Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ZEBRA
adrian napisal/-a:Spremenjena trasa maratona v Trstu je (bo) ena najhitrejših v tem delu Evrope, proga namreč vseskozi pada. Ima nekaj nedolžnih klančkov, ampak ni omembe vredno.

Inizia la parte più impegnativa del percorso che in circa 5 km (3 salite/falsopiani: la prima di 1200 mt con dislivello 30 metri, la seconda di 400 metri con dislivello di circa 18 metri, la terza di 1700 metri e dislivello di 36 metri) che attraverso Duino e Sistiana condurrà al Belvedere – Costa dei Barbari (25.3° km 86 mt slm) punto più alto dell’altimetria della gara.

....če jaz to prav razumem potem je od 20 do cca. 25 km vzpon za 84 m, kar mogoče ni za vse ravno nedolžen klanček :wink:

Je pa res da je nadaljevanje hitro zaradi nenehnega zmernega padca proti Trstu. In vse kaže, da bo temu delu podoben tudi del od Gradišča do Devina.

Glede "zdravniškega spričevala" pa tako:
zadnji dve leti sem ob prevzemu paco di gara podpisal nekakšen listek, ki naj bi pomenil moje strinjanje s tem, da tečem na lastno odgovornost. Itak.

lp
Brane
Uporabniški avatar
 RoKo
kovit napisal/-a:
hitrohodec napisal/-a:Letos mikavna proga, organizacija tudi se kar dobra, da le ne bi bila v rokah "ta crnih"! Jaz sem se Baviseli odrekel ze pred 8 leti, ko me je njen glavni organizator (sedaj obcinski svetovalec fasistov) Bandelli grobo uzalil. Sicer pa v sportu ne bi smelo biti politike, je pa na zalost le tako. :Fita :bum:

Ma pridemo letos mi, ta rdeči, sigurno in jim pokažemo tempo ta črnim od Gradišča do Trsta :D . treniramo res hudo, tko da mislm da bo.

Težko je ulovit "ta črne" če jih kdo tera. :wink: Saj se še spomnete iz kakšnega filma, kako so bežali, :lol: Imajo tek u krvi. So bežali v vseh vojnah. :lol: :lol:

Zdaj pa resno. Sem bil na nekaj tekmah v Italji, pa je zmeraj zmagal Slovenc. No enkrat sicer Italjan, pa Slovenske narodnosti.
Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj,
Slovenc al Italijan to je že pase, zdej smo vsi Evropejci :D (kukr da prej nismo bili :?: :!: )...
Kakorkoli že meni je Italija všeč in mi Palmanova ni bila usojena, zato računam na Trst...
Juhej!
Lp, Irena
Uporabniški avatar
 Laufer
Sončka, dobra ugotovitev.
Tudi meni Palmanova ni bila usojena, zato Trst vabi. :D
 kovit
Sončka napisal/-a:Hoj,
Slovenc al Italijan to je že pase, zdej smo vsi Evropejci :D (kukr da prej nismo bili :?: :!: )...
Kakorkoli že meni je Italija všeč in mi Palmanova ni bila usojena, zato računam na Trst...
Juhej!
Lp, Irena

Ja zdej smo vsi evropejci...ampak še zmeri se pa delimo na ta rdeče in ta črne :)
Se mi pa zdi, da med tekači tudi te delitve odpadejo in da smo res ena velika skupina podobno mislečih. Sigurn bo lepo organiziran maraton, lepa trasa...uf me že daje psiha :roll:
Uporabniški avatar
 Sončka
No, no Kovit, že začenjaš.
Pa saj sem ti rekla, da uživaj v teku (ja vem, da ti šprintaš polmaraton :wink: ). Ni enostavno, se pa splača potrudit... :D :D :D
Beli, rdeči, črni, zeleni, vijolčni, je čisto vseeno, ko človeka spoznaš.
Lp, Irena
Uporabniški avatar
 vanja
Tudi mene Tsrt zelo mika, kot že nekaj let. Pa še tako blizu je... Je pa malo neroden datum, saj v tem terminu izkoriščamo proste prvomajske dni daleč od ponorelega sveta :P No, mogoče letos rata.

Še vprašanje: je treba do konca januarja plačati štartnino (da ti jo potem vrnejo), ali se samo prijaviš in si potem oproščen plačila?
 kovit
Sončka napisal/-a:No, no Kovit, že začenjaš.
Pa saj sem ti rekla, da uživaj v teku

Pa sej uživam u teku...od same uživancije kolk bo luštn me zagrab trema...nekako tako kot ... :)
Uporabniški avatar
 dannae
kovit napisal/-a:...uf me že daje psiha :roll:
Kovit, ne ga biksat. Use bo uredu. Morš si sam želet, pa na nč druzga mislt... kam pa pridemo s sekirancijo... Uživej u treningih, pa se kej vidva, a?

Tja mene tudi mika tale polmaraton, pa tudi trojke, ki so teden za tem.... tako, da ne vem, ne vem...

:!: :?: Tisti izkušenejši, a lahko malo pokomentirate udeležbo na obeh tekih. Malo se namreč spogledujem s ta dolgimi trojkami. Tako Trst verjetno ne pride v poštev, kaj menite? A se lahko prijavim januarja, pa plačam enkrat marca, aprila?

pozdravček
d
Uporabniški avatar
 zlopi
vanja napisal/-a:Še vprašanje: je treba do konca januarja plačati štartnino (da ti jo potem vrnejo), ali se samo prijaviš in si potem oproščen plačila?

Finche' non hai pagato l'iscrizione, tu NON SEI UFFICIALMENTE ISCRITTO a questo evento, e non viene conservato un posto per te.

... dokler ne plačaš nisi uradno prijavljen in zate ni rezervirano mesto na tej prireditvi, tako pravijo organizatorji :wink:

Lp, zlopi
 kovit
dannae napisal/-a:
kovit napisal/-a:...uf me že daje psiha :roll:
Kovit, ne ga biksat. Use bo uredu. Morš si sam želet, pa na nč druzga mislt... kam pa pridemo s sekirancijo... Uživej u treningih, pa se kej vidva, a?

Tja mene tudi mika tale polmaraton, pa tudi trojke, ki so teden za tem.... tako, da ne vem, ne vem...

:!: :?: Tisti izkušenejši, a lahko malo pokomentirate udeležbo na obeh tekih. Malo se namreč spogledujem s ta dolgimi trojkami. Tako Trst verjetno ne pride v poštev, kaj menite? A se lahko prijavim januarja, pa plačam enkrat marca, aprila?

pozdravček
d

:) a si ti mal gorenke a? ja bo treba najprej plačat, da bojo oni mal dnar obrnil, pol pa če boš pridna ti pa vrnejo...no ko kakšno odtečeva skupi ti bom to mal razlozu :)
Uporabniški avatar
 dannae
kovit napisal/-a:
dannae napisal/-a: A se lahko prijavim januarja, pa plačam enkrat marca, aprila?
:) a si ti mal gorenke a?

itak, da sm en mau gorenke :heart ! šparat je treba, pa nej košta kukr hoče... :rol:

zakaj pa tega nis nč pokomentiral?
dannae napisal/-a:Tisti izkušenejši, a lahko malo pokomentirate udeležbo na obeh tekih. Malo se namreč spogledujem s ta dolgimi trojkami. Tako Trst verjetno ne pride v poštev, kaj menite?

pozdravček
d
 kovit
dannae napisal/-a:"dannae
zakaj pa tega nis nč pokomentiral?
dannae napisal/-a:Tisti izkušenejši, a lahko malo pokomentirate udeležbo na obeh tekih. Malo se namreč spogledujem s ta dolgimi trojkami. Tako Trst verjetno ne pride v poštev, kaj menite?

pozdravček
d

seveda da pride v poštev tud Trst, kako danedannae...kakšen nakup :roll: in pa navijanje za forumaše :clap: ...
Uporabniški avatar
 marathon95
tini napisal/-a:
milkec napisal/-a:Jaz bi šel!

Še kdo? (tini?)

Bi, vendar le na polovicko (me ze resno matra maraton v Pragi 11.5. :) )

Onda dojdem i ja :lol: :toast:
Uporabniški avatar
 klatez
marathon95 napisal/-a:...Onda dojdem i ja :lol: :toast:

He, he - a je kdo dvomil v to? :wink:

Napiši raje, kolikokrat si že bil na tem maratonu... :clap:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8