najave in vabila na triatlonske prireditve, poročila s prireditev, koledarji

Moderatorji: stena, izzardly

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Mojmir Kovač napisal/-a:Približujemo se stevilki 300 prijavljenih! Lepo kaj?

Ja, res lepo. Škoda, da se predprijave tako kmalu končajo. Vsaj do ponedeljka bi moral imeti možnost predprijave, pa bi bila ta številka verjetno še lepša. Že dolgo sem ciljal na prvi 3atlon, pa se ne morem prijavit, dokler niso Radenci za menoj. :heart :heart :heart
 Mojmir Kovač
Prijavite se lahko do sobote, 27.5.2006 do 13.00
 LuftGanđa
Tako slabe organizacije športne prireditve še nisem doživel!

Ne vem, če je na vseh triatlonih tako, ampak videl sem, da nisem endini, ki je bil rahlo "zgubljen" med tekmovanjem samim. Drugič se potrudite pa izdelajte načrt, opis poteka tekmovaja vsaj za kategorijo moj prvitriatlon...
prepričan pa sem da bo prišla prav tudi ostalim, že bolj izkušenim.
Pa obljubljena priznanja bi tudi lahko podelili...

športen pozdrav,

Simon
 Ziva
Dragi Luftgandza

Tale Portoroz je bil sramotna izjema, kar se organizacije tice :oops:

Vseeno pridi se na kak triatlon, po bos videl, da drugje organizacija laufa, kot je treba. :D

se vidimo!

Ziva
 LuftGanđa
Pozdravljena Živa!

Se že pripravljam na naslednje srečanje oz. triatlon. :roll:

SeeU
 Mojmir Kovač
Živ!

Res je imeli smo probleme z odelavo časa! Najeli smo firmo, ki to počne vsak vikend. Kljub vsemu se je zgodila napaka in nastala je frka. Na tekmi je bilo 11 sodnikov, EU delegat in generalni sekretar evropske zveze... vidiš in klub temu ni rezultatov.

Draga Živa, lahko se je paliti in biti pameten! Poskusi se v organizaciji in videla boš kako malo je potrebno, da gre vse hudiči v ...

Drugače pa za informacijo: na tekmi je sodelovalo 326 športnikov iz 23 držav (7 izmed prvih 15 na ETU lestvici). Na šprintu je bilo 223 tekmovalcev iz 8 držav! Povej mi na kateri slovenski tekmi je bilo že toliko tekmovalcev, kje v Sloveniji je tak ciljni prostor, kje v Sloveniji se plava v morju in kje v Sloveniji organizirajo tekmo ljudje, ki nimajo pojma o triatlonu. In še en podatek, ki bi bil zanimiv za anale: kje se voziš s kolesom po edini glavni cesti, ki pelje skozi v soboto popoldan s turisti oblegan kraj. Take tekme v Sloveniji še ni bilo. In če si faca povej vsem tistim 150 prostovoljcem, ki so cel dan skrbeli za varnost, da so sramotna izjema med SLO triatloni.
Živa ti vse kar si videla je bilo to, da nisi dobila rezultatov, vse ostalo je zate španska vas!

Olimpik je bil izpeljan solidno in generalni sekretar ETUja nam je čestital in nas pohvalil. Seveda potem ko nas je masiral 5 ur :-)

Simon, vem kako se človek počuti v povsem novem okolju - zgubljen in sam. Informacije o poteku proge so bile zalepljene a verjamem, da to ni bilo dovolj. Dobil sem informacijo, da se pred štartom ni izvedel tako imenovani brifing - zakaj, ne vem.

V štartu šprinta je bilo vse podrejeno EU pokalu mladincev. Tako se je zgodilo, da so sodniki izločili štafeto in verjetno je bilo še kaj ...

Za vse udeležence moj prvi 3aTlon sem pripravil spominske kolajne, zato te prosim za naslov, da ti jo lahko pošljem.

Vsem vpletenim se opravičujem!

Mojmir

PS. Živa nastavil sem ti kar nekaj izhodišč, da lahko stvar še bolj popljuvaš. Vzami si čas :-) in prosto po Prešernu...
 lekdo
Mojmir tudi jaz sem bil vpleten pa se mi ni treba opravičevati, saj sem ti lahko le zahvalen da si mi omogočil prijetno popoldne. In srčno upam da bo v bodoče lokalna skupnost našla dovolj posluha -beri sponzorji-, kar bi omogočilo "normalno organizacijo dogodka, ki mu lahko vsi zavidajo. Kar pa se tiče spodrsljajev le-ti so sestavni del našega vsakdana in brez njih bi bilo vse monotono, mogoče pa se bodo nekateri odločili za virtualni triatlon in verjamem da jih v fotelji ne bo nič zmotilo.

P.S. Verjamem, da pričakuje večina na koncu tekme tudi rezultat saj poleg prijetno in predvsem koristno izkoriščenega popoldne očitno le to šteje, a če ne bo takih dogodkov tudi rezultatov zagotovo ne bo, zato bi od zanesenjakov pričakoval predvsem spodbudne besede, da bo dogodek naslednjič potekal še na višjem nivoju.
 Ziva
Uf kako grdo :cry: :shock: :cry:

Dragi Mojmir,
moja pripomba ni bila nic osebno tebi ali organizaciji namenjena. Se pac zgodi, da kaj ne funkcionira!

:D Moj namen je bil le prepricati luftgandzo, da ni tako na vseh tekmah, da je slucajno naletel na svojo prvo tekmo na dan, ko ni slo vse po maslu, in da naj se vseeno se kdaj pridruzi kakemu triatlonu. :D

Pa ne beri tako globoko v moj komentar :roll: Prostovoljci in sodniki so bili odlicni, vedno so!! in se vec hvale jim, da so kljub prestavitvam startov cel dan tako dobro funkcionirali!!!

Zal mi je, da si tako osebno vzel kar sem napisala, ampak od glavnega organizatorja pa tudi ne bi pricakovala takega osebnega napada. Mislim, da je to skrajno neprofesionalno. :shock:
Uporabniški avatar
 wuxscho
Mojmir Kovač napisal/-a:Draga Živa, lahko se je paliti in biti pameten! Poskusi se v organizaciji in videla boš kako malo je potrebno, da gre vse hudiči v ...

To je ze res, vendar je organizacija vase delo. Jaz lahko razumem kako se lahko taka prireditev hitro zakomplicira, vendar to ne more biti vas izgovor.

Vi se lahko samo opravicite (kar ste se :wink: ) in zacnete resevati nastale probleme (rezultati sprint triatlona).

Predlagam pa, da nekaj napisete na svojo spletno stran, da ne bo izgledalo kot da sprint triatlona sploh ni bilo oz. da bomo tekmovalci seznanjeni s trenutnim stanjem...
 Mojmir Kovač
Živ Binch!

Mi lahko prosim posljes eno kopijo fotografij na CDju.

Mojmir
Uporabniški avatar
 dannae
Mojmir živjo,
lani si že nekje februarja objavil triatlon v Portorožu. Letos nisem nikjer nič zasledila. Vsaj ne za neprofesionalce. Ali kaj pripravljaš za začetnike triatlona, ali bomo morali počakati na september na triatlon za vsakogar? Lanska trasa je bila odlična.
Pa organizacijsko bo letos glede na dobro speljane Soline že velliko bolje. Upam, da ni razlog v tem :roll:

Hvala za odgovor, pa lep pozdrav
d
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Mojmir Kovač napisal/-a: Letos odpade vse!
...na ... naslovu ... odgovor zakaj.
Zanimivo in žalostno.
Običajno je tako ...
Politika pomeni odločanje.
Šport ... Kaj je že to? ... Rekreacija? ... Kdo?

Vrednote so besede "Globalizacija" "Racionalizacija" "Zmanjševanje stroškov" "Ekonomizacija?" Racija (zaradi rime in uporabnosti) ipd.

Kaj pa je tebe treba bilo? Dete ljubo ... :?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA