Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Kaj bo kdo jedel

1-vegeterijanska hrana
12
21%
2-kraški tris
46
79%
 Nataša
da se rolat po celi progi, samo moraš ful pazit, da ne oviraš tekačev. Vmes je mogoče enih 100 m makadama, ostalo pa asfalt.
 matej helbl
zaradi nepopolne regeneracije po dublin maratonu in manjših zdravstvenih problemčkih se odjavlam od teka v palmanovi!
lp matej
Uporabniški avatar
 BoF
:!: :!: ANALIZA :!: :!:

Zadeve okoli analize po Palmanovi so sledeče:

:arrow: Odhod iz Palmanove bo okoli 14.30. Čaka se do 14.45, potem... Se naj manjkajoči znajdejo!
:arrow: Odpeljemo se proti Sežani, nato zavijemo skozi Tomaj do Dutovelj, kjer nas pričakuje priznani slovenski vinar Boris Lisjak, predvsem znan kot pridelovalec terana, zadnje čase pa je uspel z belo Vitovsko grganjo. Čaka nas ogled kraške domačije, nato spust v kletne prostore, kjer ravno zori v sodovih letošnja letina terana, ki bo najboljša šele naslednje leto ter seveda vodena degustacija nekaj sort najboljšega vina iz njegove kleti. Cena 5 evrotov po osebi, pobira podpisani na avtobusu. Drobiž!!! (ker pa seveda izkoriščamo priliko, se bo pri Lisjaku dalo nabaviti vino po cenah, ki jih niti pod razno ne boste videli v vinotekah, restavracijah ali trgovinah. Točeno ali buteljke. Že vse dogovorjeno. Količino vsak pove sproti)
:arrow: po koncu degustacije in ogleda Lisjakovine se vračamo proti Križu na Krasu. V Kraškem hramu, tako kot lani, nas pričakujejo v spodnjih prostorih, kjer bo okoli 17h pripravljeno omizje za vse nas. jedlo se bo: topla kraška jota, Martinova kraška sestavljena pojedina, solata, sladica. Vegeterjanski živelj se bo javil na avtobusu in se preštel, kajti njim pripravijo posebno ponudbo, le po sms jim moram javiti natančno število klasičnojedih in travnatojednih. Cena menija je 14 evrov po osebi, vključuje tudi pijačo na začetku, ki bo ob krožnikih. Kar je ostalega, se sprotno naroča ob šanku in plačuje!!! Denarce za meni bom pobiral pred serviranjem sladice. Kdor ne bo imel drobiža, bo lahko tarča kakšne moje neumesne pripombe. Toliko v opozorilo!
:arrow: Glede na dejstvo, da je 18. novembra v hali Tivoli ob 18h tekma številka 119 v EBEL ligi med Olimpijo in Jesenicami, predlagam, da se povratek proti Ljubljani naravna na okoli 19.30 uro ali še malček kasneje. Hokejska tekma traja okoli 2.15 minut v celoti, zato ne bi bilo pametno z dvonadstropnim avtobusom uleteti ravno med gnečo, ki gre iz dvorane. Da bomo v ljubljano prispeli že med trajanjem tekme pa so pravljice za male otroke!

Kakšna pripomba? :twisted:
Uporabniški avatar
 koto
BoF napisal/-a:

Edino to, da NAJ bi bila tekma ob 19h. Lahko, pa da so jo kaj premaknili, to pa ne vem.
Uporabniški avatar
 Sebi
Staša ali še vedno prodajaš svojo številko? Sem zainteresirana... Baje. Zelo.
Uporabniški avatar
 INOT
Če še kdo ne gre v Palmanovo pa bi odstopil številko naj se mi javi na ZS
Uporabniški avatar
 dannae
BoF napisal/-a:Kakšna pripomba? :twisted:
Kje se pa upam. Odlično zapisano. Čist po Prusko. Ordnung und Disziplin!
Jest že štejem dinarčke, ups evrčke. Ena kuverta za hrano, ena kuverta za degustacijo, ena kuverta za Bof-a.... sam ne vem, če žestoko u kuverti ostane :roll:
Bravo in hvala!!! Se že veselim. Če bo vse tako štimalo, kot je zapisano, pa zihr ne bomo v Ljubljani tako zgodaj ?!? No, mogoče pa ne znam na uro... :oops: (avatarpress)
Uporabniški avatar
 BoF
koto napisal/-a:
BoF napisal/-a:

Edino to, da NAJ bi bila tekma ob 19h. Lahko, pa da so jo kaj premaknili, to pa ne vem.

Poglej na stran EBEL lige, napisana je ob 18h in kot vem, to drži.
Uporabniški avatar
 BoF
dannae napisal/-a:
BoF napisal/-a:Kakšna pripomba? :twisted:
Kje se pa upam. Odlično zapisano. Čist po Prusko. Ordnung und Disziplin!
Jest že štejem dinarčke, ups evrčke. Ena kuverta za hrano, ena kuverta za degustacijo, ena kuverta za Bof-a.... sam ne vem, če žestoko u kuverti ostane :roll:
Bravo in hvala!!! Se že veselim. Če bo vse tako štimalo, kot je zapisano, pa zihr ne bomo v Ljubljani tako zgodaj ?!? No, mogoče pa ne znam na uro... :oops: (avatarpress)

Nč panike, saj lahko prideš tudi v ponmedlejek zjutraj... Približno taka, kot je zapisan dan! Samo izgovori... Hja, to pa zna biti problem.
Uporabniški avatar
 koto
BoF napisal/-a:
koto napisal/-a:
BoF napisal/-a:

Poglej na stran EBEL lige, napisana je ob 18h in kot vem, to drži.

Hm, a potem je karti napačna ura? Pa tudi RTV prenos je za ob 19h tempiran.
 luzr
INOT napisal/-a:Če še kdo ne gre v Palmanovo pa bi odstopil številko naj se mi javi na ZS

Staša napisal/-a:Evo, tudi jaz lahko prepustim svoje mesto in prijavo. Pravzaprav kar 3 prijave...
Moralni maček je premagal, ker grem v sredo za tri na pot in bi čisto premalo videla svojo punčko, če bi s epotepala še v nedeljo.

:oops: Saj se ne bi vmešaval v BoFovo organizacijo, samo morda bi naredili eno listo odstopljenih prijav z zadnjih nekaj strani.
Uporabniški avatar
 BoF
Ej, sej sploh ni panike zarad analize. Tist, ki je na busu, je, tisti, ki ga ni, pa ni. Glede hokeja je pa res planiran TV prenos, ma EBEL razpored govori drugače. Sicer bomo pa sprot zimprovizirali, saj se je še vedno dalo!
Uporabniški avatar
 dannae
BoF napisal/-a: ponmedlejek zjutraj... Približno taka, kot je zapisan dan!
ne vem kaj si si zamisli? da pridem v službo mal medla al pomlajena :?: :!: :?:
pondelk zna bit kr naporen po takšnelem dnevu z vami tf-jevci, pa mi boste že kakšen pameten nasvet dali. saj ste mi jih že toliko, pa za tako stvar tud ne bo problem, kajne...
Uporabniški avatar
 koto
BoF napisal/-a:Ej, sej sploh ni panike zarad analize. Tist, ki je na busu, je, tisti, ki ga ni, pa ni.!

Edino pravilno. No, upam, da tokrat ne bom jaz med zamudniki :oops:

BoF napisal/-a: Glede hokeja je pa res planiran TV prenos, ma EBEL razpored govori drugače. Sicer bomo pa sprot zimprovizirali, saj se je še vedno dalo!

Mislim, da se nobenemu ne bo mudilo domov. Tekem bo pa tudi še kar nekaj :D
Uporabniški avatar
 BoF
koto napisal/-a:
BoF napisal/-a:Ej, sej sploh ni panike zarad analize. Tist, ki je na busu, je, tisti, ki ga ni, pa ni.!

Edino pravilno. No, upam, da tokrat ne bom jaz med zamudniki :oops:

BoF napisal/-a: Glede hokeja je pa res planiran TV prenos, ma EBEL razpored govori drugače. Sicer bomo pa sprot zimprovizirali, saj se je še vedno dalo!

Mislim, da se nobenemu ne bo mudilo domov. Tekem bo pa tudi še kar nekaj :D

Ma ja, dej govort! Sit sem postopanja za bando, pa je šele pol EBEL lige mimo. Jebela, zna biti letos dolga. Ta termin sem moral pokrivat deset zaporednih tekem in še v Beljak moram, potem mi pa tale Palmanova prav paše, da se rešim ene tekme.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA