wink:
Uporabniški avatar
 niki
nana napisal/-a:Če greš na Dunaj, ti gotovo ne bo žal :D

Dunaj je tudi moja želja :D ker sem navezana na to mesto :)
Ali lahko malo opišeš kakšen je tek, bi ti bila full hvaležna :)
 nana
Se mi zdi, da je sicer tole IRIna tema, pa upam, da ne bo užaljena :lol:

@Cormi: Mislim, da bi meni tvoja družba v Berlinu kar koristila. Kaj, ko bi midve takole... družno, kot na Sladkih6? Še malo tempo popraviva, pa bo :D Berlin je drugo leto 3 vikend v septembru. Danes sem dobila e-mail, da se je možno prijavit :lol: Cormi?

@niki: Na Dunaju sem bila letos prvič. Nekaj sem o tem pisala že v tej temu, tako da na kratko.

Termin Dunajskega maratona je letos prestavljen (za cca 14 dni). Lani je bilo okoli 11h že kar vroče, česar pa drugo leto ne pričakujem. Proga je meni zelo všeč, z izjemo od 10 do 15 km, ko se rahlo vzpenja in gre po soncu, sicer pa skozi mesto, med drevesi. Tek je dobro organiziran, nimaš občutka, da je kakšna posebna gneča. Tisto, kar je meni bilo najbolj všeč je to, da sem za seboj videla še množico ljudi (na naših tekih namreč tečem skoraj vedno zadnja - ob spremstvu reševalnega vozila) :wink:
Poleg tega se na Dunaju teče tudi maraton, kar pomeni, da se, ko prideš v cilj, še vedno na veliko dogaja. Drugo leto grem spet! :lol:
Uporabniški avatar
 niki
Hvala nana, si mi pomagala pri odločitvi :D tiste množice za seboj se pa tudi jaz ne bi branila :wink:

torej.. Dunaj prihaaajam :lol: :lol:

Ira, sori ker smetim v tvoji temi :roll: .. ah, sej bo tudi tebi prav prišla ta informacija, a ne :wink:
Uporabniški avatar
 Cormi
nana napisal/-a:Se mi zdi, da je sicer tole IRIna tema, pa upam, da ne bo užaljena :lol:

@Cormi: Mislim, da bi meni tvoja družba v Berlinu kar koristila. Kaj, ko bi midve takole... družno, kot na Sladkih6? Še malo tempo popraviva, pa bo :D Berlin je drugo leto 3 vikend v septembru. Danes sem dobila e-mail, da se je možno prijavit :lol: Cormi?

Maraton bi rada z užitkom pretekla, tako kot prvi polmaraton ali vsaj blizu tega.Drugo leto še ne pričakujem te zrelosti :oops: ampak tko-enkrat v prihodnosti.

Me pa mika Dunaj-21K sedaj, po vseh tvojih opisih.

Ira, ne bit huda, ker smetiva tvojo temo :evil:
 nana
IRA napisal/-a:Januar – 11.1.2009 Medea
Februar – 8.2.2009 Verona
Marec – 22.3.2009 Sežana / Gorica
April – 19.4.2009 Dunaj/ 26.4.2008 Rovinj (verjetno bom na smučanju)
Maj – 3.5.2009 Trst (verjetno bom še na smučanju) / Jesolo 23.5.2009
Junij –
Julij – 25.7.2009 Romerlauf
Avgust – 23.8.2008 Vrbsko jezero
September – Milje / Garda
Oktober – 20.10.2009 Ljubljanski maraton
November – Palmanova/ Sladkih6
December - Istra

Evo, še eden za junij:
http://www.lipizzanerlauf.at/
Uporabniški avatar
 IRA
Pa ga imamo, leto 2009 namreč...

Prišel je čas, da tudi jaz napišem nekakšno inventuro leta 2008, vsaj tisti tekaški del leta.

Čisto brez slabe vesti lahko rečem, da je bilo moje tekaško leto krasno, odlično, presenetilo je ... predvsem mene samo ... vesela sem, zadovoljna in polna novih pričakovanj, želja, idej ... in še vedno ali pa spet polna energije!

Po vseh začetkih in koncih teka, sem avgusta začela zares in tudi inventura, ki sledi je vezana na te mesece ... od sredine avgusta naprej.

Torej ... od avgusta sem pretekla 557kilometrov, se udeležila kar nekaj organiziranih tekov in v vseh primerih prekoračila samo sebe :twisted:
avgust :arrow: 77,54km
september :arrow: 126,92km
oktober :arrow: 89,13km
november :arrow: 127,02km
december :arrow: 136,59km

Glede na to, da sem se avgusta spravila v akcijo predvsem za to, da odtečem obljubljeni blejski tek ... se je nadaljevalo zelo zapeljivo ...
Šlo je nekako takolele (ziher bom kej pozabila):
:arrow: tek okoli blejskega jezera
:arrow: Donnin tek
:arrow: Fotrov tek
:arrow: Ljubljanski maraton
:arrow: Sladkih 6
:arrow: Palmanova
:arrow: Barbarin tek
:arrow: Božičkov tek
:arrow: Istra v naših srcih

Zame so bili ravno tako pomembni teki, ki so predstavljali nove stopničke proti uspehom na moji tekaški poti ...

:arrow: Golada
:arrow: kRožnik-i
:arrow: tek od Borovnice do Ljubljane
:arrow: primorskih 21km, moja prva 21-ka na dan, ko so se ostale polžke slinile na polžjem pikniku :twisted:

Skratka pomembnih tekov ogromno, o katerih se mi pol leta nazaj ni še niti sanjalo ....
... in še ena ZMAGA, ko FOBIJA POSTANE UŽITEK!

... se še spomnite tisto iz začetka, o mojem strahu pred tekom s komerkoli ... :?: :?: :?:
Ja, tudi to sem bila jaz!
... enkrat, lansko leto :D 8) :lol:

Skratka leto je bilo tekaško nadvse uspešno, prav tako pa sem spoznala tudi ogromno krasnih ljudi, med drugim tudi par res dobrih prijateljev :twisted:

... naj nam bo v veselje tudi leto 2009 8)
Nazadnje spremenil IRA, dne 03 Jan 2009, 18:47, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA