Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Tudi name raje ne računati, imam še obveznosti do spremljevalne ekipe :arrow: :driver:, pa že itak bom med najtazadnejšimi, ker bom moral čakati na ženo, ki sodeluje kot prostovoljka. Tako, da še zame kakšnega spijte :beer:, plačam pa kdaj drugič :)
Uporabniški avatar
 Finžgar
Kot verjetno najmlajši TF-jevec (popravte me če se motim) Bi se spodoblo da pridem vsaj na eno pijačo. Če bo zneslo in bodo starši voljni me tja peljat.

Ajde
Uporabniški avatar
 MihaPR
Ja,so še mlajši ;)
 Nataša
Najmlajši forumovec/forumovka je star/a točno 18 tednov. Razen če se še kakšni skrivate :wink:
Uporabniški avatar
 Fotr
Bravo najmlajši forumovec/forumovka! :!: :!: :D :D
Uporabniški avatar
 Snezinka
:clap:

.......upam da bosta starša dovolila priti temu najmlajšemu forumovcu/forumovki na analizo :D :D :D

lp
Snezinka
 Nataša
hm, tole sem mal dvoumno napisala :oops: mogoče bi morala rečt, da je zarodek najmlajšega forumovca/forumovke star/a 18 tednov? :wink: na analizo pa pride, ja, naj se že zdaj navadi na ta fejst ljudi, saj baje že sliši... :lol:
Uporabniški avatar
 Fotr
Bo treba organizirati en tek za vse novonarejene in novorojene forumčke/forumčice. :D :D :D
Uporabniški avatar
 Zajec
Fotr napisal/-a:Bo treba organizirati en tek za vse novonarejene in novorojene forumčke/forumčice. :D :D :D

Ja to bi bilo pa fino, da bi bil tek za vse TF (ne samo za novonarejene in novorojene) še letos :clap:

lp jz
Uporabniški avatar
 brankos
No zna se zgodit, da z menoj na analizo uleti še en "bodoči TF jevec", ki se te dni ravno internetno razgledal :)
Uporabniški avatar
 Zajec
brankos napisal/-a:No zna se zgodit, da z menoj na analizo uleti še en "bodoči TF jevec", ki se te dni ravno internetno razgledal :)

brankos, ali je to še en Ihanc Grega :?:

pa povej mi kje imate sploh to analizo :?: sam jaz ne vem če bom lahko prišel, ker imam spremjevalno ekipo, če pa bom tako zmatran kot sem bil po 10 LM, me sigurno ne bo :hello:

lp jz
Uporabniški avatar
 tekačica
Snezinka napisal/-a:hmm... pa naj tile starši pridejo s tabo na analizo...da bojo vidl, kako ga biksajo, ko ti ne pustijo v takšno dobro družbo...

lp
Snezinka

So elergični na besedo tek in vse kar je povezano s tem.... je že kar dosežek da sploh grem... čudežno sem jih prepričala.
Uporabniški avatar
 Snezinka
tekačica napisal/-a:
Snezinka napisal/-a:hmm... pa naj tile starši pridejo s tabo na analizo...da bojo vidl, kako ga biksajo, ko ti ne pustijo v takšno dobro družbo...

lp
Snezinka

So elergični na besedo tek in vse kar je povezano s tem.... je že kar dosežek da sploh grem... čudežno sem jih prepričala.

Čudni starši...še dobro, da imajo fajn hčer 8), ki sledi svojim ciljem :clap:
Uporabniški avatar
 Snezinka
Zajec napisal/-a:
brankos napisal/-a:No zna se zgodit, da z menoj na analizo uleti še en "bodoči TF jevec", ki se te dni ravno internetno razgledal :)

brankos, ali je to še en Ihanc Grega :?:

pa povej mi kje imate sploh to analizo :?: sam jaz ne vem če bom lahko prišel, ker imam spremjevalno ekipo, če pa bom tako zmatran kot sem bil po 10 LM, me sigurno ne bo :hello:

lp jz

Poglej na temo Analiza po LM in vse bo jasno!

lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 brankos
Zajec napisal/-a:brankos, ali je to še en Ihanc Grega :?:

lp jz

Ja Grega je bil interesent! Analiza pa bo Subito - pod Kolosejem - je pa že vse Snežinka v uvodu teme napisala

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA