Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Prej sem mel manjši problem z mail-i in sem jih nekaj zbrisal. Na strani LJ maratona piše da lahko prevzamemo le s potrdilom. Mislijo to potrdilo o plačani startnini? Ker edino to mi je ostalo, tisti mail-i, ki jih dobiš ko se prijaviš so se mi namreč zbrisali.
iverson napisal/-a:Prej sem mel manjši problem z mail-i in sem jih nekaj zbrisal. Na strani LJ maratona piše da lahko prevzamemo le s potrdilom. Mislijo to potrdilo o plačani startnini? Ker edino to mi je ostalo, tisti mail-i, ki jih dobiš ko se prijaviš so se mi namreč zbrisali.

Prevzem materialov za posameznike
Vse tekmovalce obveščamo, da bo potekala izdaja štartnih številk in ostalega materiala v prijavnem šotoru na Pogačarjevem trgu:
v četrtek, 22. oktobra 2009: od 9.00 - 19.00 ure,
v petek, 23. oktobra 2009: od 9.00 - 19.00 ure,
v soboto, 24. oktobra 2009: od 9.00 - 19.00 ure,
v nedeljo, 25. oktobra 2009: od 6.30 - 9.30 ure.
Številko in čip lahko prevzamete izključno s potrdilom (voucherjem), ki ste ga dobili po mailu ob prijavi. Osebni dokument ni potreben.

Če si se prijavil za 14 LM in plačal štartnino preko e-pote, potebuješ za prevzem štartne številke potrdilo, ki so ti ga po plačilu poslali na mail,
drugače pa potrebuješ potrdilo o plačilu štartnine na pošti ali banki.

:arrow: Pri prevzemu štartne številke za LM še nikoli do sedaj nisem pokazal potrdila o plačilu štartnine, pri prevzemu štartne številke sem vedno povedal samo svoje ime in priimek, ter za kateri tek sem se prijavil in plačal štartnino, pa je bilo vedno OK :D
če pa si se prijavil in plačal štartnino in je v njihovi eviudenci kaj narobe, pa potrebuješ potrdilo o plačilu :!:
Števec prijav po državah

Država št.
SLO 10209
NED 209
CRO 127
ITA 102
NOR 49
AUT 45

Invazija nizozemcev na Slovenijo :-)))
Na spletni strani LJ maratona je nov zemljevid trase. OK, res je lepši, a zame bistveno manj uporaben. Ni oznak km in oznak okrepčevalnic. Ima kdo še tastar zemljevid kje spravljen?
SamoR napisal/-a:Na spletni strani LJ maratona je nov zemljevid trase. OK, res je lepši, a zame bistveno manj uporaben. Ni oznak km in oznak okrepčevalnic. Ima kdo še tastar zemljevid kje spravljen?

Okrepčevalnice niso bile označene niti na prejšnji trasi. Kilometri pa. Žal nimam shranjene slike, pač pa samo print, ki mi je služil kot plonkceglc za treninge. Kilometrske oznake so že več kot mesec dni zarisane ob robu ceste - večinoma ob desni strani.
Hvala. Kot vidim, bo okrepčevalnica pri Mercatorju. Ne predstavljam pa si, kako bo potekalo urejanje prometa tam naokrog, saj je nedelja med najbolj prometnimi trgovalnimi dnevi. Izvoz na Cesto ljubljanske brigade, pa to. Pa živčni nakupovalci in njihove ženke ter potomstvo v avtekih, pa to.
Po moje si marsikdo ne predstavlja, je pa super, ker ni to naša skrb. 8)
Bodo pa nakupovalci drugič prej premislili, preden grejo nakupovat na LJ maraton. :D
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA