Moderator: lenči
lenči napisal/-a:Vse kaže, da bomo imeli tudi v soboto na Doninem teku dež. Moj verjetno v primeru dežja ne bo tekel, bo raje počakal, da jo primaširam skozi cilj. Jaz grem, četudi dežuje.
lenči napisal/-a:Se že veselim Donninega teka, spet se nas bo zbralo veliko polžkov, nekaj čisto na novo. Če ne drugače, kapica TF foruma in na njej polžek bo moj razpoznavni znak (ne vem če bo dovolj toplo za polžjo majčko). Tudi Asparagus se je javila in pride odtečt ta kratko varianto. Bomo tekle skupaj lepo počasi in prijetno klepetale
IRA napisal/-a:lenči napisal/-a:Se že veselim Donninega teka, spet se nas bo zbralo veliko polžkov, nekaj čisto na novo. Če ne drugače, kapica TF foruma in na njej polžek bo moj razpoznavni znak (ne vem če bo dovolj toplo za polžjo majčko). Tudi Asparagus se je javila in pride odtečt ta kratko varianto. Bomo tekle skupaj lepo počasi in prijetno klepetale
Jaz sem še vedno IN![]()
Pa da vam bo jasno kaj ste mi polžke zakuhale .... celo Bajagi sem se pripravljena odpovedat v petek.. samo, da bom v soboto skakljala z vami
![]()
Baje se ne more met vsega![]()
![]()
Počasnela napisal/-a:Babnce, imam eno veliiiiko prošnjo za vas - če se bomo slučajno srečale, pa da vas ne zamorim tam.![]()
Moj najdražji pravi, da bo, ko bo velik, magister difovc.In zato zdaj dela neke izpite, pa seminarje, pa to. In en seminar (pri Sociologiji športa) se nanaša na doping in med drugim potrebuje tudi rekreativno populacijo. Ker bova imela nekaj teh vprašalnikov s sabo, me zanima, če ste pripravljene odgovarjati. Pozor: ni pravilnih oz. napačnih odgovorov. Gre samo za to, koliko vemo oz. ne vemo o dopingu! Samo ne se ustrašit. Če kdo noče, ni panike.
No, toliko, da veste, da se me boste lahko izogibale.![]()
LP, Urša
lenči napisal/-a:Se že veselim Donninega teka, spet se nas bo zbralo veliko polžkov, nekaj čisto na novo. Če ne drugače, kapica TF foruma in na njej polžek bo moj razpoznavni znak (ne vem če bo dovolj toplo za polžjo majčko). Tudi Asparagus se je javila in pride odtečt ta kratko varianto. Bomo tekle skupaj lepo počasi in prijetno klepetale
Počasnela napisal/-a:Babnce, imam eno veliiiiko prošnjo za vas - če se bomo slučajno srečale, pa da vas ne zamorim tam.![]()
Moj najdražji pravi, da bo, ko bo velik, magister difovc.In zato zdaj dela neke izpite, pa seminarje, pa to. In en seminar (pri Sociologiji športa) se nanaša na doping in med drugim potrebuje tudi rekreativno populacijo. Ker bova imela nekaj teh vprašalnikov s sabo, me zanima, če ste pripravljene odgovarjati. Pozor: ni pravilnih oz. napačnih odgovorov. Gre samo za to, koliko vemo oz. ne vemo o dopingu! Samo ne se ustrašit. Če kdo noče, ni panike.
No, toliko, da veste, da se me boste lahko izogibale.![]()
LP, Urša
metkamarjetka napisal/-a:lenči napisal/-a:Se že veselim Donninega teka, spet se nas bo zbralo veliko polžkov, nekaj čisto na novo. Če ne drugače, kapica TF foruma in na njej polžek bo moj razpoznavni znak (ne vem če bo dovolj toplo za polžjo majčko). Tudi Asparagus se je javila in pride odtečt ta kratko varianto. Bomo tekle skupaj lepo počasi in prijetno klepetale
punce, če dovolite, da malo vskočim: kje približno se dobite v soboto v tivoliju? jaz verjetno pridem sama z gorenjske smeri, pa bi bilo fino, da se "nekam pripopam" - saj veste: sama v tisti gužvi
lenči napisal/-a:metkamarjetka napisal/-a:lenči napisal/-a:Se že veselim Donninega teka, spet se nas bo zbralo veliko polžkov, nekaj čisto na novo. Če ne drugače, kapica TF foruma in na njej polžek bo moj razpoznavni znak (ne vem če bo dovolj toplo za polžjo majčko). Tudi Asparagus se je javila in pride odtečt ta kratko varianto. Bomo tekle skupaj lepo počasi in prijetno klepetale
punce, če dovolite, da malo vskočim: kje približno se dobite v soboto v tivoliju? jaz verjetno pridem sama z gorenjske smeri, pa bi bilo fino, da se "nekam pripopam" - saj veste: sama v tisti gužvi
Hja, tale je pa dobra. Jaz sploh ne vem, kje točno je štart, ker ne najdem nič na njihovi strani. Parkirala bom na parkirišču potem pa iskala, kje je prijava. Tam nekje okoli štarta se bomo gibale, če pa ima katera kakšno idejo, pa kar na plano![]()
. Pa seveda, vesele bomo tvoje družbe, bo še bolj veselo (sploh če znaš kakšno od Bajage
)
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA